11.02.06, 10:22
trzeba być niezłym debilem (!) żeby naprawdę myśleć, że muzyka metalowa
propaguje satanizm... przecież to tylko polityka szoku. ot taka reklama. a że
treść strony internetowej, okładki płyty, czy też sceneria koncertu obraża
czyjeś uczucia to już jest sprawa indywidualna.
mnie na przykład uraża gęba ojca dyrektora. czy mam przez to pozywać go do sądu?

ps. nie jestem fanem muzyki metalowej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mloda Re: Opinie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.02.06, 11:24
      Dotychczas moje zdanie o tym klubie nie bylo zbyt wygorowane, ale teraz sie
      tylko pogorszylo.. Jezeli wpuszczaja tam takie zespoly.. I ja bynajmniej nie
      jestem zadnym politykiem!!
      • Gość: foraken Re: Opinie IP: *.retsat1.com.pl 11.02.06, 11:34
        Mloda bez urazy ale na dyskotekę możesz iść do klubów na piotrkowską (i
        okolice) o ile Cię wpuszczą, a jak nie to zawsze możesz zorganizować z wlasną
        klasą imprezę w waszym gimnazjum
    • Gość: anhan Re: Opinie IP: *.pai.net.pl 11.02.06, 12:40
      Jedno pytanie
      Czy Pan redaktor K.K. zna twórczość zespołu czy naczytał się gdzieś głupot i
      robi z siebię teraz gwiazdorka?????????
      Ave
    • Gość: LORD SATAN Re: Opinie IP: *.devs.futuro.pl 11.02.06, 15:53
      Prezydent orzechowski bedzie chciał odwołac koncert dobre sobie ha ha ha!!! A
      tak w ogóle skoro organizatorzy prosili was zeby tego nie rozglaszac to po co
      Szanowna GAZETA powiedziała o tym orzechowskiemu.No coz ale pewna semicka nacja
      tak ma zeby tylko jątrzyć i jątrzyć. No cóz żydowska gazeta, zydzi lubia
      jątrzyć...I jak odwolaja koncert to wlasnie przez wasza gazete!!!
    • Gość: Jason Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:43
      Każdy ma prawo do słuchania takiej muzyki na jaką ma ochotę. Ale w takim razie
      musieliby zakazac występowania 3/4 zespołom Deathmetalowym. Jak ktoś chce to
      pójdzie a jak nie to nie, ot co!
    • Gość: neo666 Re: Opinie IP: *.lodz.mm.pl 12.02.06, 18:27
      teraz jeszcze powinni zabronic wyswietlania horrorow w kinach!!!!!!sredniowiecze
      wraca!nie ma to jak demokracja!az szkoda slow...
      • Gość: mewet Re: Opinie IP: *.pai.net.pl 13.02.06, 16:15
        wlasnie przeczytalam ten slynny juz artykul i poplakalam sie ze smiechu!! o
        ludzie jakie wy bzdury wypisujecie!!pokazy ognia na kocercie maja byc symbolika
        diabla?!czyli rozumiem ze jesli Britney zrobila taki pokaz na jednym ze swoich
        koncertow to rowniez jest wyznawczynia szatana? :-) osobiscie slucham takiej
        muzyki,bardzo ja lubie ale w zadnym stopniu nie czuje sie satanista!!zawsze
        uwazalam "Gazete wyborcza" za powazne pismo ale chyba teraz przestane je
        czytac.Ech ta konserwatywna Polska....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka