Gość: Snake IP: 62.233.138.* 10.10.01, 11:48 Mariusz Max Kolonko jest MAX. Bez 2 zdan. Takich korespondentow nam potrzeba. Krotko, zwiezle i na temat. No i te wstawki, na ktore wszyscy czekaja. Oukiej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.toya.net.pl 10.10.01, 11:54 Popieram. Chyba nie ma bardziej amerykanskiego korespondenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 10.10.01, 11:55 Pelna zgoda. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.mnc.pl 10.10.01, 12:31 MMK - najlepszy polski korespondent zagraniczny. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.am.lodz.pl 10.10.01, 12:35 Też uważam, że to fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.wshe.lodz.pl 10.10.01, 13:20 Nareszcie!!! Po Lisie i tej grubej to on jest najlepszy!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek pytanie do HuBara IP: *.mnc.pl 10.10.01, 13:23 Gość portalu: HuBar napisał(a): > Nareszcie!!! Po Lisie i tej grubej to on jest najlepszy!!! Której grubej? > pozdrowy Dla Ciebie także Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: pytanie do HuBara 10.10.01, 21:13 Była taka jedna co do USA wyjechała, teraz dają jej nieraz poprowadzić Panoramę. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolo Re: pytanie do HuBara IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 23:09 hubar napisał(a): > Była taka jedna co do USA wyjechała, teraz dają jej nieraz poprowadzić Panoramę > . > > pozdrowy To Dorota Warakomska. A Kolonko w USA jest juz bardzo długo, tylko zawsze było tam ich dwóch (Kolonko + Lis/Warakomska), a teraz ostał się sam. Zawsze Maxa lubiłem i też chce byc w fan clubie :) Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: pytanie do HuBara 11.10.01, 01:38 hubar napisał(a): > Była taka jedna co do USA wyjechała, teraz dają jej nieraz poprowadzić Panoramę Masz fotograficzną, wręcz reporterską pamięć! Podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar HuBara 11.10.01, 14:53 Po prostu jestem uzależniony od wszelakich informacji i je oglądam! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMK Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 15:06 Dziękuję za wszystkie pochlebne opinie. Pozdrawiam forumowiczów z Łodzi. Mariusz Max Kolonko. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 10.10.01, 21:47 Jakoś Ci nie wierzę że to Ty. ;-))) ale dzięki pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 11.10.01, 01:32 Gość portalu: HuBar napisał(a): > Nareszcie!!! Po Lisie i tej grubej to on jest najlepszy!!! chodzi ci oczywiście o Ninę Terentiew? Masz rację. Może kotka nazwę Nina? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 10.10.01, 21:25 Rowniez pozdrawiam Pana Kolonko-to bardzo dobry korespondent. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.pai.net.pl 10.10.01, 21:32 Gość portalu: Snake napisał(a): > Mariusz Max Kolonko jest MAX. Bez 2 zdan. Takich korespondentow > nam potrzeba. Krotko, zwiezle i na temat. No i te wstawki, na ktore > wszyscy czekaja. Oukiej. > > > Pozdr. Nie kwestionuję fachowości MMK, ale nie jestem w gronie wszystkich którzy czekają na te wstawki. greetz > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:36 Też lubię tego faceta , zgłaszam swój akces do fanklubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 23:58 Wpiszcie mnie też :) Chcę dodać że Warakomska, Lis i Sekelski razem wzięci odpadają w porównaniu z Maxem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:03 Ja tez ! Jest swietny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcino Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zip.pl 11.10.01, 10:16 Max jest debeściak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:30 Gość portalu: Snake napisał(a): > Mariusz Max Kolonko jest MAX. Bez 2 zdan. Takich korespondentow > nam potrzeba. Krotko, zwiezle i na temat. No i te wstawki, na ktore > wszyscy czekaja. Oukiej. > > > Pozdr.cholera nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac a ty Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:31 jest juz bardzo pozno najwyzszy czazs by poloozyc s s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tricky Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: 62.233.138.* 12.10.01, 09:14 O to ze Max jest max. Kobieto, zapusc TV. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.makolab.pl 12.10.01, 09:46 Ja też! (znaczy zapisuję się) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 12.10.01, 17:29 ja też się zapisuję! Konkretny, odważny, inteligentny (niedawna wstawka o tym kiedy rozpocznie się atak na Afganistan na podstawie analizy racji żywieniowych służb specjalnych - super!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: 217.97.190.* 13.10.01, 12:54 Kolonko jest the best po nim jest przepasc a po przepasci najlepsi pozostali dziennikarze TVP. HackFinn Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 13.10.01, 14:01 moim zdaniem na drugim jest Lis. Ostatnio po mistrzowsku wybrnął kiedy koledzy spieprzyli mu kolejność materiałów w "Faktach". Generalnie reprezentuje bardzo wysoki poziom. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 13.10.01, 20:02 Przyznaje;TOMASZ LIS -to KLASA. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 20:26 .pepe. napisał(a): > moim zdaniem na drugim jest Lis. Ostatnio po mistrzowsku wybrnął kiedy koledzy > spieprzyli mu kolejność materiałów w "Faktach". Generalnie reprezentuje bardzo > wysoki poziom. > pozdr. Mial byc material o wojnie - a tu nic. Lis na to: "Materiału o wojnie z terrorystami teraz nie będzie, za to słyszę w słuchawkach że jest wojna w reżyserce" Duża klasa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! 15.10.01, 17:48 Potem miało być o mnogich ciążach, a na podglądzie panny prezentowały seksowną bieliznę :)) Tekstu jaki strzelił Lis nie pamiętam, ale był "dwuznaczny" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Mariusz Max Kolonko FANCLUB! IP: 212.191.32.* 13.10.01, 23:42 Zgoda Max jest debeściak! Odpowiedz Link Zgłoś