IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 12:06
Dla rozrywki. Jak wyobrażacie sobie działalność lotniska od 2004 roku, po
wejściu konwencji „otwarte niebo”? Znalazłem ciekawy artykuł trochę, mam
nadzieję, z tym związany.

www.wprost.pl/ar/?O=35563

Tylko....znów nic nie było o Łodzi.
Obserwuj wątek
    • m..m Re: Za rok 21.11.02, 12:34
      Gość portalu: Black napisał(a):

(ciach..)
      > Tylko....znów nic nie było o Łodzi.

Łódź nie jest (jeszcze) w stanie przyjmować samolotów użytkowanych przez
      wspomniane w artykule tanie linie lotnicze. Silesiean-Air, o którym równiez
      była mowa, ma kłopoty z rozpoczęciem dzialalności i na razie nie śpieszy się do
      Łodzi. Trzeba by "ponaciskac" władze o pieniądze na wydłużenie i poszerzenie
      pasa do wymiarów conajmniej 2200/45m, tak aby swobodnie ladowaly B737 i A320
      Cóż, pomarzyć dobra rzecz ....
      Pozdrawiam
      M..M
      • Gość: HackFinn Re: Za rok IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 21.11.02, 15:36
        Jest taki angielski low-cost(calkiem spory), ktorego podstawowym samolotem jest
        BAe 146 (Avrojet). Teoretycznie mogliby operowac z Lublinka. Chodzi o linie
        Buzz www.buzzaway.com
        HackFinn;)
        • m..m No to jak? Piszemy? (no txt) 21.11.02, 16:00

• Gość: HackFinn Do Buzza czy UML? IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 21.11.02, 16:14
            • m..m Re: Do Buzza! 21.11.02, 16:23
              UML na raie się konstytuuje, nic nie odpowiedzą, a co do Buzz'a to może
              wykombinować list wysyłany seryjnie z jakiegoś serwera, tak jak jużto marcinK
              organizował? Wielu ludziom, nie do końca płynnie radzącym sobie z językiem
              angielskim, uprości to sprawę.

Marcinie! masz jeszcze to miejsce na serwerze?

Pozdrawiam
              M..M
              • Gość: HackFinn Re: Do Buzza! IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 21.11.02, 16:27
                Ja jestem za! Z tym zeja na stronke tego nie wrzuce gdyz... zwyczajnie nie
                potrafie!;)
                HackFinn;)
                ps. Tak na chlopski rozum to Lodz jest idealna dla low-costow dtsponujacych
                odpowiednim sprzetem i chcacych latac do Polski (centralne polozenie,bliskosc
                Wawy(jakos nie widze low-costow na Okeciu) itd)
                • Gość: Albert Re: Do Buzza! IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 18:44
                  I terminal z kwitkami na bagaż wypisywanymi ręcznie...
                  • m..m Re: Do Buzza! 21.11.02, 18:48
                    Gość portalu: Albert napisał(a):

> I terminal z kwitkami na bagaż wypisywanymi ręcznie...

Żadna drukarka nie zastąpi Blondyny

Pozdrawiam
                    M..M
                    • Gość: Albert Re: Do Buzza! IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 18:57
                      To prawda: ma ładne zęby.
              • Gość: MarcinK Re: Do Buzza! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 21:14
                Witam

Nie mam miejsca, nie mam serwera. Ale to powinno się dać zrobić na każdej
                stronie www (darmowej), bo to był prosty java script. Po weekendzie mogę
                pomyśleć, bo teraz jak pisał Albert, strasznie zarobiony jestem...

Pozdrawiam, MK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka