hubar 22.11.02, 00:55 Czy Forumowi miłośnicy gór wybierają się na ów Festiwal? Gdzie są imprezy czy plan jest bogatszy od strony jaką znalazłem w sieci: www.festiwal-gor.pdi.net/ Miłego górowania Forumowi (nie tylko) góromiłośnicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Info ciut spóźnione 22.11.02, 10:28 Festiwal rozpoczął się we wtorek o 18,30 prelekcją Piotrka Pustelnika o zdobyciu Makalu wiosną tego roku i filmem (boże, nie pamiętam autora!) na ten sam temat. Od tego czasu codziennnie coś się dzieje. Dziś między innymi projekcja firmów o górach od 18,30. Przyjdźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Info ciut spóźnione 22.11.02, 13:11 Taaaak, do 20.00 jestem na zajęciach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: FESTIWAL GÓR w Łodzi 22.11.02, 13:52 hubar napisał: > Gdzie są imprezy czy plan jest bogatszy od strony jaką znalazłem w sieci: > <a href="http://www.festiwal-gor.pdi.net/"target="_blank">www.festiwal- gor.pdi. > net/</a> To jest oficjalna strona Festiwalu, więc lepszej pewnie nie ma. Imptrezy są na POlitechniki 3a i w sobtę o 11.45 skok z balonu na bungy przed halą sportową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petter Re: FESTIWAL GÓR w Łodzi IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.11.02, 21:39 aard napisał: > hubar napisał: > > > > Gdzie są imprezy czy plan jest bogatszy od strony jaką znalazłem w sieci: > > <a href="http://www.festiwal-gor.pdi.net/"target="_blank">www.festiw > al- > gor.pdi. > > net/</a> > To jest oficjalna strona Festiwalu, więc lepszej pewnie nie ma. Imptrezy są na > POlitechniki 3a i w sobtę o 11.45 skok z balonu na bungy przed halą sportową bardzo zaloje ze nie skoczńylem ze spadochronem razem ze skoczkami ,ale moze jeszcze kiedys do tego dojdzie? Tak mam stracha ale czy to cos nie normalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petter Re: FESTIWAL GÓR w Łodzi IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.11.02, 21:42 Gość portalu: petter napisał: > > bardzo zaloje ze nie skoczylem ze spadochronem > razem ze skoczkami ,ale moze jeszcze kiedys do tego dojdzie? > > Tak mam stracha ale czy to cos nie normalnego? Odpowiedz Link Zgłoś