Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 3

IP: *.p.lodz.pl 22.02.06, 09:00
bardzo gorąco polecam Gimnazjum nr 3, niezbyt liczne klasy, dobrzy pedagodzy,
świetna dyrekcja, szczególnie pozdrawiam Panią v-ce Dyrektor, niezły poziom
naucania szczególnie w klasach profilowanych, atmosfera w szkole na 5+
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojciech H. Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 22.02.06, 10:51
      Fantastyczny dyrektor - trzyma szkołę twardą ręką - przyjaciel kadry a co najważniejsze młodzieży. Wysoki poziom nauczanoa, świetni pedagodzy przede wszystkim Pani Gwizdałła i Pani Koperek. Gorąco polecam !!!! Jestem bardzo zadowolony i mój syn, który kończy tę szkołę również. Wiem, że nie będzie miał żadnych kłopotów, aby dostsć się do renomowanego liceum. BRAWO!!! TAK TRZYMAĆ !
      • Gość: Wojciech H. Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 22.02.06, 12:15
        .... i rzecz ważna dla rodziców: NIE MA NARKOTYKÓW, a palacze zmykają poza szkołę jak szczury z tonącego okrętu.
        • Gość: ??? Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 00:50
          >.... i rzecz ważna dla rodziców: NIE MA NARKOTYKÓW

A skąd wiesz???
        • Gość: Gość Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 20:30
          Nie ma papierosów? Chodzę do tej szkoły i nie raz widziałam jak w toaletach
          popalali uczniowie...Wspaniały dyrektor mówił na apelu jakieś pół roku temu, że
          będą temu zapobiegać i jak narazie palcem nie ruszyli...Naprawdę nie zna pan
          prawdy o tej szkole...Jeden chłopak idąc do szkoły pali trawę chociaż widzą to
          nauczyciele...
    • drukarka11 Re: Gimnazjum nr 3 22.02.06, 15:11
      Cóż - raczej nie do końca tak dobra szkoła. Nikt nie wspomina o dość
      alternatywnym otoczeniu i wielu problemach wychowawczych z trudną młodzieżą, a
      także o problemach lokalowych - np. braku odpowiedniej sali gimnastycznej...
      • Gość: al Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 22.02.06, 16:22
        Z trudną młodzieżą szkoła radzi sobie doskonale, a co do sali gimnastycznej,...
        zawsze można posłać dziecko do szkoły prywatnej, lub kościelnej.
        • Gość: j. Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:27
          Chodziłam do gim nr 3 i skończyłam je 2 lata temu, teraz jestem w prywatnej
          szkole (lepszego LO. w łodzi nie znajdziecie). Masz coś do prywatnych szkół?
      • Gość: Ania Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:39
        Szkoła naprawdę fajna i uważam że lepiej trafić nie mogłam. Otoczenie jak
        otoczenie - do przeżycia, a truudna młodzież jest wszędzie. Ludzie z rejonu są
        jacy są. Wspominasz o lokalu. Cóż, nie narzekajmy - sala jest ładna i nie jakaś
        supermała, a przecież niektóre szkoły w ogóle nie maja sali gimnastycznej.
        Poziom nauki jest wysoki, o czym świadczą wysokie wyniki w olimpiadach. W moim
        roczniku jest sporo finalistów przeróżnych olimpiad, więc widać, że nauczyciele
        potrafią uczniów dobrze przygotować. Szkoda mi będzie opuszczać szkołę, bo i z
        ludźmi się zżyłam. I na koniec reklama: POLECAM KLASĘ JĘZYKOWĄ :):):):)
    • Gość: Absolwent Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:08
      Zgadzam się z Agą, Wojtkiem i Gościem. Szkoła jest super, dyscyplina musi być,
      rodzice są z niej zadowoleni, a my bezpieczni. Sala gimnastyczna...........,
      gdzie w Łodzi są wymiarowe sale, tylko w nowych szkołach. Ja osobiście wolę małą
      szkołę. Aga miałaś rację wicedyr. super, dyro też, Koperek ok. Pozdro tak trzymać.
      • Gość: Pagaille Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:10
        Według mnie nauczyciele są bardzo mili. Szczególnie pani Rebizak i pan Wójcik.
        Ogólnie jest miła atmosfera na lekcjach. A co do sali gimnastycznej... Przecież
        część zajęć odbywa się na hali, więc co to za problem? :/
        • Gość: Gość Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.03.06, 20:39
          nie wiem kim jestes ale chyba nie zauwazylas/es ze rebizak niczego nie potrafi
          nauczyc... moja klasa tylko czeka az nastepny student przyjdzie zeby nas czegos
          nauczyc... rebizak tylko lepci z zadaniami i sama je robi na tablicy... a i
          przyszykuj sie jesli nie jestes jeszcze w trzeciej klasie to nie wiesz ze ona
          robi co tydzien klasowki z tematow z pierwszych klas... dobrze ze nam mowi z
          czego one sa... ogolnie szkola jest do d*py. Gorzej wybrac nie moglam...
    • Gość: absolw. Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.toya.net.pl 02.03.06, 13:05
      Gimnazjum kończyłam jako pierwszy rocznik (dawno dawno:P). Nie wiem jak jest
      teraz, ale wtedy było pełno dresiarzy. Okolica jest nie za przyjemna: ludzie z
      pomorskiej, rewolucji, wschodniej.... brrrr.... Nie wspominam tej szkoły za dobrze.
      • Gość: Też absolwent Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:44
        Szkoła fajna, ale przeciez to szkoła nie wybiera rejonu i ulic, wejdz do szkoły
        teraz. Skończyłam we wrześniu 2005.
      • Gość: Gość Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 20:33
        Oj teraz też jest pełno drechów...
    • Gość: Ktoś Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:39
      Ja się obawiam okolicy i kilku uczniów. Dobre gimnazjum ale okolica nie bardzo!
      • Gość: Pagaille Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 00:53
        Ale robi się coraz bezpieczniej. Ostatnio coraz częśiej widać patrole straży
        miejskiej w jej okolicy. Pozatym, jeżeli się nie będzie zadzierać z dresami to
        nawet w ogóle cię nie zauważą.. :)
    • Gość: Absolwentka Re: Gimnazjum nr 3 IP: 217.113.224.* 03.03.06, 18:16
      Ukonczylam 3 gim 2 lata temu i uwazam ze jest to bardzo dobra szkola....obecnie
      w liceum nie mam wiekszych problemów z nauka. Co do okolicy to prawda ze jest
      dosyc niebezpiecznie,ale chodze do LO na ulicy prostopadłej do Zacisza(na
      której znajduje sie 3gim) i straz miejską w tym rejonie spotykam coraz
      częściej. Polecam...
    • Gość: absolw. Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.toya.net.pl 05.03.06, 13:19
      tu akurat masz rację: jak nie podskoczysz drechowi to cię nawet nie zauważy, ale
      problem tkwi w tym, że czasem "podpada" się zupełnie przypadkowo np. zobaczą cię
      na meczu innej drużyny niż by chcieli, albo nie pożyczysz im 20 groszy w sklepiku.

Jest też jeden plus (z przymrużeniem oka): mojej kolezance z gim wyrwano kiedyś
      torebkę na ulicy. Po chwili ucieczki złodziej sie zatrzymał, wrócił i z
      rozbrajającym uśmiechem oddał jej torbę ze słowami: "o cześć! Nie poznałem cię!"
      - kolega ze szkoły jak się okazało:P

Oczywiście gim3 miało inne plusy: częste i tanie wyjścia do teatru, imprezy
      organizowane w szkole ( np. dzien Chopina), klasa sportowa z ogromnymi
      sukcesami, mnóstwo kółek zainteresowań - kiedy chodziłam do gim bylo ich chyba z
      20.

I najlepsi moim zdaniem nauczyciele: pan Wójcik, p. Wielemborek, p. Krzak i p.
      Kleczyńska.
    • Gość: Cream Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:31
      Szkoła dobra, poziom też ;) Nauczyciele są tacy jacy powinni być [nie będę tak
      nazwiskami faworyzować ;)] Atmosfera jest dobra, a drechów mało albo po prostu
      ich nie widać :P
      A no i przy sklepiku i automatach można się natknąć na ludzi żebrzących o 20
      gr. ;)
    • Gość: uCzeNnIca:D Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.astral.lodz.pl 08.03.06, 22:40
      Sala gimnastyczna może nie jest duża ale większość zajęć latem jest na boisku,
      także to nie przeszkadza. Nauczyciele jak i uczniowie sa w porządku. Wiadomo,
      że szkola nie znajduje sie w swietnej okolicy, ale z wlasnego doswiadczenia
      wiem ze szkola ta potrafi zadbac o bezpieczenstwo.
    • Gość: ??? Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.pai.net.pl 09.03.06, 13:24
      Hej wam wszystkim ta szkola jest super,zajebiści nauczyciele,sala
      gimnastyczna...bez komentarza.Świetna atmosfera,dobre obiady,ładna
      kucharka,chłopcy nie za ładni,ale kto wie może się ktoś nowy pojawi.ALE I TAK
      POLECAM!!!!
      • Gość: Absolwentka Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:48
        Jeżeli ukończyliscie gim nr3 2 lata temu to podajcie z której klasy byliście i
        jak się nazywacie :)
    • Gość: JA=)) Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:12
      naprawde polecam te szkołe...naprawde bardzo dobrze przygfotuje do egzaminu...
      atmosferka świtna i grono pedagogiczne..pani Gortat pani Koperek pani Gwizdałła
      pani Demus pan Wielemborek...naprawde jezeli tylko troche czasu poswiecisz na
      nauke naprawde troche efekty osoagniesz
      jescze raz polecam te szkole!!
      • Gość: kasia Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.centertel.pl 26.10.16, 01:18
        Ktoś mi może powiedzieć coś o gimnazjum,jak teraz jest? Słyszałam że nie najgorzej, tylko z kadrą bywa różnie.
    • joasia123456 Re: Gimnazjum nr 3 09.12.16, 17:00
      Fantastyczny dyrektor, zależy dla kogo, uczyłam tam na kilka godzin.Grono skłócone jedni donoszą na drugich do P. dyrektor, która się cieszy, że ma wtyczki. Prawie "Folwark zwierzęcy". Pani od chemii wulgarna ale dobra nauczycielka i na topie.Bardzo fajny Pan od przedmiotów artystycznych. Dobry muzyk, który ciągle poszukuje talentów. Koleżanka była w stalowej Woli na koncercie jego chóru, podobno super.Nie wiem dlaczego nie prowadzi w Tarnobrzegu. Świetna matematyczka pełniąca rolę zastępcy. Tylko ta atmosfera w pokoju.
      Pozdrawiam. nauczycielka
      • joasia123456 Re: Gimnazjum nr 3 10.12.16, 14:23
        Chodziłem niedawno do tej szkoły. Kiedyś narozrabiałem a dyrektorka trzymała moją stronę a nauczyciel się tłumaczył. Pani od chemii była fajna tylko strasznie przeklinała. Moi rodzice mówili, że ma układy z dyrekcją. Pan od muzyki super, artysta w swoim zawodzie. Siostra miała z nim warsztaty na Uniwerku-rewelacja, ale działa w Rzeszowie. Reszta nauczycieli spoko trochę zestresowani.Pozdrawiam
        • Gość: adam Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.12.16, 14:41
          Tak ja też pamiętam te czasy. Fajny był pan od religii i geografi. Kiedyś byłem na koncercie w Rzeszowie pan od muzyki grał.Fajne to było.
          • Gość: pati Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.12.16, 14:51
            Ciekawe co teraz z tym gimnazjum, trochę mi szkoda bo fajnie było.Pamiętam jak jeżdziłam z chórkiem do Rzeszowa. Wtedy wystąpiliśmy w filharmonii ale miałam stresa. Pan nam dodawał otuchy i wyszło super. Pozdrawiam wszystkich nauczycieli gim3 no i p.Miłkowskiego. Tak trzymać.......
            Patrycja
            • Gość: tomcio Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.free.aero2.net.pl 10.12.16, 22:38
              Ja teź mile wspominam pana od muzyki i pana od geografi z hasłem wy pikusie. Fajni Nauczyciele. Pozdrawiam
            • Gość: jola Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.146.12.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.12.16, 09:21
              Pan od zajèć artystycznych jest super. Przygotowywał mnie Do średniej szkoły Muzycznej i sié dostałam. Wiem, źe trudno sié dostać Do pana M na lekcje gitary,klawiszy ale zajécia sà świetne. Naprawdé warto.
              • Gość: Angelika Re: Gimnazjum nr 3 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.16, 18:50
                Widzę ,że nie jesteście w temacie. Pan M. jest muzykiem mam z nim zajęcia. A naukę w gimn. traktuje jako hobby. W tamtym roku dał super koncert gospel na chór i big-band, w którym gra. TV Rzeszów to nagrywała. Macie taką perełkę w tbg i nie wiecie!!!!!!!
                Pozdrawiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka