nocomment 31.08.01, 11:33 Czy na tym forum jest oprócz mnie jeszcze ktoś leworęczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzicha Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 11:37 Tak, ja. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 31.08.01, 11:38 Gość portalu: zdzicha napisał(a): > Tak, ja. A już myślałem że jestem tu osamotniony...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 11:52 Nie boj nic... stanowimy pokazny procent spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 10.09.01, 00:25 Gość portalu: zdzicha napisał(a): > Tak, ja. Widziałem orginał. Cudo prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 11:57 Miałem kiedyś leworęczną koleżankę. Fascynował mnie jej widok, gdy robiła sobie makijaż używając obu rąk jednocześnie ( i oczywiscie podwójnego "sprzętu"). Co za oszczędność czasu! A wszystko przez to, że w szkole i w domu zmuszano ja do praworęczności. Teraz podobno dzieciom się tego nie robi. PS Domyślam się, ze rozpoznawczą gazetę będziecie trzymali w lewych dłoniach :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: 195.116.250.* 31.08.01, 12:00 Jestem czesciowo leworeczny ( nie potrafie pisac lewa reka - wszystko inne moge robic ) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 31.08.01, 12:21 Ja jestem oburęczna. Tylko pisanie idzie mi słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 20:45 Eeee, podroba... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 03.09.01, 13:11 Gość portalu: zdzicha napisał(a): > Eeee, podroba... Ja Ci dam podróbę. Niech ja Cię spotkam w sobotę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 09.09.01, 23:58 eela napisał(a): > Gość portalu: zdzicha napisał(a): > > > Eeee, podroba... > > Ja Ci dam podróbę. Niech ja Cię spotkam w sobotę :-) Miałaś szansę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: 64.124.150.* 31.08.01, 13:10 nocomment napisał(a): > Czy na tym forum jest oprócz mnie jeszcze ktoś leworęczny? Jam jest :) Ostatnio juz na amen o tym zapomnialem. Moze dlatego, ze dlugopis zastapila klawiatura, a i mysz mam ustawiona normalnie, choc ja w lewej dloni dzierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 14:03 ja jestem praworęczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 20:49 Ja jestem praworęczna też, ale igłę nawlekam lewą - inaczej nie umiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 31.08.01, 20:51 Podobno leworęczni mają uzdolnienia artystczne, a jak jest z Tobą noncomment ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.01, 22:01 nie wiem jak z nocomment, ale ja podobno jestem uzdolniona muzycznie (-: Pozdrawiam wszystkie "mańkuty" (-: Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 03.09.01, 12:29 garma napisał(a): > Podobno leworęczni mają uzdolnienia artystczne, a jak jest z Tobą noncomment ? Artystą nie jestem i nigdy nie byłem... chyba że w pisaniu postów...;))))) Ale może coś w tym jest bo interesuje się architekturą (a to też sztuka) No i mam dobrą orientację w terenie (a to podobno też cecha charakterystyczna dla leworęcznych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.01, 21:59 Oczywiscie, ze ja tez jestem leworeczna, a wszystkich nas jest 10% Ixtlilto (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 09:42 Ja też jestem leworęczna i tak się składa, że mój chłopak też. Ciekawe czy w przyszłości nasze dzieci też będą leworęczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.system.net.pl 03.09.01, 16:53 Jestem całkowicie lewostronny, rano wstaję lewą nogą, kroję chleb lewą ręką - nawet rower prowadzę z lewej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 03.09.01, 17:04 Gość portalu: sloggi napisał(a): > Jestem całkowicie lewostronny, rano wstaję lewą nogą, kroję chleb lewą ręką - > nawet rower prowadzę z lewej strony. A do tego jesteś lewicowy???;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: do nocomment''a IP: *.system.net.pl 04.09.01, 09:55 nie jestem lewicowy, nie jestem prawicowy - brzydzę się polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 01:07 zglaszam sie rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.chello.pl 09.09.01, 23:48 A ja zgłaszam mojego syna, który jest pasjonatem innego forum: dotyczacego japońskich mang. Odpowiedz Link Zgłoś