Dodaj do ulubionych

Ile forumowiczów jest leworęcznych?

31.08.01, 11:33
Czy na tym forum jest oprócz mnie jeszcze ktoś leworęczny?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzicha Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 11:37
      Tak, ja.
      • nocomment Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 31.08.01, 11:38
        Gość portalu: zdzicha napisał(a):

> Tak, ja.

A już myślałem że jestem tu osamotniony...;)
        • Gość: zdzicha Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 11:52
          Nie boj nic... stanowimy pokazny procent spoleczenstwa.
      • Gość: palker Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 10.09.01, 00:25

> Tak, ja.

Widziałem orginał. Cudo prawdziwe!
    • Gość: palker Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 11:57
      Miałem kiedyś leworęczną koleżankę. Fascynował mnie jej widok, gdy robiła sobie
      makijaż używając obu rąk jednocześnie ( i oczywiscie podwójnego "sprzętu"). Co
      za oszczędność czasu! A wszystko przez to, że w szkole i w domu zmuszano ja do
      praworęczności. Teraz podobno dzieciom się tego nie robi.
      PS
      Domyślam się, ze rozpoznawczą gazetę będziecie trzymali w lewych dłoniach :-))
    • Gość: bruno Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: 195.116.250.* 31.08.01, 12:00
      Jestem czesciowo leworeczny ( nie potrafie pisac lewa
      reka - wszystko inne moge robic )
    • eela Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 31.08.01, 12:21
      Ja jestem oburęczna. Tylko pisanie idzie mi słabo
      • Gość: zdzicha Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 20:45
        Eeee, podroba...
        • eela Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 03.09.01, 13:11

> Eeee, podroba...

Ja Ci dam podróbę. Niech ja Cię spotkam w sobotę :-)
          • Gość: palker Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 09.09.01, 23:58
            eela napisał(a):

> Gość portalu: zdzicha napisał(a):
            >
            > > Eeee, podroba...
            >
            > Ja Ci dam podróbę. Niech ja Cię spotkam w sobotę :-)

Miałaś szansę....
    • Gość: Pafik Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: 64.124.150.* 31.08.01, 13:10
      nocomment napisał(a):

> Czy na tym forum jest oprócz mnie jeszcze ktoś leworęczny?

Jam jest :)
      Ostatnio juz na amen o tym zapomnialem. Moze dlatego, ze dlugopis zastapila
      klawiatura, a i mysz mam ustawiona normalnie, choc ja w lewej dloni dzierze.
    • Gość: max Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 14:03
      ja jestem praworęczny
      • Gość: beata Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 20:49
        Ja jestem praworęczna też, ale igłę nawlekam lewą - inaczej nie umiem:-)
        • garma Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 31.08.01, 20:51
          Podobno leworęczni mają uzdolnienia artystczne, a jak jest z Tobą noncomment ?
          • Gość: Ixtlilto Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.01, 22:01
            nie wiem jak z nocomment, ale ja podobno jestem uzdolniona muzycznie (-:

Pozdrawiam wszystkie "mańkuty" (-: Ixtlilto
          • nocomment Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 03.09.01, 12:29
            garma napisał(a):

> Podobno leworęczni mają uzdolnienia artystczne, a jak jest z Tobą noncomment ?

Artystą nie jestem i nigdy nie byłem... chyba że w pisaniu postów...;)))))
            Ale może coś w tym jest bo interesuje się architekturą (a to też sztuka)
            No i mam dobrą orientację w terenie (a to podobno też cecha charakterystyczna dla
            leworęcznych)

• Gość: Ixtlilto Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.01, 21:59
      Oczywiscie, ze ja tez jestem leworeczna, a wszystkich nas jest 10%

Ixtlilto (-:
    • Gość: Renata Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 09:42
      Ja też jestem leworęczna i tak się składa, że mój chłopak też. Ciekawe czy w
      przyszłości nasze dzieci też będą leworęczne?
    • Gość: sloggi Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.system.net.pl 03.09.01, 16:53
      Jestem całkowicie lewostronny, rano wstaję lewą nogą, kroję chleb lewą ręką -
      nawet rower prowadzę z lewej strony.
      • nocomment Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? 03.09.01, 17:04
        Gość portalu: sloggi napisał(a):

> Jestem całkowicie lewostronny, rano wstaję lewą nogą, kroję chleb lewą ręką -
        > nawet rower prowadzę z lewej strony.

A do tego jesteś lewicowy???;)))))

• Gość: sloggi Re: do nocomment''a IP: *.system.net.pl 04.09.01, 09:55
          nie jestem lewicowy, nie jestem prawicowy - brzydzę się polityki
    • Gość: zygmunt Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 01:07
      zglaszam sie rowniez
      • Gość: boa Re: Ile forumowiczów jest leworęcznych? IP: *.chello.pl 09.09.01, 23:48
        A ja zgłaszam mojego syna, który jest pasjonatem innego forum: dotyczacego
        japońskich mang.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka