Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 31

• Gość: Diana Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:46
      Nie ma lepszej szkoły, atmosfera nie powtarzalna, dzięki świetnym ludziom,
      nauczyciele są spoko zawsze dla uczniów nie żałuje że tu chodzę!!!!!
    • Gość: Gajewski Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:46
      Gimnazium nr. 31 w Łodzi jest naprawdę bardzo dobrą szkołą. Chodzi tu dużo
      fajnych osób. Niektóży nauczyciele są bardzo fajni. Odwiedźcie nas w drzwi
      otwarte!!!!.... ZAPRASZAMY
    • Gość: Marcel Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 09:28
      W szkole jest bardzo fajnie! Miła atmosfera i wysoki poziom sprawiają, że
      szkoła jest godna polecenia!
    • karpiu90 Re: Gimnazjum nr 31 03.03.06, 09:33
      Ale jaja niezly opis ;p
    • Gość: uczeń2 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 09:35
      Szkoła jest spoko-moko, nauczyciele dobrze uczą, a i ludzie sa fajni. Zawsze,
      gdy ma się jakiś problem to zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże. Mimo tego,
      że jestem uczniem trzeciej klasy i już długo tu nie zostane to zawsze będe
      pamiętał o ludziach, dzięki którym wyszedłem na ludzi.
    • Gość: Moniś:) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 09:36
      Obecnie chodzę do 3 klasy tego gimnazjum. Uważam, że szkoła jest bardzo fajna.
      Jest dość wysoki poziom, bardzo mili nauczyciele (trzeba przyznać, że dość
      wymagający) i fajni uczniowie w szkole. Można się tu wiele nauczyć, a także
      dobrze pobawić. :)
    • Gość: marcza Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 09:39
      jestem uczennica trzeciej klasy i w tym roku opuszcze gimnazjum z nieukrywanym
      zalem. w szkole kazdy moze sie spelnic w temacie, ktory go interesuje- dziala
      wiele kol przedmiotowych i nie tylko, a jezeli interesuje was cos czego u nas w
      gimnazjum jeszcze nie ma, to zawsze mozecie zalozyc nowe kolo! jezeli chcemy
      sie "podciagnac" z jakiegos przedmiotu, albo dowiedziec czegos spoza programu,
      nauczyciele na ogol nie robia problemu. w gimnazjum nr 31 zawsze sie cos
      dzieje! bierzemy udzial w wielu konkursach oraz organizujemy swoje. od tego
      roku szkola przylaczyla do programu "mleko", co pozwala codziennie wszystkim
      uczniom codziennie wypic kartonik pysznego, smakowego mleka za grosze!!!
      prawie wszyscy nauczyciele i pracownicy szkoly sa pomocni i mili. w szkole
      panuje przyjazna atmosfera. nie jest to duze gimnazjum, wiec prawie wszyscy sie
      znaja, chocby z widzenia:)

zapraszam wszystkich szostoklasistow na dni otwarte(3 marca), a potem do
      zostania uczniem mojego gimnazjum!
    • Gość: Woker Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:00
      W szkole jest dobra atmosfera. Szkoła była najlepsza w Łodzi. Mamy tu różne
      akcje, przedstawienia itp. Dzięki temu jest to nie tylko miejsce nauki ale też
      rozrywki. Coraz rzadziej ktoś pali w kiblach. No i j€z od dwuch lat nikogo się
      nie koci. SPOKO SZKOŁA!!!
    • Gość: Maciek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:01
      Moja szkola jest super, faina atmosfera spoko nauczyciele.Jesteśmy szkołą
      harytatywną o imieniu Szarych Szerwgów.Pomagamy akcji harytatywnej PAH Pani
      Janiny Ochojskiej.Jest wysoki poziom nauczania
    • Gość: Adrian Dudkiewicz Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:02
      Moja szkoła jest w miare dobra są w niej mili nauczyciele i szatniarki.Mam o
      niej dobre zdanie
    • Gość: Adi 90 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:03
      Szkoła dobra, jest wiele fajnych nauczyciel. Klimat jest wporzo. Nie mam
      złodzieji i nie mam żuli. Ale nie bede tylko pisła o naszej szkole w
      superlatywach. Jest paru nie miłych nauczycieli, ale ogółem powiem o naszej
      szkole ze jest wporzo. Ja juz chetnie zmienie klima na nowy ale serdecznie
      polecam abyscie tu przyszli :) aaaaaaa poziom w naszej szkole jest dosyc wysoki
      wiec lenie beda mieli ciezko. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):
      • Gość: Malwa Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:23
        Coś podejrzanie dużo tych pozytywnych komentarzy na temat waszej szkoły.HAHA
        widać,że to grubymi nićmi szyte.Zawsze są jacyś uczniowie niezadowoleni którzy
        źle wspominają szkołe.A uwas co otwieram to same pochlebne opinie.A ja znałam
        swojch czasów dużo ludzi z w waszej szkoły i to co opowiadali znacznie
        odbiegało od tego co tu piszecie.
    • Gość: Morris Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:05
      Gimnazjum jest dobre. Nauczyciele wymagający. Niektórzy są groźni, lub
      niesprawiedliwi. Zdecydowana większość jest wporządku. Można z nimi pożartować.
      Wszystkie wymogi bezpieczeńtwa są spełnione. Nie ma żadnych wypadków. Dyrekcja
      jest bardzo odpowiedzialna. Bardzo miły pan dyrektor.
    • Gość: Kamil>>>>> Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:06
      nasza szkoła jest wpożo, nauczyciele spoko. Niektórzy nauczyciele są
      nadpobudliwi i przewrarzliwieni ale niestety nigdy nie będzie idealnie, poziom
      w szkole jest wysoki, ogulnie fajnie. a mamy nawet spoko spawacza. HAHAHAHAHA!!!
    • Gość: Alex Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:06
      szkola jest spoko klimat w szkole jest dobry.niekturzy nauczyciele sa
      nadpobudliwi.w naszej szkole poziom jest dobry takze niektore osobki maja
      ciezko.:D:D:D:D:D:D:Pozdrowienia dla pani Buchman...
    • Gość: sZyMeK Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:06
      MOŻE BYĆ WOLE BEZ. W SZKOLE JEST CAŁKIEM WPORZO ALE MOGŁO BYĆ LEPIEJ.KLIMAT
      JEST CAŁKIEM NIEZŁY.NIEKTURZY NAUCZYCIELE SĄ SPOKO SZCZEGULNIE PAN DYREKTOR.
    • Gość: JeJu90 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:08
      Gimnazjum 31 jest bardzo spoko.Jest dużo fajnych ludzi i nauczycieli i jest
      bardzo fajny pan dyrektor.Jesli chodzi o nauke poziom jest bardzo
      dobry.Zajmujemy pierwsze miejsce pod wzgledem zdanych egzaminów i panuje tu
      dobry klimacik :):)POZDRO
    • Gość: Jadol Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:55
      Ginazjum numer 31 jest super mila atmosfera i fajni naloczyciele, wiele zabaw
      szkolnych , truniei i konkursow zwiazanych z przedmiotami szkolnymi. pozdro :D
    • Gość: haem Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:56
      super szkoła
      The best gim
    • Gość: patrycja Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:57
      Nasza szkoła jest naprawdę fajna! Nauczyciele są mili i starają się nam pomóc
      kiedy mogą i jak mogą! Miłe są także osoby chodzące do naszego gimnazjum. są
      sympatyczne i przyjazne!
    • Gość: Grosik Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:57
      nasze gim jest po prostu... ee... no jest zarąbiste (żeby się przypadkiem nie
      wyrazić :D) uwielbiam ludków, nauczycieli i wszystko co się ogólnie dzieje,
      hehehe :D:D pozdrówka dla all uczniów tej szkółki ;) :)
    • Gość: Ewelina Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:57
      Szkoła jest naprawde spoko. Są tu bardzo mili i sympatyczni nauczyciele.Do
      uczniów nie ma zastrzeżeń!!! Każdy czuje się na luzie...
    • Gość: DareK Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:57
      Szkoła jest bardzo fajna a, nauczyciele mili ... Jest tu bardzo wysoki poziom
      nauczania, a w przeciagu ostatnich 3 lat nasza szkoła ma najlepszą średnią pkt.
      z egzaminów gimnazjalnych ... krótko mówiąc polecam, i zapraszam ...
    • Gość: Lato_15 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:57
      Ta szkoła jest super.
      Byłem tam pare razy z moją szkołą na występach.
      Niesamowita atmosfera.
      Bardzo mili nauczyciele.
      Poprostu zajebiście!!!!!
    • Gość: paulina Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:58
      Nasza szkoła jest bardzo fajna mili nauczyciele i uczniowie.Każdy tu może
      liczyć na pomoc i dobrą radę. Jest super.
    • Gość: Seba Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:58
      Moim zdaniem gim. nr. 31 jest super. Nauczyviele są bardzo mili i wyrozumniali.
      Uczęszczam do niego już półtora roku i jestem naprawde zadowolony z wybranego
      przemnie gimnazjum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka