Gość: 26 lo IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 17:04 super szkoła polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Były uczeń Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:33 Jeśli chcesz być dobrze wykształcony to wybierz tę szkołę, ale pamiętaj, że czeka Cię dużo pracy i nie zawsze sprawiedliwe oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly uczen Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 26.02.06, 22:15 Zdecydowanie nie polecam. Szkola jest przereklamowana. Moze i pracownie sa dobrze wyposazone, a sala gimantyczna (dzielona z podstawowka)jest duza, jednakze poziom nauki wcale nie jest wysoki. Szczegolnie na niektorych przedmiotach. Wybierajac nauczycieli polecam: p. Pigulowska, Torenc, Czernek i Zgole. Szerokim lukiem zas nalezy omijac p. Danecka, Kudre, Krzeminska, Borkowska, Strakowska, Kaszube, Vobozil i jeszcze pare innych... Szkola sprawila ze bylem znerwicowany, nie spalem po nocach i naprawde bylem wrakiem czlowieka... Nie polecam - chyba ze pragniecie 3 lata harowac i malo z tego naprawde miec... Odpowiedz Link Zgłoś
martin.r Re: Gimnazjum nr 22 01.03.06, 14:58 To jest chyba wypowiedz kogos, kto mial same dwoje i paly, a teraz chodzi razem z innymi menelami do zawodowki. Ta opinia to kompletna bzura. Jesli ktos nie ma zamiaru sie uczyc i czeka na cudowna moc "najlepszego gimnazjum" to niestety sie rozczaruje. Skoro nauczyciel czegos wymaga, to nie robi tego ot tak sobie. O nie. On chce tylko, aby uczen osiagnal to, na co go stac. A jesli ktos nie zna tabliczki mnozenia, a Leonarda da Vinci myli z Michaelem Jordanem i pozniej ponosi konsekwencje tej niewiedzy, niech potem nie ma pretensji do nauczycieli, tylko do siebie. Trzeba tez wykazac jakos inicjatywe! A tak sie sklada, ze w mojej trzeciej c jest ponad 10 finalistow roznych konkursow. Skoro gim. 22 jest takie okropne, to skad oni sie wzieli? Pewnie z kosmosu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.48.rev.vline.pl 06.03.06, 18:41 Ludzie!! kto pisal ze p. Danecka sie nie nadaje?? jak olewasz szkołe to masz u niej przerąbane, ale ona na prawde świetnie uczy!! 2. są tylko 2 chemiczki, wiec z kim chcialbys miec lekcje co? i one tez umieją uczyć. na dobrą sprawę jest tylko kilka nauczycielek, które nie uczą na dobrym poziomie. przeciez ludzie z tej szkoły idą do najlepszych liceow, jesli tylko sa ambitni. zwracam sie do "Gość: byly uczen" z 26.02.06, 22:15. ja nie czuje straty 3 lat i wybieram sie do 1LO. a w 3c jest 17 finalistow. TAK 17! i kto ich przygotowal? ekipa z 22! a nie swiety Mikolaj, ktorego pewnie wciaz sie spodziewasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 16.03.06, 16:26 No tak akurat nie lubiłeś nauczycielek które cokolwiek od Ciebie wymagały. Jedyne co masz racje to pani Vobozil, ale ona jest schorowaną kobieą i tyle. pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 25.04.08, 22:01 idiota z ciebie ? Omijać p. Danecką ty serio byłeś idiotą co chodzi do szkoły, żeby tylko miło było :/ akurat dzięki p. Daneckiej ludzie zaczynają kumać matmę i być z niej nieźli i w nawet 1 LO dają sobie super radę, a takie idiotyzmy to krew w żyłach się gotuje. Były uczeń, chyba 2 i teraz w zawodówce. a polecani nauczyciele możliwe, ale bez większych przesad :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gim20 Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 25.04.08, 22:53 > i być z niej nieźli i w nawet 1 LO dają sobie super radę, W 1LO dają sobie radę i absolewncji Gim20, które w różnych rankingach w odróżnieniu od Gim22 nie znajduje się w czołówce. Po prostu jak ktoś chce sie uczyć to sie nauczy, a jak nie to nie. Te różne rankingi szkół to powinni na zielono pomalować i wyrzucić w głęboką trawę aby ich przypadkiem nie znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.r Re: Gimnazjum nr 22 01.03.06, 15:02 Ostatnio nasze koszykarki wygraly 159:2 z reprezentacja 29 gim. Czyli ze sportami nie jest tak zle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bullseye Najlepsze gimnazjum w Łodzi! IP: *.retsat1.com.pl 01.03.06, 15:07 Oplaca sie tutaj isc! Wszystkim polecam. Na poczatku jest troche prac domowych, ale potem jest fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 16:35 Idzcie wszedzie tylko nie do 22 gimnazjum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurf Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 16:49 Gimnazjum super, poziom wysoki, chociaż ucze sie pierwszy rok to mogę stwierdzić że panuje to świetna atmosfera.. Widac że nauczycielom zależy na tym żebyśmy sie czegoś tu nauczyli i nie przepuszczają uczniow do nastepnej klasy jezeli nie wykuje sie potrzebnego materialu.. Gimnazjum naprawdę super, polecam jak najbardziej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zestresowana23 Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 29.04.11, 19:44 Nie chodzę jeszcze do tej szkoły (jeszcze 2 lata).Zmartwiłam się tym zdaniem z jednego z komentarzy: "(...) nie przepuszczają uczniów do nastepnej klasy jeżeli nie wykuje się potrzebnego materiału." JESTEM PRZERAŻONA TYM ZDANIEM!!!!!.Na serjo osoba nie przejdzie? Jeżeli tak jest na prawdę proszę mi to napisać. No cusz jeżeli będzie trzeba się starać żeby się dostać to będę dawać z siebie s to procęt. Mam jedno pytanie.Mam średnią 4.81,przyjmą mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecioklasistka Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 18:49 Ja was ludzie nie rozumiem... sami sie uczyc nie checie to od razu 22 jest koszmarne. to trzeba było pojsc do gimnazjum gdzie na lekcjach jest poziom podstawowki a potem zawodówka i koniec edukacji! Jak ty chcesz zdac taki egzamin dla 3 klas albo mature jak stawiasz krzyzyk na nauke? Ja nie mowie ze masz sie kuć ale warto by docenic szkołe ktora tak duzo nam daje. Oczywiscie tym ktorzy hca brac i korzystac. A atmosfera tez jest świetna. Ja mam szczescie i trafiłam na bombową klasę wiec moze ty miałes jakis lewych kolegó i dltego po nocach nie spałes...... co do nauczycieli to sa oczywiscie przedmioty na ktorych lepiej sie spi niz słucha i notuje (co niektorym sie zdarza :P) ale wiekszosc jest w porządku. I musiałes byc noga z matmy skoro tak nie lubisz pani Daneckiej. to akurat świetna nauczycielka, mimo że bardzo surowa to potrafi nauczyc. przykład? 5 finalistów z matmy, ktorych przygotowywała mówiąc krótko - bardzo polecam :) ludzie nie jest łatwiutko ale warto, na prawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 17:32 Masz rację. Uczę w tej szkole i nie zamieniłabym jej na inną. Wspaniała młodzież.Nawet Ci którzy przeszkadzaja czasami na lekjach potrafią mnie zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuzowa_świeczka Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 15.03.06, 20:01 Haha... Ktos dostanie jedynke i od razu psioczy na gimnazjum.. Ludzie, nim cos napiszecie, to sie zastanowcie choc troche. Chociaz co poniektórzy ;) Co do ludzi ze szkoły.. Są tacy, co tylko 'twoja stara' potrafią powiedziec, wiec czekam juz na liceum, do którego zreszta sie wybieram w tym roku.. Poza tym strefa mroku sie poszerza <hahaha> Szczegolnie w klasie tych 17 finalistów, hahah. Pozdro dla wszystkich, ktorym sie podoba w 22 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boom Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 16.03.06, 14:31 o fajnie wiedziec, wybieram sie (; Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Gimnazjum nr 22 16.03.06, 16:31 Skończyłam to gimnazjum. I było świetnie. Jestem w I LO i daję sobie radę. Szkoła jest od nauki a nie od miłych naucycieli i towarzystwa! pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzecioklasistka:) Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 17.03.06, 14:42 Wybierając tę szkołę bałam się, że będę musiała się uczyć po nocach i prócz szkoły nie bede miała innego życia. A teraz, kiedy już powoli kończę to gimnazjum wiem, że moje obawy byly conajmniej zbytnio wyolbrzymione:). Nauczyciele są wymagający, to fakt, ale dzieki temu, że mogą być tylko 2 sprawdziany w tygodniu da się przeżyć. Większość z nich (p. Torenc-fizyka, p. Ruta-polski, p. Piotrkowska-muzyka) to nauczyciele z prawdziwą pasją, zresztą reszta też jest niczego sobie...:) Kontakty z nauczycielami są bardzo dobre, partnerskie (chociaż zawsze są jakieś wyjatki). Jeżeli ktoś się nasłuchał o p. Daneckiej jakiś bzdur, to niech tylko wie, że jest to nauczyciel wymagający i surowy, ale potrafiący nauczyć matematyki!!! Pozatym szkoła wesoła, z fajnym klimatem, chociaż trochę przeładowana ludźmi (nic dziwnego, wszyscy chcą się u nas uczyć;)). Co do wyglądu, to jeszcze wymaga trochę poprawek, ale widać, że ktoś nad tym powoli pracuje! Polecam 22!!!:) Pozdrowienia dla pracowników, absolwetów, teraźniejszych i przyszłych uczniów!:) (w szczególności klasa 3c;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1klasistka:D:D Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 19.03.06, 16:46 To Gim jest swietne...jest tu spoko towarzystwo i fajna atmosfera...:):) Nauczyciele niee sa baaardzo zli ale sa wymagajacy...:):) Jak przyszlam do tego gim balam siem ze sobie niee poradze, ze niee bede miala znajomych a tymczasem znam juss ''troche'' osobek i daje sobie swietnie rade :). Polecam bardzo to gimnazujm.....do zobaczenia we wrzesniu:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Tata IP: *.toya.net.pl 19.03.06, 23:54 Dużo wiem o tym gimnazjum. Chodzi do 22 mój syn. Jestem absolutnie przekonany, że to bardzo dobra szkoła. Nauczyciele potrafią przekaza swoją wiedzę i tak zachęcic młodzież do nauki, że nie muszę sprawdzac zeszytów syna. Oczywiscie że narzeka na niektórych nauczycieli, ale tylko w formie wysokich wymagan. Nigdy nie usłyszałem od niego że jakas nauczycielka lub nauczyciel jest głupi, niesprawiedliwy itd. Choc czasami jest na któregos zły, zawsze wyraża się o nich z szacunkiem. Ja osobiscie jestem pod wrazeniem Pani Dyrektor. Całe szczescie ze ponownie ją wybrano. Jak porównam podstawówkę, która była kilka kilometrów od 22 gimnazjum to cieszę się że mój synek dostał sie do tej szkoły. W ci8ągu 2 lat zupełnie inaczej zaczął traktowac szkołe, a czasami w podstawówce obawiałem się o jego edukacje. Ponieważ nauczyciele wystawiają ocenę uczniom, ja jako rodzic wystawie ocenę szkole. Będzie to 7. Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 26.03.06, 10:58 jesli wybierasz sie do tej szkoly musisz byc za ŁKsem bo jak nie to czeka cie ciezki wpie..!ŁKS RETKINIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \m/ Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 23:47 jak tu chodzilem bylo strasznie duzo metali a jak jest teraz? jak nadal to tyrac brudasow jak mysmy to robili:D !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlejącyBobo Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:01 ja miałem tam same 3 a z egzaminu miałem 87 punktów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka :) Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.07, 21:10 Szczerze? Czytając inne opinie zdziwiłam się trochę... Nie jest ani aż tak źle, ani aż tak dobrze. Każda szkoła ma swoje plusy i minusy. TO co, jak pamiętam zdziwiło mnie po przyjściu do tej szkoły po podstawówce było to: 1. Ogromna tolerancje, różnorodność (niezwalczający się hiphopowcy, metalowci itp); 2. Niesamowita, powtarzam: niesamowita ilość nauki; 3. Początkowo marne stopnie. Ale patrząc na to z perspektywy czasu, tego co się już wydarzyło jestem zadowolona z tej szkoły, bo dzięki nauczycielom, stawiającym wysoko poprzeczkę, mobilizującym jednocześnie do pracy udało mi się dostać do wymarzonego, moim zdaniem najlepszego LO w Łodzi. Co więcej, wciąż (mimo, że jest już listopad) nudzę się na takich przedmiotach, jak matematyka (dzięki p.Daneckiej), niemiecki (p.Otorowska), czy geografia ( miałam z p. Zagner). Bardzo miło wspominam również lekcje prowadzone przez p Śliwińską (egzamin zdałam bardzo dobrze, jak na moje zdolności), ona również zaraziła mnie swoją pasją do teatru. Minusy? Szkoła w strasznym stanie technicznym, okropnie wygląda, choć powoli, powoli coś się zaczyna poprawiać :)Fatalny poziom historii, angielskiego i chemii :( Dla sportowców: ogromna sala (3 sektory!), dziewczyny mają szansę trafić na nauczycielkę, która na prawdę pasjonuje się ty, co robi i wiele różynych dyscyplin nas nauczy (w sumie nie wiem, jakiej gry zespołowej, czy też części lekkoatletyki nie przerobiła, nie pokazała), inne nauczycielki.. cóż.. jak chcesz - to rób :/. Podsumowując... szkoła zarówno dla ambitnych (rozwiną swoje skrzydła, oj tak, olimpijczyków od groma :) ) jak i dla leniuszków, którzy na pewno zostaną zmuszenie do pracy... W sumie, jak ktoś chce, nauczy się w każdej szkole :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucz Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.4web.pl 25.11.07, 12:25 Tak sie składa że jest w drugiej klasie. Powiem Wam, że kadra jest wspaniała. Nauczeciele znają się na rzeczy, wiedzą jak sobie radzić. Polecam naprawdę wszystkim tą szkołę. Niestety, dla informacji absolwetów: pani Piotrowska już nei uczy. Przeszła do szkoły muzycznej. Natomiast od przyszłego roku podobno a ni być już języka niemieckiego. Więc klasy niemiecko języczne nie mają czego tu szukać. Jestem chyba w ostatniej. Tak więc szukajcie pracy pani Otorowskiej. OGÓLNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ, ZASŁÓŻYŁA NA MIANO NAJLEPSZEJ W łODZI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gimnazjum nr 22 Ile punktów... IP: *.retsat1.com.pl 10.01.08, 15:00 Ile punktów minimum trzeba mieć żeby się dostać do 22? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucz Re: Gimnazjum nr 22 Ile punktów... IP: *.4web.pl 24.01.08, 19:16 Punktów ze sprawdzoamu szóstoklasisty?? To jest nie ważne. Listy z osobami kogo przyjmują jest wywieszana pod koniec kwietnia, a wyniki spr. szóst. są w środku maja. Nie mart się. Najważniejsza jest średnia na koniec pierwszego semestru i zachowanie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gimnazjum nr 22 Ile punktów... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.08, 19:46 punkty są za oceny z semestru, więc jaka musi być średnia żeby się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucz Re: Gimnazjum nr 22 Ile punktów... IP: *.4web.pl 01.02.08, 17:39 Zależy, ale minimum 4.85. Kolega miał 5,1 i się nie dostał... ale zachowanie miał dobre, a najlepiej mieć wzorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gimnazjum nr 22 Ile punktów... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.08, 17:52 wzorowe i średnia 5,3 chyba wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 03.03.08, 19:28 Mam średnia 4,81 czy sie dostane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 03.03.08, 19:39 Mam 4,81 i wzorowe jak myslicie dostane sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 18:58 a ja spodziewałam się czegoś lepszego po tej szkole. na początku było okej. Owszem nauki dużo, ale atmosfera w klasie i szkole całkiem w porządku. Niestety z czasem jest coraz gorzej, bo niektórzy nauczyciele wymagają niewiadomo jakiego geniuszu z naszej strony, a i atmosfera się psuje. radzę omijać szerokim łukiem p. Kalińską i Otorowską najlepsi nauczyciele to p. Danecka, Śliwińska i Torenc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 12.05.08, 23:17 Chciałabym zapytać o p.Podgórską. Co to za nauczyciel i osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1995 Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 13.05.08, 20:59 a co możecie powiedziec o pani e.Strąkowskiej bo ma być moją wychowawczynią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irl Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.lodz.msk.pl 20.06.08, 11:11 Mam pytanie... Podobnież w regulaminie szkoły jest zakaz okazywania przynależności do jakiejkolwiek subkultury. Co więc, podobno nie można nawet przyjść (nie, nie chodzić po szkole, jedynie PRZYJŚĆ!) do szkoły w glanach. Tak się składa, że w na przyszły rok przenoszę się z gim. nr. 17 do 22-ego. Wiem, że przez wakacje czeka mnie harówa i ostre rycie, nadrabianie materiału, ale nie w tym rzecz. Jestem metalem, i chciałabym wiedzieć, czy ów punkt w regulaminie jest przestrzegany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość22 Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 04.12.08, 16:20 Najlepsi nauczyciele: Strąkowska, Torenc, Śliwińska, Góral, Mrożewski najbardziej wymagający: Danecka, Gałecka, Śliwińska, Strąkowska, szerokim łukiem omijać: Otorowska i Kapczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 16.01.09, 20:29 Kapczyńska uczyła mnie w podstawówce masakra a czy starsi dokuczają młodszym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 05.12.08, 13:04 Gdybym mogła to wypisałabym sie z tej szkoły jak najszybciej!!! Obojętnie gdzie tylko nie 22... Nauczyciele sa tak irytujący że to masakra jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 05.12.08, 14:25 a ty pewnie jesteś geniusz, masz same szóstki i nudzisz się na lekcjach. Pewnie dlatego cie tak irytują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 26.03.09, 15:55 Więc. Gimnazjum- przyznajmy ma wysoki poziom. Poszłam do tej szkoły, ponieważ wtedy uchodziło za najlepsze gimnazjum w Łodzi i wszyscy moi znajomi tak szli (nie wybierajcie szkoły kierując sie znajomymi!). W pierwszej klasie.. Było ciężko z nauką na początku, jednak do tego można się przyzwyczaić. W drugiej klasie bardzo polubiłam tą szkołę i wręcz cieszyłam się że do niej idę. Moje nastawienie znacznie zmieniło się w trzeciej klasie. Naprawdę, teraz czuję się jakbym chodziła tam pod przymusem. Nie wiem w sumie to jest powodem takiej zmiany, ale dosłownie- w szkole czuje się źle. Ponad to chodzę cały czas zdenerwowana i rozdrażniona, z powodu nauczycieli (nie dziwie się teraz dlaczego 3-klasiści zawsze chodzą wkurzeni), co jest przyczyną coraz częstszych wagarów. Gdybym cofnęła się teraz o 3 lata wstecz, nie wiem czy ponownie wybrałabym to gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 07.02.09, 17:08 Rzeczywiście jest paru nauczyieli dla których warto iść do tej szkoły, między innymi pani Danecka ale też są i tacy jak p.Borkowska czy Durys, którzy stanowią wielką pomyłkę w tej szkole i mocno zaniżają w niej program nauczania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 27.04.09, 15:42 Czy ktoś był/jest wychowankiem p.Daneckiej?Jaką ona jest jako wychowawczyni?Gdybyście mogli jeszcze raz wybierać wychowawcę- wybralibyście p.Danecką,p.Pawlul,p.Śliwińską,p.Kulę,p.Krzemińską?Coś mi podpowiada p.Danecką,ale niektórzy nią straszą.Jaka ona jest? PILNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 16:43 Jest bardzo.... wymagająca, ale nie mam z nią lekcji. Ja bym wybrała chyba Panią Pawluk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdw Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.toya.net.pl 30.10.15, 21:48 Jest super!!!! wymagająca matematyczka i sympatyczny człowiek. Nie wiem o co wam chodzi z tym straszeniem. Trzeba sie uczyć, ale to chyba szkoła o ile się nie mylę, myśleliście, że po co tam idziecie? NAuczyciele są mili, dzieci raczej też. Jak pracujesz to łatwo dostajesz docenienie. Jestem zachwycona tym gimnazjum, gorsze doznania mam po podstawówce. Tutaj jest miło. Bardzo to doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum nr 22 IP: *.retsat1.com.pl 27.04.09, 15:46 Sorry za bład w zapisie nazwiska pani Marioli Pawluk,matematyczki. (patrz powyżej-problem wyboru wychowawcy). Odpowiedz Link Zgłoś