Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 35

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:26
Jako mama bardzo polecam.Jedno moje dziecko już skończyło to gimnazjum,
drugie jeszcze się tu uczy.Bardzo opiekuńczy, ale i wymagający nauczyciele.
Dobre warunki do nauki.Kto się uczy - dostanie się później do każdej
szkoły średniej.
Jest też czas na przyjemności - kawiarenka internetowa, dyskoteki, wycieczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gim35 Re: Gimnazjum nr 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:18
      Zapraszamy do naszej szkoły w piątek 17 marca na godz. 17.00 na spotkanie w
      ramach "drzwi otwartych".Do zobaczenia.
    • Gość: asiul@ Re: Gimnazjum nr 35 IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.03.06, 11:40
      ja sodze ze to gimnazjum nie jest zbyt dobre ;]:D:D:D::D
      • Gość: gim35 Re: Gimnazjum nr 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:50
        Sądząc po Twoich błędach ortograficznych rzeczywiście może być Ci trudno.
        Skup się na nauce, a poczujesz się w szkole zdecydowanie lepiej.
        Pozdrawiamy.
        • Gość: XX Re: Gimnazjum nr 35 IP: *.4web.pl 22.03.06, 16:15
          "Bardzo dobra szkoła" - ten kto tak uważa, nie był w liceum, znajdującym się w
          tym samym budynku i pod patronatem tej samej dyrekcji. Jestem absolwentką
          obydwu szkół i jestem bardzo niezadowolona. Niestety nie jest tak kolorowo a
          uczeń wcale nie ma tak dużych szans rozwojowych. Wbrew temu co jest napisane na
          oficjalnej stronie www powyższych, nie dziala tyle kół zainteresowań itp.
          Przyjaźni są nauczyciele, jednak dyrekcja nie rozumie potrzeb uczącej się w jej
          szkole młodzieży a wiele próśb ignoruje.
    • Gość: ewelina Re: Gimnazjum nr 35 IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 17:23
      Niepolecam nikomu tej szkoły. Swojego dziecka nigdy bym tam nie posłała
      • Gość: Angela Re: Gimnazjum nr 35 IP: *.191.rev.vline.pl 22.03.06, 16:01
        Najzabawniejszy w tym wszystkim jest fakt, iż jedyne pozytywne opinie o tej
        szkole, to te rozesłane przez 35 gimnazjum! Jako abolwentka tej szkoły, mam
        wiele zastrzeżeń. Przede wszystkim zatrudnierni ochroniarze paradoksalnie,
        zamiast pilnować porządku na przerwach, "patrolują" korytarze w czasie lekcji.
        Po drugie, dyrekcja przychylna ucziom? Nic bardziej mylnego! Nauczyciele nie
        służą pomocną ręką. Odradzam wszystkim uczniom zarówno 35 gimnazjum jak i 47
        liceum! To najgorsza szkoła, jaką można sobie wyobrazić. W każdym kące walają
        się śmieci, a ucziowie ( w szczególności gimnazjaliści) palą gdzie popadnie, w
        toaletach, klatkach schodowych....i nikomu to nieprzeszkadza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka