Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 15

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:26
Jestem w 3 klasie i bardzo chwalę moją ukochaną 15 ;) Turystyczne rządzą ;D
Obserwuj wątek
    • Gość: Uczen Gimnazjum nr 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:29
      Uważam ze ta szkola nie jest odpowiednim miejscem dla ludzi lubiących
      przyjazną szkole! Ja chodze do niej od 2,5 lat i jestem zalamany. Nauczyciele
      są straszni, oczywiscie z wyjatkjami: pani od chemi i geografii jest
      znakomita! Dobre sa rowniez od polskiego i matematyki! Ale mimo to wszystko
      jest spoko!!
      • Gość: byla uczennica Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:41
        ja chodzilam tam przez 9 lat wczesniej podstawowka :D.... a chodzilam do klasy
        humanistycznej !! i bylo zajebiscie fakt szkola ma swoje zle strony zwlaszcza
        te wszystkie zakazy ale teraz w szkole sredniej widac ze to gim sie do czegps
        przydalo !! najlepsza jest babeczka od polskiego niepamietam jak sie nazywala
        to moja wychowawczyni byla jest zawsze na samej gorze w sali 24 :] pozdro dla
        niej i byl jeszcze nauczyciel niestety juz nie jest miedzy nami matemyk ale
        wybitny[*]... a co do dyrektorki to ona zawsze miala cos tam w z glowa ale tak
        to fajna babeczka z niej jest :].... niezgadzam sie z kims kto twierdzi ze jest
        zalamany. ta szkola jest odpowiednia dla wszystkich kazdy znajdzie tam cos dla
        siebie !!!!!!
    • Gość: Uczeń Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.lodz.msk.pl 27.02.06, 20:41
      Ta szkola jest najlepsza w Łodzi. Najlepszymi klasami są oczywiscie klasy
      turystyczne.:P Tu jest po prostu zajefajnie. Polecam wszystkim tę
      szkołę.:p:P:p:P
    • Gość: aaa Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:05
      szkola - totalny syf! nie marnujcie swojego zycia, nie idzcie do tego
      gimnazjum...
    • Gość: kotka Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.lodz.mm.pl 28.02.06, 18:15
      Ja jestem w pierwszej klasie.... i jest super.... fajni ludzie, raczej spoko
      nauczyciele, duzo zajec pozalekcyjnych (jak kto lubi :P), nasza szkola ma co
      roku najlepszą lub jedną z lepszych średnich z egzaminu matematyczno-
      przyrodniczego, zaś z egzaminu humanistycznego jestesmy tez nieźli..;)
      Wahasz sie przyjdź do Nas!
    • Gość: IIIe Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.net-partner.pl 28.02.06, 22:49
      Chodze do mat-inf... :P w 1 klasie szkola byla spoko, teraz juz gorzej, ale nie
      jest zle, jak porownuje do innych szkol, do ktorych moi koledzy chodza to jest
      spoko ;] polecam :P
    • Gość: kolo zmienic dyrektorke!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:49
      Uwazajcie - dyrektorka jest egzaltowana histeryczka. nie bez powodu nauczyciele
      pryskaja z 15-ki jak poparzeni i co roku mamy nowych.
      • Gość: kotka Re: zmienic dyrektorke!!! IP: *.lodz.mm.pl 04.03.06, 18:18
        niedlugo sie zmieni
    • aga.kaczmarek1 Re: Gimnazjum nr 15 10.03.06, 14:18
      Pozdrawiam ucznia z III e, mój syn również jest z IIIe i jako rodzic cenię
      sobie te szkołę, jej atmosferę, dbałość o szczegóły, uczniów, nastrój i wysoki
      poziom nauczania. Aby się dostać do tej szkoły średnia z ocen to 5,2. Polecam z
      całego serca
      • Gość: obserwator Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 16:39
        O! I to jest prawda o szkole - bazować na zdolnych i super pracowitych uczniach
        ze średnią ocen 5,2. Dobrze gdy rodzice są przy forsie! Nie przyjmujmy uczniów
        ze średnią poniżej 5,0 . Niech idą do "gorszych szkół"! I w ten sposób nikt nie
        powie, że szkoła ma niski poziom!
    • Gość: fraise Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.03.06, 13:25
      jako absolwentka moge w pelni polecic te szkole. Wysoki poziom,ktory procentuje
      w szkole sredniej,wiele imprez, ktore w przyjemny sposob wiele ucza,np dni
      fancji,austrii badz konkursy piosenki czy wiele innych. Nauczyciele sa
      wymagajacy,ale przyjaznie nastawieni do uczniow,cenia systematyczna prace i
      ambicjonalnych wychowankow.Szkola nie jest duza,dlatego wszyscy sie znaja,co
      dodaje milej atmosfey. No i waznym punktem sa wyjazdy integracyjne,ktore pamieta
      sie baardzo dlugo. Polecam!
    • Gość: absolwent 15-ski Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:57
      Gimnazjum nr 15 jest najlepszym Gimnazjum poniewasz sa mili nauczuciele z
      (wyjatkiem Mgr Fiodorowa) dobre warunki do nauki i rozne propozycje dla ucznia
      tzn kola zainteresowan:turystyczne,sportowe,gazetka,teatrzyk szkolny(prowadzi
      go mgr A.Soboń) i inne. Zapraszam do niego absolwentów podstawowek.
      • Gość: jagacicha Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:10
        no niestety.. Pan Fiodorow na pewno do super milutkich osób nie należy, ale
        naprwdę można się z nim dogadać i wspaniale uczy fizyki! Prawie każdy uczeń
        przechodzi od strachu w pierwszej klasie do fascynacji i szacunku w klasach
        nastepnych :)
        A szkoła jest po prostu kochana, nie bedę nikogo namawiała czy polecała jej
        komukolwiek, wiem tylko, że te trzy lata były jak na narazie najpiękniejsze w
        moim zyciu- można się tam wysmiać za wszystkie czasy, porozmawiać z
        nauczycielami nie tylko o szkole! Wszyscy są bardzo otwarci i trzeba tylko
        chcieć działać, a na wszystko się znajdzie czas, chetni i fundusze :)
        To poprostu szkoła dla ludzi wesołych i trochę pracowitych z dużą dawką
        poczucia humoru i ambicjami, dla leni, gburów czy nieprzyjaznych typów nie
        polecam- tu się liczy inwencja :)
      • Gość: Dwie inteligentne Re: Gimnazjum nr 15 IP: *.4web.pl 24.03.06, 12:33
        Szkoła jest super z wyjątkiem pana Fiodorowa ;P Ja się go boję!!! Jest ścisly
        zakaz obnażania się i kolczyowania oraz malowania się.niestety... ale poza tym
        jest ok. P.Pastusiak rządzi!!! jest bardzo sympatyczna i często przystaje na
        propozycje uczniow co do wyglądu lekcji ;P polecam ;D
    • Gość: zdezorientowany Przeczytaj koniecznie! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 20.03.06, 19:59
      Sensacja! W tej szkole, według dyrektorki, uczą nauczyciele o złych manierach,
      z patologicznych domów, a w dodatku uczniowie są od nich mądrzejsi. Nie
      wierzycie? Odsyłam:
      www.glos.pl/art.php?id=551&pkt=2&PHPSESSID=1036c6c5c5f662313e9a188ab5f61a3d

(ostatni akapit - cytowana wypowiedź pani dyrektor Gimnazjum nr 15 - Zofii
      Franek)
      • Gość: gość Re: Przeczytaj koniecznie! IP: *.toya.net.pl 21.03.06, 12:46
        Włożę i ja kij w to mrowisko. Jeśli zależy Ci na dobrym opanowaniu języka
        angielskiego to omijaj to gimnazjum! Chyba, że masz forsę na dodatkowe lekcje
        czyli "korki". Teoretycznie szkoła ma wysoki poziom z j. angielskiego - ale nie
        jest to zasługa pana nauczającego tego języka! Podręcznik - owszem, poziom
        nieomal do "Fersta" - ale możesz nauczyć się tego tylko sam lub z pomocą
        korepetycji. Zrobisz jak zechcesz - tu masz tylko ostrzeżenie!
        • Gość: jagacicha Re: Przeczytaj koniecznie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:33
          no jak wychodzisz z załozenia, że to nauczyciel ma Cię NAUCZYĆ to się nieźle
          przejedziesz w liceum... bo cały problem w tym, że sami powinniśmy się uczyć...
          nauczyciel tylko ukierunkowuje (a w liceum oprócz tego wymaga samodzielnej
          pracy, czego sorry ale w tej szkole nie było... nie na taka skalę...). Sama
          chodziłam do tego gimnazjum i lekcje z tym nauczycielem wspominam bardzo miło,
          jak chcesz to zawsze się nauczysz... a znam takich co nic nie robia, tylko
          przedrzeźniać i obgadywać umieją, a potem niewiniątka co to nic nie potrafią,
          bo nauczyciel zły... no chyba nie tędy droga?
          <a tak w ogóle to First...>
      • Gość: coz Re: Przeczytaj koniecznie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.03.06, 18:28
        zalezy od interpretacji. Dla mnie to nie ma zwiazku z Twoja wypowiedzia.Pani
        dyrektor nikogo nie obraza..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka