luna890 01.03.06, 10:17 czy jest stronka klubu EvOlution? pytam z ciekawosci,bo to nie moj klimat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: evolution 01.03.06, 10:44 sama pytasz i sama sobie odpowiadasz, nieźle :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: schizofrenia;-) 01.03.06, 10:50 To jak picie do lusterka;-) Ja też już mam czasem takie objawy;-) Schizofrenia naszego życia politycznego powoduje to samo w mojej czaszce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luna890 Re: evolution 01.03.06, 11:21 po prostu znalazłam i napisałam adres tej strony. nie musisz byc złosliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: evolution 01.03.06, 12:31 ależ nie jestem, nawet nie wiesz jak daleka jestm od złośliwości :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: evolution 01.03.06, 20:14 tak to jest jak sie najpierw ludzie pytaja a dopiero poxniej mysla... Odpowiedz Link Zgłoś
sprdfsdfsdfsdf Re: evolution 07.09.14, 12:22 Evolution plus 3 sprawdziany testy odpowiedzi PODSTAWÓWKA do książki Evolution plus 3 Exam Practice egzamin Short Tests kartkówki Unit test dwie wersje testów po każdym dziale Progress Tests testy po 3 rozdziałach NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (NPP) Mamy do zaoferowania materiały do książki Evolution plus 3. Aby otrzymać próbkę napisz na e-maila. Posiadamy wiele materiałów do podstawówki, gimnazjum, liceum, technikum i zawodówki. Testy, sprawdziany, odpowiedzi, karty pracy, odpowiedzi do ćwiczeń, scenariusze, generatory zadań. Napisz na emaila lub gadu gadu, odpiszemy w ciągu 5minut! Kontakt: gg: 47597986 testy Evolution plus 3 Sprawdziany Evolution plus 3 odpowiedzi Evolution plus 3 kartkówki Evolution plus 3 karty pracy Evolution plus 3 scenariusze lekcji Evolution plus 3 klucz odpowiedzi Evolution plus 3 answer key Evolution plus 3 za darmo Evolution plus 3 chomikuj Evolution plus 3 pobierz Evolution plus 3 download Evolution plus 3 odpowiedzi do ćwiczeń Evolution plus 3 nauczycieli Evolution plus 3 materiały dydaktyczne Evolution plus 3 sprzedam Evolution plus 3 kupię Evolution plus 3 rozwiązania Evolution plus 3 klasówki Evolution plus 3 chomikarnia Evolution plus 3 wydawnictwo Evolution plus 3 sprawdziany24@vp.pl sprawdziany24gim@op.pl gg 47597986 Aby znaleźć testy które cię interesują naciśnij CTRL+F i wpisz nazwę podręcznika :) PODSTAWÓWKA: 1.Do dzieła 4-6 (testy, odpowiedzi, karty pracy ucznia) 2.Bądź bezpieczny na drodze 4-6 (testy, odpowiedzi, scenariusze) 3.Technika na co dzień 4-6 część 1 (scenariusze i karty pracy) 4.Technika na co dzień 4-6 część 2 (scenariusze i karty pracy) 5.Plastyka 4 NPP (sprawdziany, scenariusze lekcji, poradnik nauczyciela) 6.Plastyka 5 NPP (sprawdziany, scenariusze lekcji, poradnik nauczyciela) 7.Plastyka 4-6 NPP (sprawdziany, poradnik nauczyciela) 8.Na ścieżkach wyobraźni 4 NPP (scenariusze lekcji i materiały dla ucznia) 9.Na ścieżkach wyobraźni 5 NPP (scenariusze lekcji i materiały dla ucznia) 10.I gra muzyka 4-6 (testy, odpowiedzi, książka nauczyciela) 11.Lekcja muzyki 4-6 (karty pracy, scenariusze lekcji) 12.Muzyka,Nuty,Smyki i Patyki 4 (testy, odpowiedzi, materiały dodatkowe, scenariusze) 13.Muzyka,Nuty,Smyki i Patyki 5 (testy, odpowiedzi, materiały dodatkowe, scenariusze) 14.Muzyka I My 4 (test diagnozujący, materiały dla nauczyciela, poradnik) 15.Muzyka I My 5 (sprawdziany, scenariusze lekcji, materiały dodatkowe) 16.Klucz do muzyki 4 (sprawdzian diagnostyczny, scenariusze, materiały dla nauczyciela) 17.Klucz do muzyki 5 (sprawdziany) 18.Klucz do muzyki 5 (odpowiedzi do ćwiczeń) 19.Klucz do muzyki 5 materiały dla nauczyciela 20.Jak to działa 4-6 (scenariusze lekcji, pomoce dydaktyczne, test na kartę rowerową) 21.Matematyka z kluczem 4 (testy, odpowiedzi) 22.Matematyka z kluczem 4 (testy diagnozujący na rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego) 23.Matematyka z kluczem 5 (testy, odpowiedzi) 24.Matematyka z kluczem 6 (testy, odpowiedzi) 25.Matematyka z kluczem 4-6 GENERATOR testów 26.Matematyka z plusem 4 (3 wersje sprawdzianów z odpowiedziami, testy semestralne i na zakończenie roku szkolnego) 27.Matematyka z plusem 5 (sprawdziany z odpowiedziami, testy semestralne i na zakończenie roku szkolnego) 28.Powtórki z plusem wszystkie zestawy 29.Matematyka krok po kroku 5 (sprawdziany, odpowiedzi) 30.Matematyka wokół nas 4 NPP (sprawdziany, odpowiedzi, poradnik dla nauczyciela) 31.Matematyka wokół nas 4 EDUKOMPAS (sprawdziany, odpowiedzi) 32.Matematyka wokół nas 5 NPP (sprawdziany, odpowiedzi, poradnik dla nauczyciela) 33.Matematyka wokół nas 5 NPP (scenariusze lekcji) 34.Matematyka wokół nas 5 EDUKOMPAS (sprawdziany, odpowiedzi) 35.Matematyka wokół nas 6 NPP (sprawdziany, odpowiedzi, poradnik dla nauczyciela) 36.Matematyka 2001 4 (testy, odpowiedzi, materiały dla nauczyciela, zadania demo dla ucznia) 37.Matematyka 2001 4 (test diagnostyczny) 38.Matematyka 2001 4 EDUKOMPAS (sprawdziany, odpowiedzi) 39.Matematyka 2001 5 (testy, odpowiedzi, materiały dla nauczyciela, zadania demo dla ucznia) 40.Matematyka 2001 5 EDUKOMPAS (sprawdziany, odpowiedzi) 41.Matematyka 2001 i matematyka wokół nas (mapy i plakaty, materiały dodatkowe dla nauczyciela) 42.Matematyka 2001 6 (przed sprawdzianem, prace klasowe, kartkówki, odpowiedzi) 43.Matematyka z klasą 4 (sprawdziany, odpowiedzi, kartkówki, materiały przygotowujące do olimpiad) 44.Matematyka z klasą 4 (testy diagnozujące po I semestrze i na koniec roku szkolnego) 45.Matematyka z klasą 4 (odpowiedzi do ćwiczeń, do zbioru zadań) 46.Matematyka z klasą 5 (sprawdziany, kartkówki, odpowiedzi, zadania dla uczniów zdolnych i przygotowujące do olimpiad) 47.Matematyka z klasą 5 (odpowiedzi do ćwiczeń, do zbioru zadań) 48.Matematyka z klasą 5 (testy diagnozujące po I semestrze i na koniec roku szkolnego) 49.Matematyka z klasą 6 (Prace klasowe z kluczami odpowiedzi, Kartkówki z kluczami odpowiedzi, Pomysły na lekcje, zadania dla uczniów zdolnych, zadania do konkursów i olimpiad) 50.Matematyka z klasą 6 (testy diagnozujące po I semestrze i na koniec roku szkolnego) 51.Matematyka z klasą 6 (odpowiedzi do podręcznika i ćwiczeń, odpowiedzi do zadań chmura) 52.Ekstraklasa 6 Matematyka WSiP (Sprawdziany, test końcowy, karty pracy) 53.Matematyka z pomysłem 4 (sprawdziany, odpowiedzi, kartkówki) 54.Matematyka z pomysłem 4 diagnoza na rozpoczęcie roku szkolnego 55.Nic dodać nic ująć 5 (Sprawdziany i kartkówki) 56.Nic dodać nic ująć 6 (sprawdziany) 57.Sesja z plusem 2014/2015 klasa 6 sprawdziany i odpowiedzi 58.Na tropach przyrody 4 (sprawdziany, odpowiedzi) 59.Na tropach przyrody 4 odpowiedzi do ćwiczeń 60.Na tropach przyrody 4 test diagnozujący na rozpoczęcie roku szkolnego 61.Na tropach przyrody 5 (sprawdziany, odpowiedzi) 62.Na tropach przyrody 6 odpowiedzi do ćwiczeń 63.Tajemnice przyrody 4 (sprawdziany, odpowiedzi) 64.Tajemnice przyrody 4 odpowiedzi do ćwiczeń 65.Tajemnice przyrody 4 test diagnozujący na rozpoczęcie roku szkolnego 66.Tajemnice przyrody 5 (sprawdziany, odpowiedzi) 67.Tajemnice przyrody 5 odpowiedzi do ćwiczeń 68.Tajemnice przyrody 6 (sprawdziany, odpowiedzi, karty pracy) 69.Tajemnice przyrody 6 odpowiedzi do ćwiczeń 70.Tajemnice przyrody 6 test diagnozujący na zakończenie roku szkolnego 71.Przyroda z pomysłem 4 (sprawdziany, odpowiedzi) 72.Przyroda z pomysłem 4 (Odpowiedzi do ćwiczeń) 73.Przyrodo z pomysłem 4 (poradnik dla nauczyciela, scenariusze, palny wynikowe itp.) 74.Przyroda z pomysłem 4 test diagnozujący na rozpoczęcie roku szkolnego 75.Przyroda z pomysłem 4 EDUKOMPAS (sprawdziany, odpowiedzi) 76.Przyroda z pomysłem 5 (Odpowiedzi do ćwiczeń) 77.Przyroda z pomysłem 5 (Sprawdziany, odpowiedzi) 78.Przyroda z pomysłem 5 (scenariusze, poradnik nauczyciela) 79.Przyroda z pomysłem 5 EDUKOMPAS (sprawdziany, odpowiedzi) 80.Przyroda z pomysłem 5 (Sprawdziany ABCD, odpowiedzi) 81.Przyrodo witaj 4! (sprawdziany i odpowiedzi) 82.Przyrodo witaj 4! (scenariusze, materiały dodatkowe, odpowiedzi do ćwiczeń, gry i wszystko dla nauczyciela) 83.Przyrodo witaj 4 test diagnozujący na rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego 84.Przyrodo witaj 5! (sprawdziany i odpowiedzi) 85.Przyrodo witaj 5! (Odpowiedzi do ćwiczeń) 86.Przyrodo witaj 5! (scenariusze, materiały dodatkowe, odpowiedzi do ćwiczeń, gry i wszystko dla nauczyciela) 87.Przyrodo witaj i przyroda z pomysłem (plakaty, mapy, materiały do ciekawych lekcji) 88.Przyroda poznać zrozumieć 4 WIKING (sprawdziany) 89.Przyroda z klasą 4 (Prace klasowe z kluczami odpowiedzi, Prace klasowe SPE, Kartkówki z kluczami odpowiedzi, Pomysły na lekcje, Zadania dla uczniów zdolnych) 90.Przyroda z klasą 4 (odpowiedzi do ćwiczeń) ................................................. Odpowiedz Link Zgłoś