Dodaj do ulubionych

pomocy! chce zdjąć logo...

27.11.02, 21:33
... z nokii i nie wiem jak. fajna owieczka, ale mam jej juz dosc. ktoś może mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: micin Re: pomocy! chce zdjąć logo... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:04
      No właśnie- kto wie, bo ja mam taki sam problem, tylko, że z serduszkami /też w
      nokii/

pzdr
      m
      • Gość: Maruda Re: pomocy! chce zdjąć logo... IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.11.02, 22:09
        Może trzeba zamówić inne? Taka taktyka operatora? Proponuje zadzwonić na infolinię. Pozdr.
      • saperka (micin) 27.11.02, 22:10
        teraz już wiem. wysyłasz sms "L usun" na nr 7266. i tyle. mnie sie tak udało.
        --
        pzdr
        Saperka_już_szcześliwie_bez_loga
        • Gość: Maruda Re: (micin) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.11.02, 22:18
          I kolejne 2 zł na konto operatora :/
          • saperka maruda 27.11.02, 22:21
            2 zl+vat (22%) = 2,44, ale co poradzic polak madry po szkodzie...
            • Gość: micin Re: (saperka) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:38
              Dzięki:)
              Ale nie dam im narazie zarobić:) Wytrzymam jeszcze z tymi serduszkami trochę,
              bo mi szkoda kasy:)
              A swoją drogą straszni naciągacze!

pzdr
              m_skąpa
              • hubar Re: (saperka) 02.12.02, 22:36
                ...
                Ja mam SIEMENSA i sobie podpinam telefon fo kompa i zgrywam logosy :P
                • saper_ Re: (saperka) 02.12.02, 22:38
                  A ja mam ericssona i też sobie wgrywam :P
                  Hubar - to nie zależy od modelu telefonu tylko od posiadania kabelka ;)
                  • do~ Re: (saperka) 02.12.02, 23:28
                    hehe, a ja mam nokie z WAPem, ktorego jeszcze nigdy nie uzywalam, czy ktos wie
                    o co w tym chodzi???
                    :-)))))))
                    • unikorn Re: 03.12.02, 11:05
                      WAP to tak jakby "Internet w komórce" ;-)
                      Całkiem sporo można uzyskac w kwestii informacyjnej dzięki WAP'owaniu (szkoda
                      wymieniać, gdyż jest tego sporo).
                      Przeszkodą w swobodnym WAP'owaniu jest cena - jeżeli robisz to poprzez dial'up
                      płacisz za czas połączenia z daną bramką, jeżeli zaś korzystasz z GPRS'u,
                      płacisz za ilość "ściągniętych" pakietów, tj. za ilość uzyskanych informacji.
                      Obecnie WAP nie jest jeszcze aż tak bardzo rozpowszechniony, ale myślę że w
                      przyszłości rozpopularyzuje się tak jak net.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka