Gość: tomga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:31 ja, ale duzo wiadomosci - niesamowicie udana akcja gw....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Gajda Re: Gimnazjum nr 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 10:33 Dzień dobry Chce was wszystkich gorąco zaprosić do tego gimnazjum ponieważ fajnie tutaj uczą i są fajne panieńki do dymania i lubie też patrzeć na Panią od matematyki oraz biegać na WF-fie. Lubie też kopać piłke adidasa. No i tyle.. P.S Nie zdałem...czekam na was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 21 IP: *.forweb.pl 13.03.06, 19:35 :) bardzo fajna szkola, jezeli traficie na p. K.W.-M. z polskiego to bedziecie mieli prawdziwe szczecie:) duzo sie nauczycie, trzeba gonic z materialem., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Gimnazjum nr 21 IP: *.forweb.pl 16.03.06, 18:46 To gimnazjum może i nie ma najlepszej opini lecz w przeciwieństwie do INNYCH przereklamowane (of kors z dobrej strony ) nie jest Polecam (a p. Nawrocka jest najlepsza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko 21! :) Re: Gimnazjum nr 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:53 Gimnazjum jest extra! Szkoda, że to już ostatni rok tutaj :( Bo naprawdę aż szkoda odchodzić... Nauczyciele super, atmosfera w szkole również... Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeee Re: Gimnazjum nr 21 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 11:05 Ogolnie ta szkola mi sie nie podoba i nie chcial bym tam hodzic ! Odpowiedz Link Zgłoś