Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 38

IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 16:33
Nauczyciele sa ok,prawie wszyscy ale dyrektorka jest poje..a i mam nadzieje
ze szybko straci stolek niech ja szlag trafi i te jej glupie zasady szkolne -
kazdy ma prawo do wlasnego zdania i do decydowania o swoim wygladzie,zasady
sa po to zeby je lamac!!a budzie nr.38-huj w dupe!-odradzam pojscie do tej
hujowej szkoly!
Obserwuj wątek
    • Gość: przemo Re: Gimnazjum nr 38 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:02
      Ja uwazam ze szkola jest ok.. u nas jest jedna osoba powyzej sredniej 4,75 w
      szkole :P ale to daltego ze mamy wymagajacych naczucieli a tamtego psota pisala
      rozbrykana nastolatka ktory dostala opier... od dyrektorki za malowanie sie!! no
      niestety nasza pani dyrektor ma zasady... :P POLECAM SZKOLE JESLI JESTES Z OKOLICY!!
    • Gość: _ Re: Gimnazjum nr 38 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:24
      Wypowiedź "jej" niestety chyba najlepiej świadczy o żałosnym poziomie. Onegdaj często tamtędy jeździłem i obok komentowanego gimnazjum zawsze miałem duszę na ramieniu i ciśnienie podwyższone do 200. Z całym szacunkiem, ale odnosi się wrażenie, iż znakomita większość tamtejszej społeczności to agresywni dresiarze, których ulubionym zajęciem jest stanie w okolicznych bramach albo napady na innych (sam o mało nie zostałem pobity, a potem grzecznie odmaszerowali do szkoły). Zresztą i okolica jest nieprzyjemna, nisko zabudowana, jednakże bardzo niebezpieczna; ogólnie lepiej uważać.
    • Gość: kolesiówa Re: Gimnazjum nr 38 IP: *.toya.net.pl 18.03.06, 17:04
      Ta buda wyglada jak pol dupy zza krzaka .nauczyciele spoko ale oczywiscie sa
      wyjatki np ; nasza ukochana dyrka:) jest wiedzma tylko brakuje jej miotly pan
      zwolinski to spoko facio i do reszty tez nic nie mam ale nie polecam tej
      je..ej budy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka