Gość: juzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:37 Łodziaki, macie jedno polaczenie, a przezywacie jak Żyd okupacje. A lodzka wyborcza to juz staje sie komicznie-dziecinna. Michnik powinien zrobic porzadek w tym grajdolku lotnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anpio Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi 05.03.06, 20:25 > Łodziaki, macie jedno polaczenie, a przezywacie jak Żyd okupacje. A lodzka > wyborcza to juz staje sie komicznie-dziecinna. Michnik powinien zrobic > porzadek w tym grajdolku lotnictwa. Przedmówca spotterem chyba nie jest. Ale są ludzie, którzy przyjdą na lotnisko nawet dla jednego samolotu. Bo lubią, chcą i sprawia im to frajdę. Watro też sprostować, że w tej chwili Łódź ma 3 stałe i regularne połączenia lotnicze. To niewiele, nawet doliczając, które mają ruszyć lada moment. Co nie zmienia faktu, że jest na co popatrzeć i co fotografować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulek Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: 195.116.185.* 06.03.06, 21:57 nie jest spotterem ale lamerem. Poza tym co to za analogia "jak Żyd okupacje". tylko zero zupelne moze takie analogie snuc do Lodzian, ktorzy stracili 1/3 dobrych Polakow-Zydow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 00:39 Łodziaki, macie jedno polaczenie, a przezywacie jak Żyd okupacje. masz racje - hobby przecietnego palaka jakie jest tanie piwo i meczyk marnej polskiej druzyny (której kolwiek - wszystkie sa cieniusienkie) - przewyższa spottingowsów... lepiej nie miec pasji i narzekać na wszystko w okół... "czym się interesujes? sportem i muzyką..." żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitum Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 06.03.06, 10:42 a mnie sie podoba, ze cos sie dzieje, jak mieszkalem na retkini to na lotnisko sie przychodzilo popa3c jak sie barany pasly, male modele, wzglednie na msze z JP2, teraz z wyczekuje dnia jak przstane latac do WAW tylko zaczne na LCJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: 217.153.221.* 06.03.06, 14:41 "a mnie sie podoba, ze cos sie dzieje, jak mieszkalem na retkini to na lotnisko sie przychodzilo popa3c jak sie barany pasly, male modele, wzglednie na msze z JP2, teraz z wyczekuje dnia jak przstane latac do WAW tylko zaczne na LCJ" A pro pos, czy ktoś mi może wyjaśnić czemu łódzkie lotnisko ma oznaczenie LCJ? Nie mogłoby być "LDZ", albo "LOD", albo chociaż "LDR"(R od Reymonta) ? Od czego się wzięło LCJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoh Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:44 Witajcie, bardzo dobrze przeczytać że są jeszcze ludzie z pasją :) Czy można zobaczyć w sieci, bądź na wystawach wasze zdjęcia? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_84 Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi 06.03.06, 17:33 pewnie ze można zobaczyc fotki. Zapraszam na moja stronke: www.parzon.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:21 Oprócz wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=390&w=31208593 , zdjęcia z lotniska łódzkiego są do wyszukania m.in. <a href="HTTP://www.lotnictwo.net/"target="_blank">na przykład tutaj</a> <a href="HTTP://www.airliners.net/"target="_blank">a także tutaj</a> :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:28 Oprócz wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=390&w=31208593 zdjęcia z lotniska łódzkiego są do wyszukania m.in. na przykład tutaj a także tutaj :-) Przepraszam, teraz powinno być lepiej! -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
geographer Re: bezrobotni maja duzo czasu 06.03.06, 18:20 Bezrobotni? Sory ale ja studiuję, pracuję i robię jeszcze wiele innych rzeczy a przyjeżdżam sobie na lotnisko jak tylko mam ochotę. Poza tym bezrobotni chyba nie dysponują takim sprzętem fotograficznym jak większość spotterów w Łodzi. Nie wiedziałeś co napisać, brakuje ci pasji w życiu to krytykujesz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
elpassopl Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi 06.03.06, 19:55 Witam, Strasznie fajnie się czyta te posty. Nie przypuszczałem, że ta sprawa wywoła aż takie emocje. Cóż taka jest kolej rzeczy. Pozdr, Elpasso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Zaden Spotting IP: *.gw.upmc.edu 06.03.06, 20:19 To sie nazywa voyeryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Schody ruchome - to dopiero frajda 06.03.06, 22:23 Całkiem niedawno, bo może z 10 lat temu, w Centralu 2, który wtedy jeszcze coś sobą reprezentował ...coś... no... coś więcej niż teraz, jak cała reszta miasta mojego niemal, natknąłem się na przeuroczy widoczek. Oto rodzina 2+1, czyli tata, mama i dziecko stali przed ruchomymi schodami. I stali. I stali. I stali... i tak w mnie zastawnowiło, że ja już zdążyłem zjechać na dół, a oni stoją. I po co? I nagle chyba rozwiązałem zagadkę! Oni podziwiali te schody ruchome! Przyglądnąwszy im się bliżej stwierdziłem, że - jak to mówią - trochę wiochą trącą. Ale taką w sumie sympatyczną, nie wadzącą nikomu, nieszkodliwą. Ot, ludzie z prowincji zafascynowani techniką. I ta radość na ich twarzach. I ten podziw. Zatem czemu więc nie! Odpowiedz Link Zgłoś
an21drzej Re: Schody ruchome - to dopiero frajda 07.03.06, 00:46 facet - baczka sobie puśc i podziwiaj, albo stań pod budka z browcem (teraz już nie ma czegoś takiego - tylko sklep??!!) - to dopiero hobby i jaka frajda - na drzewo barany liscie prostować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolekilolek Re: Zaden Spotting IP: *.retsat1.com.pl 06.03.06, 22:52 Całe szczęście, że nie trafiłeś na Florydę. Tam też straszna wiocha i ludzie jakoś nie przyzwyczajeni do tej latającej techniki www.airliners.net/open.file/1012065/L/ Albo np. do Austrii.. Tam też chyba wcześniej samolotu nie widzieli www.airliners.net/open.file/0996252/L/ Belgia - szczyt zaściankowości. Tak się przejęli, że samolot przyleciał, że aż na samochody powskakiwali z wrażenia www.airliners.net/open.file/0298135/L/ Nawet w Australii ciemnota i zacofanie www.airliners.net/open.file/0695454/L/ I na koniec zgraja bezrobotnych Japończyków zabijająca czas pod płotem lotniska www.airliners.net/open.file/0562989/L/ Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i światowych ludzi wypowiadających się w tym wątku! Bolekilolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Zaden Spotting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:54 "Całe szczęście, że nie trafiłeś na Florydę. Tam też straszna wiocha i ludzie jakoś nie przyzwyczajeni do tej latającej techniki www.airliners.net/open.file/1012065/L/ Albo np. do Austrii.. Tam też chyba wcześniej samolotu nie widzieli www.airliners.net/open.file/0996252/L/ Belgia - szczyt zaściankowości. Tak się przejęli, że samolot przyleciał, że aż na samochody powskakiwali z wrażenia www.airliners.net/open.file/0298135/L/ Nawet w Australii ciemnota i zacofanie www.airliners.net/open.file/0695454/L/ I na koniec zgraja bezrobotnych Japończyków zabijająca czas pod płotem lotniska www.airliners.net/open.file/0562989/L/ Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i światowych ludzi wypowiadających się w tym wątku! Bolekilolek" Powyzszy post jest miodzio. Dawno sie tak serdecznie nie usmialem jak podczas jego lektury;) Serdeczne pozdrowienia dla autora:) Masz Chlopie prawdziwa VIS COMICA! HF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Spotting, nowe hobby w Łodzi IP: *.lnet.pl 07.03.06, 17:52 Jak to juzek skomentuje? Odpowiedz Link Zgłoś