Dodaj do ulubionych

CAMP AMERICA - conselour

IP: *.chello.pl 13.03.05, 13:56
byliscie? jakie wrazenia? chodzi o prace conseloura... jakie dzieciaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: evrin Re: CAMP AMERICA - conselour IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 17:10
      spytaj raczej na forum www.usa.info.pl
    • Gość: Piotrek Re: CAMP AMERICA - conselour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:40
      Ja byłem, tyle, że aż 11 lat temu bo w 94. Był to obóz w górach Poconos w
      pensylwanii. Wrażenia bardzo fajnie, zostałem nawet po sezonie bo teren obozu
      był także wykorzystywany przez footbolowy varsity team jednego z "liceów".
      Dzieciaki były ok, głównie średnia klasa z okolic Nowego Jorku, ale z samego
      miasta także. Wiadomo praca wymagająca, ale warto. W ciągu tych 2 miesięcy
      wydalono dwóch counselorów, jeden zrezygnował sam - wszyscy to amerykanie.
      Ogólnie polecam, nawet dla samego doświadczenia.
    • Gość: gość kate Re: CAMP AMERICA - conselour IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 01.04.05, 09:57
      Ja byłam w ostatnie wakacje,polecam, dzieciaki kochane,kierownictwo ok, warunki
      moze nie najlepsze, ale to i tak wszystko zalezy od tego , na jaki obóz
      trafisz. Najwazniejsze to mozliwosc doskolalenia jezyka, a praca counselora na
      pewno w tym pomaga.Czesto trzeba tez byc instruktorem albo pomocnikiem
      instruktora roznych dyscyplin, co niewatpliwie wplywa na poprawe umiejetnosci
      jezykowych.JAk dla mnie bylo to ciekawe doswiadczenie i wiele skorzystalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka