teufel 30.11.02, 13:17 Nie wiem czy był taki wątek nie chce mi się go szukać ale proszę (czyt. rządam) żeby w Gazecie Łódzkiej codziennie był przynajmniej fragment Forum. Czy ini się zgadzają ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Do Gazety W. IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.11.02, 15:41 Po co robić z tego regułę? Bądźmy tu, róbmy swoje a jak coś się komuś spodoba, to i wrzuci do analogowej... Nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Do Gazety W. 30.11.02, 16:25 Agadzam się, niemniej mogłaby Redakcja dawać nam troszkę wiecej razy kawałek swoich łamów. Najbardziej podobał mi się sposób jaki zastosowano przy pisaniu artykułu o słupach przy Kaliskiej w środowej ŁGW autorstwa Jacka Grabarskiego. Kiedyś dyskutowaliśmy o tym na Forum, potem napisano artykuł. Autor wydrukował pod swoim tekstem fragment z Forum, zaznaczając jednocześnie, że to właśnie tu poruszono temat po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
niekonstruktywna.krytyka Re: Do Gazety W. 30.11.02, 15:58 teufel napisał: > Nie wiem czy był taki wątek nie chce mi się go szukać ale proszę (czyt. > rządam) żeby w Gazecie Łódzkiej codziennie był przynajmniej fragment Forum. > Czy ini się zgadzają ze mną? Chyba "żądam"... Odpowiedz Link Zgłoś