Gość: Alina IP: *.lodz.msk.pl 15.03.06, 18:25 Czesc Czy wie ktos z Was cos na temat pracy w Great Open House? Atmosfera, warunki... Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blabla Re: Great Open House IP: *.net.euron.pl 15.03.06, 18:38 Ja tam pracowalam 4 dni :) Ogolnie jest tak ze siedzi 30 osob obok siebie na wielkiej hali, trafilam na nieodpowiednia osobe, male zarobki, ale kierownik ok, wiem ze duzo zostaje sie po godzinach, na jakie stanowisko startujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Great Open House IP: *.lodz.msk.pl 15.03.06, 18:42 Dzieki za szybka odpowiedz ! Dlaczego tylko 4 dni -to dosc krotko :D Startuje na koordynatora projektow marketingowych. Co to znaczy male zarobki - teraz mam 1900 na reke wiec moze nie oplaca mi sie zmieniac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Great Open House IP: *.net.euron.pl 15.03.06, 18:49 A zaproponowali ci jakas kwote? Wiem ze wiekszosc nie wyciagala wiecej niz 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Great Open House IP: *.lodz.msk.pl 15.03.06, 18:53 nie bo dopiero ide na rozmowe kwalifikacyjna... ale mysle ze padnie "ubostwiane" przeze mnie pytanie "ile by pani chciala zarabiac" :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota22j Re: Great Open House 16.03.06, 15:16 bardzo duża rotacja, jak masz stałą pracę - nie ryzykuj, nie warto, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Great Open House IP: *.net.euron.pl 16.03.06, 18:22 i jak po rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Great Open House IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:59 rozmowa dopiero w poniedzialek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: Great Open House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:57 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3215908.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: Great Open House IP: 62.233.165.* 20.03.06, 10:20 Pisłam Ci na ten temat gdzieś indziej. Jesli masz 1900 gdzies indziej nie warto zmieniać pracy!!! W GOH bedziesz miała nadgodziny, całe mnóstwo. Nikt Ci za nie nie zapłaci. Zostaniesz zarejestrowana na minimum (wiekszosc tak jest zarejestrowana), reszte dostaniesz do koperty. (albo nie:) Nie radzę Ci zmieniać. Nie wiem kiedy rozmowa, ale jeśli możesz to zaproponuj min 2000. Jestem przekonana, że Ci takiej napewno kasy nie dadzą. Bedziesz miała kłopot z głowy:) A ta wielka hala to Open Space. we wszystkich agencjach tak się pracuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Great Open House IP: *.eranet.pl 30.03.06, 14:42 Dla mnie ok, niedawno tam robilem, sa pewne niedogodnosci jak ostre tempo i stres ale tez jest wiele mozliwosci wykazania sie. Na pewno do takiej pracy trzeba miec predyspozycje, to nie dla pracownikow poczty czy urzedu skarbowego. Gdyby nie zmiana miasta zamieszkania to mysle ze jeszcze bym tam dzialal. Odpowiedz Link Zgłoś