Dodaj do ulubionych

Złamałem nogę....

IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.12.02, 14:37
i co dalej?

Pytam hipotetycznie - już piszę o co mi chodzi.

Mróz jaki jest, kazdy widzi. We wtorek wieczorem tak ścięło, że nawet pies biegł w miejscu :) Juz rano, panie posypywały chodniki piaskiem. Nie dały rady jednak posypać wszędzie, bo przecież się nie da.

Do rzeczy. Zakładam, że jest wśród nas przynajmniej jedna osoba biegła w sprawach sądowo- roszczeniowych. Czy jeśli dany chodnik, na którym zdarzyłoby sie połamać nie jest posypany lub posypany byle jak (czy to jest jakaś róznica?) ktoś poza mną (żem taki nieuważny) za to odpowiada? Pytam, bo taka zima jak teraz praktycznie unieruchamia dwie moje bliskie osoby. W razie gdyby w jakikolwiek sposób pojechały na lodzie, tracą bezpowrtonie możliwość jakiegokolwiek poruszania się. Zostaje wózek.
Każdej zimy boję się o to.

Jak to jest?

Pzdr. M.
Obserwuj wątek
    • hm` Na wlasciwe podforum z Tym! (txt) 05.12.02, 14:45
      Wspolczuje Marudo, ale prosze by twoj watek przeniesiono na wlasciwe podforum.
      Zlamales noge w Łodzi, wiec pytasz jakie sluzby w ŁODZI zawinily. A wiec: Na
      wlasciwe podforum z tym!
      pozdr. hm`
      • mateo31 Re: Na wlasciwe podforum z Tym! (txt) 05.12.02, 15:49
        hm` napisał:

> Wspolczuje Marudo, ale prosze by twoj watek przeniesiono na wlasciwe
        podforum.
        >
        > Zlamales noge w Łodzi, wiec pytasz jakie sluzby w ŁODZI zawinily. A wiec: Na
        > wlasciwe podforum z tym!
        > pozdr. hm`

Racja!!!! Należy założyć podforum Łamiących Nogi w Łodzi :-))))
      • Gość: Maruda Hm' :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.12.02, 15:53
        Dzieki za słowa otuchy, ale to były tylko rozważania - Zlamałem nogę- i co dalej? :)))) Jeszzce jestem cały, poki co :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka