farbenheit 16.03.06, 21:03 Jakich stacji radiowych sluchacie i dlaczego akurat owych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sbi Re: Stacje radiowe 16.03.06, 21:54 Ja słucham trójki - odpowiada mi sposób prowadzenia audycji, ich poziom i ogólna "atmosfera" programu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 16.03.06, 22:13 Trójka bo to trójka i już. RMF też może być dla odmiany -żywiołowy i ciekawy no i może Mekrkury na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Stacje radiowe 16.03.06, 22:25 Zetka rano w czasie śniadanka - Bryndal i Jungowska 'Rozmowy rolowane' wprowadzają mnie w dobry humor;-) W samochodzie - Radio Złote Przeboje w pracy - podobnie lub Trojka Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Stacje radiowe 16.03.06, 22:33 Trójka wszędzie i tylko trójka żadne tam "nasze radio" gdzie im do poziomu trójki ;)a Poza tym teraz ich jeszcze bardziej lubię bo książkę wygrałam, ach musiałam sie pochwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 16.03.06, 22:37 paenka napisała: > Trójka wszędzie i tylko trójka żadne tam "nasze radio" gdzie im do poziomu > trójki ;)a Poza tym teraz ich jeszcze bardziej lubię bo książkę wygrałam, ach > musiałam sie pochwalić ;) co do Naszego popieram -niestety?! Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Trojka 16.03.06, 22:38 Trojka teraz juz niestety troche sie popsula, w porownaniu ze swoim profilem sprzed lat. Choć wyroznia się na pewno nadal profesjonalizmem. A pamietasz trojkowy 'Teatrzyk Zielone Oko' albo 'Muzyczną Poczte UKF'?;-)) Ehh, gdzie te czasy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Trojka 16.03.06, 22:47 Nie pamietam bo taka stara nie jestem hrhrhhr :)a tak serio to mi się podoba ze wszystkich radiów (teraz wiem jak sie odmienia dzieki audycji wczorajszejw trójce) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Trojka 16.03.06, 22:51 Kiedys bardzo lubilem Trojkę, gdy audycje prowadzili tam: Wojciech Mann, Marek Wiernik, Marek Niedzwiecki, Tomasz Sianecki, Grzegorz Miecugow, Tomasz Beksiński (+), Barbara Marcinik, Monika Olejnik, Piotr Kaczkowski ... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Trojka 16.03.06, 22:56 MAn prowadzi jeszcze po połnocy Maniak noca, jakieślata 70 i wstecz rockendrole itp. Miecugów sprzedał się do TVN więc nie mógł byc fajny a Olejnik mozesz w tv tez pooglądać. JA generalnie to nie przepadam za paniami prowadzacymi, nooo jedynie Szydłowska fajnie prowadzi mptrójkę. Niedzwiedzki tez prowadzi w piatki listę no i co jakis czas chillout cafe we wtorki kolo 23. A tak to ja lubię Powtórkę z rozrywki i Klub trójki, bardzo ciekawe reportarze. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Trojka 16.03.06, 23:04 Miecugow w radiu, jako 'głos', wypadał o 100% lepiej, niż na wizji w TVN24;-) On po prostu nie ma wyglądu telewizyjnego. Takie jest moje spostrzeżenie. Natomiast w Trojce (Zapraszamy do Trojki), był 'glosem', ale za to bardzo profesjonalnym głosem i dobrym prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Trojka 16.03.06, 23:05 Własnie odkryłam (hoho) iż trójka nadaje tez online :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Trojka 17.03.06, 17:34 czyli nie jestem osamotniony w moich spostrzeżeniach!!!!!!!!!! i dobrze Miecugow wracaj do radio!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Trojka 17.03.06, 22:31 Nic juz nie jest w 3 takiej jak kiedys i dlatego wogole jej nie slucham - a szkoda, przewaznie slucham w aucie RMF, ESKA, czasami RZ.A NR to dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Trojka 17.03.06, 22:42 Powtórka z rozrywki z rozrywki powtórka śpiewają ją biura śpiewają podwórka>>>> No to się chyba jeszcze ostało! Andrus na prezydenta!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Trojka 17.03.06, 22:57 jakie śpiewają kurde słuchają ale jaja chyba naprawdę się starzeję i to prawda że skleroza nie boli hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Trojka 18.03.06, 20:18 no właśnie leici muzyczna poczta ukf na trójce ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 INXS na czele!!! 24.03.06, 22:19 Właśnie się skończyła lista pr3.Doskwiera mi brak niedźwiedzia.Pora na wyjście z matecznika !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: INXS na czele!!! 24.03.06, 22:40 pewnie dzisiaj go nie bylo ale z reguly to chyba jeszcze to prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: INXS na czele!!! 24.03.06, 23:04 tak to jescze prowadzi tylko ostatnio gdzieś się zawieruszył chyba niema jeszcze sezonu polowań na niedźwiedzie? heheheheh :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka :D 31.05.06, 18:35 DObra to ja znowu to zrobilam. Wzielam udzial w konkursie trójki :D Hrhrhrhr zadzwoniłam i im odspiewalam akustycznie Kylie :p ciekawe czy wygram :D Ksiazka juz dotar,la za poprzedni konkurs wiec jest szansa na eeeee.pendrive? noo przyda sie juz ktorys tam z kolei :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Trojka 16.03.06, 22:51 zodiak72 napisał: > Trojka teraz juz niestety troche sie popsula, w porownaniu ze swoim profilem sp > rzed lat. Choć wyroznia się na pewno nadal profesjonalizmem. A pamietasz trojko > wy 'Teatrzyk Zielone Oko' albo 'Muzyczną Poczte UKF'?;-)) Ehh, gdzie te czasy;- > ) > no cóz lata lecą ,świat się zmienia ale -poczta- była niezła !!!! zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Trojka 16.03.06, 22:53 Pare razy się tam dodzwonilem i zamowiłem 'Wielki maly czlowiek' 2+1, 'California dreaming' Mamas and the Papas i 'Na twojej orbicie' Mad Money - hehe pogadalem sobie do sluchawki wtedy z Niedzwiedziem i Wiernikiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Stacje radiowe 16.03.06, 22:56 Ja slucham Polskiego Radia BIS i zgadzam sie z nimi ze to rzeczywiscie Bardzo Inna Stacja, oprocz tego rowniez Trojki a jak jestem poza Sieradzem to Radiostacji i Radia 94. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Stacje radiowe 16.03.06, 22:59 MNie się czasem zdarza sluchac Tok FM. Ale czuję się wtedy, jakbym 'oglądał' TVN 24. Takie radiowe gadające głowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Stacje radiowe 16.03.06, 23:01 Nee - w zupelnosci wystarcza mi przelaczanie sie miedzy ww stacjami :) Jest jeszcze jedna stacja ktorej namietnie w drugiej pracy slucham - VOX FM - tylko polska muzyka i tylko muzyka - zadnych wiadomosci, reklam ani zadnych zapowiedzi - czysta muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 19.06.06, 12:32 farbenheit napisał: > Ja slucham Polskiego Radia BIS i zgadzam sie z nimi ze to rzeczywiscie Bardzo > Inna Stacja, oprocz tego rowniez Trojki a jak jestem poza Sieradzem to > Radiostacji i Radia 94. ---------------------------------------- no farben zadałem BIS on-line zobaczymy co to za wynalazek od podeszwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Stacje radiowe 19.06.06, 12:36 Ciekawe na jaką tematyke trafisz :P Ja pamietam jak w Wielkanoc byla blok z muzyką sakralną, religijną itp i byly konfrontacje i jak to w Wielkanoc klimat niektorzy maja i w aucie moj ojciec tez mial wlasnie jazde na taką muzyke. Jakze wielkie bylo jego zdziwienie gdy w konforntacji po jednej stronie byl jakis chorek a po drugiej Sepultura ( Attitude z Roots ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 19.06.06, 12:44 dla przedszkolaków teraz program jest :) fajnie posłuchać małolatów czasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka radio eska 19.06.06, 12:49 a do mnei dzisiaj na kom zadzwonil pan z eski i sie pyta czy ja jestem anita skąds tam. Eh a bym wygrala cos jeeszcze:p zbyt uczciwa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 19.06.06, 13:32 no coraz ciekawiej w tym radio się robi........ :) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Stacje radiowe 17.03.06, 14:01 a ja 2 bo to jedyna stacja w ktorej mozna posluchac spokojnej muzyki, czasami jakiejs powaznej i oczywiscie ciekawego sluchowiska pozotale to sieczka :-)) kiedys sluchalem tok efem, jak byl tam jakis murzyn ubu zorro czy jakos tak, ale chyba teraz to juz inna stacja nie nadaje sie do sluchania Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Stacje radiowe 24.03.06, 23:57 ja slucham tylko i wylacznie radia ma-ryja. jak nie mam gdzie sluchac, to ogladam telewizje trwam. rano na skrzyzowaniu nie biore metra tudziez innych echow miasta tylko nasz dziennik!! i mam moherowy beret. z antenka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 25.03.06, 01:25 alleluja alleluja .......... ja tak naprawdę także love O.dyrektora nawet mam beret po babce w razie czego!!!! dlatego napiszę hehe SLD=LSD PO=SS a Jedwabnego nie było kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiecc Re: Stacje radiowe 25.03.06, 07:54 A czy ktos powie dlaczego w centrum miasta nie mozna złapać stacji innej niz Nasze Wiadro albo Radio z Twarzą? Na 5 radioodbiornikach w naszej firmir (philips, grungig) nie idzie złapać nic innego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 25.03.06, 08:55 To bardzo proste! Masz nie straćić wiary w Ojca Grzyba i Panią Prezydentową Grodu a tak poważnie to NR strasznie sieje przekażnik z rynku na mękę Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Stacje radiowe 25.03.06, 09:03 Też się nad tym kiedyś zastanawiałem i nie ma na to rady jak się zdaje.W okolicach centrum NR możesz złapać na kilku częst. stereo.Chyba coś jest z filtrami na przekażniku. Tako rzecze Łukaszenka..."Białoruś to kwitnący kraj.." a ja mu "chyba nacią kartoflaną" Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Stacje radiowe 25.03.06, 09:59 hrhrhr ja jak mialam stare radio samochodowe ktore dzialalo na tych starych falach (dlugich, którtkich nie wiem) to jedyna sacja jaka łapał to tez byla radio maryja i to naprawde czysto gralo :p Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Stacje radiowe- w Sieradzu 25.03.06, 10:47 zlosliwiecc napisała: > A czy ktos powie dlaczego w centrum miasta nie mozna złapać stacji innej niz > Nasze Wiadro albo Radio z Twarzą? Na 5 radioodbiornikach w naszej firmir > (philips, grungig) nie idzie złapać nic innego!!! W pomieszczeniach, szczegolnie biurowych, gdzie w bliskiej odleglości jest wiele urządzeń zaklocających (komputery) nie zlapiesz w Sieradzu w dobrej jakosci niczego innego, jak NR, Radio Lodz (99,2) i Radio Maryja (105,2). Tez mialem takie doswiadczenia, probowałem wielu wynalazków, nic nie pomoglo. A gdy dodasz do tego jeszcze grube, nośne mury - to nawet Lodzi nie zlapiesz. Dlatego akurat TE, ponieważ te stacje mają przekaźniki w Sieradzu, a inne (Zet RMF Eska PR1 PR3) nie. Np. przekaźnik Radia Maryja zamontowali na kominie ciepłowni przy Zakladnikow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka A tak w ogole toooo 31.05.06, 18:36 Od dzisiaj mozna w dobrej cyfrowej jakosci bezproblemowo sluchac trojki online. Polecam, glosniki nie dudnia i nie bucza;) lepiej niz z magnetofonu :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: A tak w ogole toooo 31.05.06, 19:59 nie ktorzy mogą nie wiedzieć. Ja bym nie wiedziala gdybym sobie dzisiaj radyja z netu akura nie sluchala. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: A tak w ogole toooo 31.05.06, 20:05 no ta paenka nie słuchaj żadnych rock,eska, merkury na przyszłość! tylko trójki ! a propos za moich czasów tam kiedy byłem na twoim miejscu było RMI FM ! jest jeszce? :) a Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: A tak w ogole toooo 31.05.06, 20:37 ja nie slucham niczego poza trojka ;) ewentualnie jakie stam radio netowe obieram z przebojkami lat 80/90 Odpowiedz Link Zgłoś