Gość: Oszukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:24 Ponawiam apel - kto wie o działalności takiego osobnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Adam Stawiński cy Sławiński? 17.03.06, 07:04 Stary, odpuść sobie, skoro nikt nie napisał Tobie nic konkretnego, to może na Policję się zgłoś, nie zaśmiecaj forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak Słonimski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:23 Z cala pewnoscia. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Słonimski 17.03.06, 10:11 Słonimski to Antoni. Adam to Mickiewicz na przykład;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Adam Stawiński cy Sławiński? IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 11:06 Znałem kiedyś Adama Stawińskiego - nieciekawa persona, ale od kilku lat nie wiem co sie z nim dzieje. Może napisz co Ci zrobił ten koleś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Adam Stawiński czy Sławiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:31 napisz o nim kilka słów na prasa1@o2.pl Kazsda informacja mnie ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś