Gość: widzewfan a tak przy okazji Panie Zbyszku - wszystkiego IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 10:25 najlepszego z okazji dzisiejszych imienin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: a tak przy okazji Panie Zbyszku - wszystkiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 14:07 Ty rudy kiedy splacisz wreszcie dlug? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz [...] IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 21.03.06, 01:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: condotiercoteletto Bąniek...Pewnie znowu wyjdzie z tego jakaś kaszana IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 17.03.06, 10:40 i nasza gwiazda zniknie na pare miesięcy we Włoszech. Ale tez mu dobrze zyczę, choć Widzew do menedżerów szczęścia raczej, jak i cała ta polska szmacianka, nie ma. No, Walter próbuje jakoś to ucywilizować w Legii, poziom Filipiaka widzimy sami, trafił teraz na tez niezłego Cupiała...Polacy, musimy zacząć od mycia nóg i zębów! Potem samo już pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe "Bąniek"... hehehehe no nie LOL max :D n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe "Bąniek"... hehehehe no nie LOL max :D n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:04 nt/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiu Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:40 Panie Boniek. Po pierwsze to widzewa aktualnie to się boją chyba tylko jego kibice, że jak zwykle będą musieli po mieście czerwoni ze wstydu chodzić. Przy okazji proponuję nie sięgać do dawnych sukcesów bo to tylko budzi apetyty, a tym samym przybliża moment wielkiego zawodu... Nie wiem kto obok ŁKS-u awansuje do I ligi, ale na pewno nie widzew. Z tej zbieraniny pseudokopaczy nic dobrego nie będzie. Drużyna liczy 11 a nie 3 zawodników, a tylu w widzewie potrafi kopnąć piłke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezet Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.bul.uni.lodz.pl 17.03.06, 10:43 Widzew i tylko Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezetjan Widzew awansuje bez problemów IP: *.bul.uni.lodz.pl 17.03.06, 10:50 Widzew awansuje bez wiekszych problemow i moze tez ŁKS wiec po co te bzdury piszecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czap Szwedzi mają więcej śniegu IP: *.chello.pl 17.03.06, 12:38 i dają sobie radę choć jest ich mniej niż nas, Polaków (misia wczoraj oglądałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Szwedzi mają więcej śniegu IP: *.centertel.pl 17.03.06, 19:45 bardzo duży szacunek dla Zibiego !!! za wszystko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Pawiu siedzi i marzy ! IP: *.retsat1.com.pl 17.03.06, 11:48 ...Czy nie przezyje zawodu ?- kibic LKS-u musi byc na to przygotowany kilkanascie razy w zyciu. Skorzystaj ze swojej rady - nie rozdymaj sobie oczekiwan, co do awansu, bo jeszcze przezyjesz zawód.... :)))) Nazwiska nie graja. Na razie wyglada na to, ze jestescie w formie, ale jak bedzie w lidze ??? Nie wiem na jakiej podstawie piszesz "jak zwykle beda musieli czerwoni ze wstydu po miescie chodzic". Do tej pory jak zwykle to raczej wy chodziliscie... Ostatni przyklad to moim zdaniem Wasza "oprawa derbów"... :))) Charakterystyczne, ze jak zwykle koment LKS-u pod wywiadem Bonka. Lubicie chopcy czytac o wielkiej pilce i klubach - prawda ??? :)))) W zyciu nie czytalem wywiadu z Goszczynskim, czy Sypniewskim - nie zycze im zle - zwyczajnie mnie nie interesuja. A i na koniec na marginesie - jestem fanatykiem Widzewa, ale nie mam kompleksów i Wam tak zle az nie zycze - trzymam kciuki za awans obu lodzkich klubów - bedzie ciekawiej.... :))) Pozdro dla normalnych kibiców... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 17.03.06, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1967 Re: 1908 siedzi i marzy ! IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 17.03.06, 14:12 a ty ciągle swoje :-) idż na bazar, zobacz jak rozkopują stadion, poznaj drogę na stadion Energetyka oraz dojazd do Głowna jak widać masz jako kibic łksu masz więcej powodów do zmartwień i nie zajmuj się sprawami Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.bremultibank.com.pl 17.03.06, 12:49 czerwoni po miescie ze wstydu wy chodzicie, co wasz klubik osiągnąl ? dwa mistrzostwa ? to wszytsko przez tyle lat gry w I lidze ? wasi pilkarze jawnie sprzedaja mecze a wy dalej ich kochacie ? nie wstyd wam ? a czemu to taki jestes pewny awansu lksu ? kupiliscie go ? w kupowani/sprzedawaniu jestescie najlepsi. ale co się dziwiec w koncu gracie na bazarze. --------------------- Widzew Łódź - Duma Miasta Włókniarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.chello.pl 17.03.06, 13:44 5. miejsce w tabeli wszechczasow 1. ligi, to z pewnoscia jest nic. klub, ktory zakladal lige, tworzyl ruch kibicowski w tym kraju jest na poziomie heko czermna z pewnoscia. poza tym nasze mistrzostwo bylo ostatnie, to nasz klub dzieki temu, ze ma dlugie i duzo wieksze tradycje pracy z mlodzieza mogl dalej funkcjonowac mimo iz ptaszysko zabralo ze soba kilkudziesieciu graczy. jak boniek sie wami znudzi jak repreza, to was nie bedzie z dnia na dzien, bo skad pilkarzy wezmiecie. z lapanki, bo chyba nie z sekcji mlodziezowych, ktorych nie macie. to boniek wycial walek, dzieki ktoremu dostaliscie licencje na gre w 2. lidze, jako klub wisicie calej masie ludzi kase za gre jeszzcze w latach 90., to widzew znowu przeksztalcil sie w kolejna spolke i wypiera sie swoich nastepnych dlugow, to kibice widzewa przed derbami sie sku..li i wykupili wieksza czesc biletow pod stolem, po to, zeby sprzedawac te bilety innym kibicom widzewa z 200% przebitka, to rodzina waszego dzialacza, o ktorym mowa w artykule produkuje z dupy wziete nikomu nie potrzebne identyfikatory, ktore potem musza kupowac kibice w calej polsce. widzew nie tylko okrada pilkarzy i kluby ale swoich i nie swoich kibicow. taka wasza zlodziejska natura. a propos bazaru, to wy organizujecie sobie prezentacje druzyny przed sezonem w supermarkecie miedzy polkami z podpaskami i pies z kulawa noga sie tym nie zainteresowal, to widzew jest jedynym klubem, ktory walek ma w swoim w herbie - 1910 i przyznaje sie do nie swojej historii. nam wstyd, ze pilkarze puscili wam derby i to pewnie nie raz ale biorac pod uwage wasze dokonania to i tak maly pikus. a waszymi smutami o paru meczach sprzed 30 lat, to juz tylko wy sie podniecacie. co by nie mowic lepiej z wami nie jest ale napewno smieszniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 17.03.06, 14:21 ha ha ha... cierpisz na manię prześladwczą, idż się leczyć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.chello.pl 17.03.06, 14:34 a na co cierpi koles wpisujacy sie za kazdym razem pod innym nickiem? taka strategia udowadniania swiatu, ze jest was 100000000? nikt tego juz nie kupuje, wasza prawdziwa sile pokazala ostatnia prezentacja w supermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1923 Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 19:19 tak samo jak wasza na bazarze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.chello.pl 21.03.06, 01:44 1. 2000 do 300-500 moze byc, ze to pokazuje nasza sile 2. prezentacja wasza byla w sklepie - fakt, nasza w hali sportowej - to jak ja nazwiesz nic nie zmieni 3. zmien lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 23:49 Za to kibiece łks uczciwie pszeleźli przez płot w liczbie kilku tysiecy co mecz z szacunku do swego klubu (bo przecie wasze dany o frekwencji są prawdziwe!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 chochol 10 Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:38 no ku.., znalazl sie znawca futbolu :DDD zobaczymy, co powiesz za 3 miesiace, ze farta WIDZEW mial??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:51 pawiu taki pewny jesteś awansu a co będzie jak znowu nie wypali jak to się dzieje od lat cóż wam kibicom łksu pozostanie ? chyba tylko emigracja ze wstydu do izraela ! najgorsze są rozbuchane marzenia a wy żyjecie nimi od lat możecie mnie obrażać wpisami swoimi bo tyle wam zostało i tyle możecie :D MNIE I TAK TO ZWISA I POWIEWA :D Odpowiedz Link Zgłoś
gitfunfel Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa 17.03.06, 11:08 Mówienie, że Widzew ma większe plany niż Legia to nieporozumienie. Boniek też miał plany z kadrą i wiadomo co z tego wyszło. Legia to w tej chwili klub o najwdłuższym planie strategicznym (drużyna młodych wilków, inwestycja w młodych grających, budowa ośrodka trennigowego, inwestycja w stadion (jeśli PISuar ruszy wreszcie kuper)). Widzewowi swoją drogą życzę powodzenia. Bońkowi nieco pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: znów komplkesy tych zza miedzy. IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 11:09 dajacie juz spokój. Derby duzo wyjaśnią, po raz kolejny, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: znów komplkesy tych zza miedzy. IP: *.telia.com 17.03.06, 11:37 Boniek gada bajki, ale o derbach mial racje. Ten kto uwaza ze derby cos wyjasnia, ten jest malutki mentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Panowie nikt się was nie boi.... IP: 213.77.10.* 17.03.06, 11:21 Panowie nikt się was nie boi, a już napewno nie nasz uchochany Śląsk, już wam raz kota pogoniliśmy na jesień (niewtajemniczonym przypomnę 1:2), zapraszamy do Wrocławia na 1 kwietnia to zobaczycie jak gramy.Zibi co Ty ludziom robisz wodę z mózgu.VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Panowie nikt się was nie boi.... IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 12:01 ja juz widziałem jak w ltao u nas graliście. Syf malaria, to cud, ze nie jestescie w dolnej połowie tabeli. Slask-Widzew 0-4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Panowie nikt się was nie boi.... IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 12:10 Ślask to był jeden z kiepściejszych zespołów jakie w jesieni widziałem na Piłsudskiego... Wynik wynikiem - 2 trafienia i obrona Częstochowy... Jaga zaprezentowała sie o niebo lepiej od Śląska, nawet ŁKS w 2giej połowie pokazał piłkę... Zagłębie Sosnowiec zagrało ładny mecz - tle że nadziało sie na kontry... Podobał mi się Ruch i jego otwarta gra. A najbardziej szczena mi opadła przy Piaście z którym zremisowaliśmy fuksem, bo Piast był lepszy... Ale Śląsk? Gorzej tylko Świt zagrał, bo Drwęca to ten sam poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Panowie nikt się was nie boi.... IP: *.bremultibank.com.pl 17.03.06, 13:48 z chęcią przyjedziemy, ale wpuscie nas na mecz, bo cos krecicie ! --- Widzew Łódź - jestesmy najlepsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l;jk Masz racje Zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:34 Pozdrowienia z Balut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Zdecyduj sie Boniek.... IP: *.hrz.uni-siegen.de 17.03.06, 11:37 Boniek mowi: "Bo nie ma kogo w Polsce kupić. To prawda, że ciężko jest znaleźć młodych i utalentowanych zawodników..." No niby prawda:))) I dalej ciagnie: "Myślę, że w Polsce jest dużo zdolnych piłkarzy, tylko trzeba ich lepiej szukać. Będę musiał poważnie porozmawiać z Tadeuszem Gapińskim, żeby stworzyć jakiś system wyszukiwania takich graczy... Bo skoro dziś dla Legii gole strzela młodziutki Dawid Janczyk to znaczy, że tacy zawodnicy gdzieś są.... .......ale talentów w kraju nie brakuje" No jak w koncu u nas jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zdecyduj sie Boniek.... IP: *.acn.waw.pl 17.03.06, 11:48 tak jak zwykle z Boniekiem w koncu w srodku sezonu sie gosc poplacze i ucieknie do Wloch-jak to juz ktos powyzej napisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Zdecyduj sie Boniek.... IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 17.03.06, 14:26 naucz się czytać ze zrozumieniem, przeczytaj jeszcze raz swój mail i dokonaj analizy. ja tam ŻADNEJ sprzeczności w wypowiedzi Bońka nie widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:04 Boniek jako piłkarz był wybitny!Ale jako działacz to dno.Jakoś Polska , Niemcy ,Anglia leża w tej samej strefie klimatycznej i tam rozgrywki są w pełni a tylko polska przegrała z pogodą . Jaka piłka tacy działacze, Jacy działacze taka piłka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.hrz.uni-siegen.de 17.03.06, 12:12 Czy Ty sie dobrze czujesz??? widziales w angli w lutym -10 stopni? O czym ty mowisz? Anglia lezy w calkiem innej strefie klimatycznej, tam graja caly czas, grudzien. styczen, luty? a unas w tym czasie jest, snieg i mroz. jak Ty sobie to wyobrazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko mówią! Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: 213.76.147.* 17.03.06, 12:13 Jak bym słuchał PiS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Jestem dumny, ze jestem kibicem Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:38 i, ze mamy takiego prezesa jak Boniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jklj Boniek To jest Gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:43 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź A nie mieli zawisić ligi na 2 lata? IP: *.acn.waw.pl 17.03.06, 12:45 2 letnia przerwa w rozgrywkach byłaby bardzo korzystna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.06, 13:10 a co to jest ten widzew? ptaszek Bońka? ...to by sie zgadzalo, zawsze sie boimy tego czego nikt nigdy nie widział :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 23:54 ptaka to wy w mistrzowskim emblemacie macie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.bremultibank.com.pl 17.03.06, 13:50 o to typowy przyklad kibica ŁKSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandynawski Jaka Zima?!!!! IP: *.sll.se 17.03.06, 13:23 Kolo mnie, w Mrocznej Skandynawii szkolka pilkarska lokalnej druzyny trenuje przez okragly rok na podgrzewanej murawie, no nie wspomne o tzw kadrze. No ale to wszystko w niezbyt pilkarskim kraju, oczywiscie - budzety klubow sa tu niezbyt imponujace. Pan Panie Zbyszku pieprzy, z przeproszeniem. Duze kluby pilkarskie stac na takie inwestycje i znika problem zimy, to tylko kwestia, delikatnie mowiac, "alokacji srodkow". Sto lat panu Gorskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadionu 17.03.06, 13:32 W czym problem, bo bedzie on kolo budowanej hali sportowej, aquaparku, na terenie najwiekszego parku i przy najwiekszej stacji kolejowej po sasiedzku z najewiekszym w lodzi wezlem drogowym. Zmienic nazwe z LKS na komunalny stadion miejski i tyle. Wokol terenu LKSu jest juz duzo lepsza infrastruktura a bedzie ona jeszcze lepsza. Lepiej jest miec jeden stadion pozadny a nie dwa srednie. 15 tys w 800 tys miescie, to smiech na sali. Wypedzcie chuliganow z trybun, dajcie dobre widowisko, ustalcie ludzkie ceny a 30 tys na pewno sie znajdzie. Dwa dni temu byl pan za wypedzaniem chuliganow a dzis juz nie jest? I niech mi nikt nie mowi ze bedzie problem z dojazdem z widzewa, chyba dla chuligannow bo normalni kibice spokojnie dojada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 14:13 Człowieku coś cię pogrzało z tym stadionem. Czemu nie będziemy grać na bazarze? Bo tam nie ma kibiców Widzewa, sami łkaesiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 17.03.06, 14:29 wokół ŁKSu wszystko jest największe :-) zapomniałeś dodać że również obok ŁKSu całkiem niedaleko jest też największy polski klub piłkarski - RTS Widzew Łódź a odnośnie pytania.... W Łodzi będzie jeden stadion, 15tys. na Widzewie zaraz po tym jak ŁKS zaorają, co już niezadługo nastąpi :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion IP: *.chello.pl 17.03.06, 14:41 a co na kurniku dosypia kolejna warstwe ziemi i dostawia 6. rzad krzeselek? przeciez tam nawet nie ma, w ktora strone tego rozbudowac, bo ten stadionik jest wcisniety miedzy bloki, tory i ulice. a widzew jest tak najwiekszy jak niedaleko ŁKSu - 7km w linii prostej. szczekaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 15:14 powiem tak. Dajmy sobie spokój z tym wspólnym stadionem koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion 17.03.06, 15:40 sluchajcie II ligowe penery, nawet w Monachium maja jeden stadion 1860 i Bayern i wszystko funkcjonuje. Tylko polskie stadionowe chamstwo potrzebuje miejsca na bijatyki i rozruby. polska wies z samoobrona sie nies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiezyświat Re: Klubem Łodzi jeeest- RTS!!! IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 19:22 jesteś głupi i widzisz tylko czubek swojego nosa. ja zwiedziłem nieco świata i widziałem wiele stadionów znacznie wiekszych niz 15 tysiecznik które mieściły sie na terenie Widzewa. Ale co ty kibic przecietnego lokalnego klubiku, który ze względu na jego osiągniecia jeżdzi na co dzień do kozich wólek może o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 23:57 ... ale wygonić huliganów z łks tzn miec puste trybuny... można było zliczyć ilu nie-huliganów jest w łks bo na niciarce byli wyraźnie widoczni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus71 Re: Dlaczego w lodzi nie moze byc jednego stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:13 wez proszki i nie pisz glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze boją się Widzewa? - a to jakaś mafia? IP: *.stat.gov.pl 17.03.06, 13:51 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baazzarr Widzew Łódź 5-1 Concordia Piotrków Trybunalski IP: *.nsw.bigpond.net.au 17.03.06, 14:19 Kelechi Iheanacho "Zeal" 15, Bartłomiej Grzelak 22, Łukasz Trałka 25, Adam Kardasz 55, Rafał Pawlak 80 - Ireneusz Komar 2 Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial brak pogody do gry ? 17.03.06, 15:23 to sobie pacany pozakladajcie podgrzewane murawy, a nie gadanie o tradycji pilkarskiej w Polsce. kiedy to bylo ???????? 30 lat minelo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:24 Nie jestem kibicem pilkarskim ale mysle ze Widzewa tak sie boja jak sie bali naszej reprezentacji pod wodza Zibiego !! pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.server.ntli.net 17.03.06, 15:51 W kazdym duzym Polskim miescie powinien byc jeden stadion na 50 000 widzow. Przegonic bydlo ze stadionow to i prawdziwi milosnicy pilki przyjda wraz z rodzinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtsmartin Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.03.06, 16:11 To co nas dzieli to różnica skali WIDZEW I ZIBI są Wielcy ,a łks i cała reszta mali !!!!Brawo panie Zbyszku pierwsza liga nasza TYLKO WIDZEW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKE Boniek to jest Gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:23 Jestem dumny, ze jestem kibicem Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Boniek to jest Gosc IP: 194.217.0.* 17.03.06, 17:01 Pozdrowienia ze Szkocji dla wszyustkich kibicow Widzewa! Widac po niektorych bazarowych ze maja strasznie kompleks Widzewka.Czytalem te wypociny niektorE I SIE USMIALEM.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: wspolczujemy ci IP: *.os1.kappa.pl 17.03.06, 20:16 ja wspolczuje tobie;) Po pierwsze icka to masz w majtach;) a teraz do sedna:D moze i Łks jest na 5 miejscu w jakiejs smiesznej tabeli wszechczasow ale jakby nie patrzec na wasza historie to zawsze bysliscie ligowym przecietniakiem i nigdy wam sie nie udało wybic na szczyt...no chyba ze za taki uwazacie 2 mistrzostwa polski...bo na swiecie to nic zescie nie zwojowali:) Jesli chodzi o stadion to w 100% popieram Zibiego.. Widzew powinien grac na Widzewie!!! a łks niech sobie buduje stadion nawet na 50tys...i tak przyjdzie koło 4tysi i bedzie całkiem zabawnie wygladac to w tv jak beda skroty pokazywac:D:D Widzewowi starczy 15 tysiecy, dobre zabezpieczenia i na kazdym meczu I ligi bedzie zjawiac sie komplet;) a propos ataku marzen;) ...dzisiaj zagrali..razem;) wynik 5:1 ze słabiutka concordia ale po bramce strzelili zarowno Grzelak jak i 'Zeal' jesli chodzi o prezentacje zespołu w m1 i o to ze niewiele osob sie tam zjawiło wcale mnie nie dziwi...bo chociazby mnie nie chciałoby sie zapieprzac przez pol miasta zeby zobaczyc zawodnikow Widzewa z bliska...zacznie sie liga to na stadionie sie zamelduje i gwarantuje Ci ze 7000 innych ludzi zrobi podobnie;) a zobaczymy ile 'rodowitych' odwiedzi wasze el ruinio<hehe> mowisz ze jakis koles wpisuje sie wielokrotnie pod innym nickiem a po jaka cholere ty sie wpisujesz 5 razy pod jednym??!!!!! wszyscy wiedza ze jestes a jakos nikt cie tu nie chce idz na strone Łks i tam sie udzielaj nadprogramowo... tutaj jest miejsce dla WIdzewiakow a ile sie ich tu wpisuje i czy pod roznymi nickami jedna osoba to juz nie twoja sprawa!! 1908-2006 98 lat bezbarwnej egzystencji!!! To wasze 5 miejsce w tabeli wszechczasow!! Badzcie dumni z tego!! ja wole byc dumny z 4 lat Widzewa w lidze mistrzow w ktorej niejednokrotnie pokazał pazur i zacisnał zeby aby grac z najlepszymi;) przypomnisz mi eintracht?? to jest europejski klub;) a wy...przegraliscie z nami 0:5 całkiem niedawno...jabym sie bardziej tego wstydził nizli Frankfurtu;) Pozdro dla normalnych!! ===> WIDZEW ŁÓDŹ <=== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsd Re: Boniek: Wszyscy boją się Widzewa IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 18:53 jak ja nie lubie tego rudzielca!!! Odpowiedz Link Zgłoś