Gość: de_Kotlet_Mielony IP: ASK:* / 192.168.1.* 08.12.02, 09:28 Wstawaj, bo się spóźnisz na wycieczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de Kotlet Mielony Re: Maxiiiiiiiiik !!! IP: ASK:* / 192.168.1.* 08.12.02, 10:03 Noooo, Maxiiiiiiiiiik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Maxiiiiiiiiik !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.12.02, 10:13 Przestań wrzeszczeć , jest niedziela rano , najwyżej Maxik nie pojedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Mielony Re: Maxiiiiiiiiik !!! IP: ASK:* / 192.168.1.* 08.12.02, 10:16 Ja NIE WRZESZCZĘ...ja cichutko mówię i dlatego On się jeszcze nie obudził... Maxiiiiiiiiik!!! Wstawaj... Autobus Ci ucieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Maxiiiiiiiiik !!! 08.12.02, 10:17 Kotlet- a nie lepiej od razu zadzwonić albo wysłać sms-a?? wiesz...to nawet nie jest śmieszne to co robisz... to jest Forum- a Forum ma pewną specyfikę... (a może to ja nie mam poczucia humoru??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Kotlet Re: IP: ASK:* / 192.168.1.* 08.12.02, 10:24 Przepraszam Wielce Szanownego Pana Geografa ! Zachowałam się jak gówniarz...już więcej nie będę... Ps. A kiedys tak lubiłam geografię... Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: 08.12.02, 11:40 Hihi, a mnie sie okropnie podobalo. Uslyszal? To jak w tym kawale o mezu i zonie gdy sie poklocili i maz mial obudzic zone rano, ona wstaje spozniona i widzi kartke: "Wstawaj, juz 7ma". Hihi, nawet wersje kawalu opowiadam feministyczna :-))) Jestem prawie pewna, ze to maz mial byc obudzony przez zone.... Pozdrawiam porankowo usmiechnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Maxiiiiiiiiik !!! 08.12.02, 12:35 Na jaką wycieczkę? Ja wstaję o 7-mej, czy to niedziela czy zwyczajny dzień. Już umyłem kolejne okno, chociaż strasznie się mazało /mróz/, teraz na trochę w sieci. Czas na odwiedzenie kilku zapomnianych miejsc www.independent.pl, www.reporter.pl, www.gazzetta.pl, nnk.art.pl i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Maxiiiiiiiiik !!! 08.12.02, 12:47 I co tam ciekawego pisza? Moze gdzies warto zajrzec? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Maxiiiiiiiiik !!! 08.12.02, 12:51 MOże to zabrzmi makabrycznie, ale -Czy juz wszyscy sa na cmentarzu???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
med_max kiedyś było takie wezwanie w pogotowiu... 08.12.02, 13:08 ...do "zasłbniętego" na cmentarzu. W dokumentacji znalazło się stwierdzienie:"Po udzieleniu pomocy opuścił grób o własnych siłach". Przypomina mi sie też historia w której listonosz próbując po raz drugi dostarczyć list pod jakiś adres musiał nie zastawszy adresata napisać na nim: "Adresat w dalszym ciągu nie żyje" Mam nadzieję, że wszyscy jednak wrócą i to bogaci o nowe doznanie historyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet No, tak nie wstałeś:)) IP: ASK:* / 192.168.1.* 08.12.02, 14:41 I doznania duchowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard A duch siedzi i zawija... 09.12.02, 15:52 Gość portalu: de Kotlet napisał(a): > I doznania duchowe:) A duch ma na imię >Maxiiiiiiikk!!< >wstał< Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Rzeczywiscie duszno tu... 09.12.02, 16:39 Widzę,ze Tobie juz totalnie palma odpaliła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard PLMA? 10.12.02, 08:48 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Widzę,ze Tobie juz totalnie palma odpaliła :)) Przy tej temperaturze nawet palma może być choinką, szczególnie na rondzie niejakiego de Gaulle'a... Jaki Mikołaj taka choinka. Odpowiedz Link Zgłoś