Gość: Gosia IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.06, 13:35 Pytam bo w ogóle się nie orientuje :) Pozdrawiam ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubot Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? 23.03.06, 13:37 napisz lepiej do którego konkretnie ounkt w łodzi. centrum to pojęcie względne, zwłaszcza, że oba sa praktycznie w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: jakto? 23.03.06, 13:39 No oba: Fabryczny, Kaliski, Widzew i Żabieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.06, 13:42 Hmmm, ok. Który dworzec wybrać żeby było jak najbliżej do miejsca gdzie odbywają się targi?? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? 23.03.06, 13:47 Jeżeli chodzi o EXPO na Stefanowskiego, to najbliżej jednak na Kaliski :-), ale Łódź jest na tyle mała, że wszędzie (no, prawie) dojedziesz komunikacją w 30 minut ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.06, 13:49 Dzięki bardzo :) W razie pytań o komunikacje w Szczecinie- zapraszam :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? 23.03.06, 13:55 Ja jadłem kiedyś pyszne zapiekanki w Szczecinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Zapiekanki? IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.06, 14:00 A w którym miejscu? Z tego co wiem są u nas pyszne paszteciki na al. wojska polskiego. Sławne od ponad 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Paszteciki też 23.03.06, 14:06 A zapiekanki w takiej budzie, jak się idzie z dworca do centrum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Paszteciki też IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.06, 14:13 Aaaa wiem :) Przy kładce. Racja, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? IP: *.retsat1.com.pl 23.03.06, 13:55 jeżlei na targi pracy dla studentów, to proponuję z kaliskiego wsiąść w autobus 98, lub tramwaj 10, 14 - pojechać 1 przystanek i albo póść pieszo na stefanowskiego 18/22 (pewnie dzis bedzie tam dużo studentów , wiec idz za tłumem w prawo ;) ) albo potem przesiądż się w tramwaj 15 lub 46 który jedzie w prawo (też jeden przystanek).cała droga nie powinna zająć dłużej niż 10 min. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie łodzianin Re: Który dworzec PKP jest najbliżej centrum? IP: *.centertel.pl 17.02.24, 21:27 Znawców Łodzi, centrum Łodzi to srodek ulicy Piotrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś