Dodaj do ulubionych

gdzie do auto szkoły

24.03.06, 00:28
Obserwuj wątek
    • Gość: Izolda Re: gdzie do auto szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:56
      To zleży gdzie mieszkasz jeśli Bałuty Teofilów Radogoszcz to polecam Auto
      szkoła Kostulski. Zajebiści instruktotrzy nauczą wszystkiego do egzaminu i do
      przyszłego użytkowania auta. Dużo ludzi zdaje za pierwszym razem ,naprawdę sama
      tam chodziłam i zadałam za pierwszym .pzdr
      • Gość: mb WOTA ul.Nawrot tuż za Kilińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:50
        polecam!
    • Gość: chudy Re: gdzie do auto szkoły IP: *.mm.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:15
      Szczerze polecam szkołę "DELTA" na A.Struga. Fachowa obsługa jeśli chodzi o
      wykładowców, instruktorów. Bardzo poważnie podchodzą do wyszkolenia przyszłych
      kierowców. Instruktoży wymagający, ale niesamowicie cierpliwi. Doświadczenie z
      panem Przemkiem i Markiem. DARMOWE pomoce naukowe ; kodeks ruchu drogowego,
      płyta z testami, podręcznik kierowcy, ćwiczenia na kat. "B", znaki drogowe z
      komentarzem, zeszyt, długopis a to wszystko spakowane w teczkę. Właściciel wraz
      z żoną podchodzą bardzo poważnie do całego szkolenia. Nie ma żadnej ściemy.
      Cały kurs w tej szkole jest może ok. 100zł. droższy niż w pozostałych, ale jest
      wart tych pieniędzy. O szkole WOTA też słyszałem pochlebne opinie. DELTA chyba
      jako jedyna ma równiez kursy, które odbywają się sobotę i niedzielę. Mają
      bardzo dobrze wyposażoną salkę wykładową. W tej szkole cały kurs jest
      podzielony na część teoretyczn i praktyczną. Szczególnie odradzam takie szkoły
      jak GRYGLAS i GOCAR. Tam chodzi o pieniądze a nie o kursanta. W zamian za
      opłatę nie dostajesz nic. Polecam do wglądu www.delta.lodz.pl/ Proszę
      mi wierzyć, że w żaden sposób nie jestem związany z tą szkołą. W DELCIE kurs
      ukończyła moja żona. Nie wierz również w żadne wyniki ratingowe, gdzie
      sklasyfikowane są różne auto szkoły. Cały ten rating jest jednym wielkim
      kłamstwem. GOCAR, który jest na jednym z pierwszych miejsc daje do użytku tylko
      kodeks, który po szkoleniu trzeba oddać. Sala wykładowa mieści się w szkole a
      testy trenujesz na komputerze w tym samym pomieszczeniu, gdzie jest fryzjer i
      solarium. Pewno pomaga to w skupieniu. U GRYGLASA już na początku jesteś
      traktowany jak zło konieczne. Troche pojeździłem w poszukiwaniu dobrej
      autoszkoły, ale też kierowałem się dojazdem. Życzę powodzenia.
      • scorsky Re: gdzie do auto szkoły 24.03.06, 21:26

dzięki bardzo , i takich właśnie szukam wypowiedzeń. Jak tracić pieniądze to za
        poszanowanie i wypromowanie klijenta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka