Gość: thorn IP: *.toya.net.pl 28.03.06, 22:34 Prosze o informacje od osób które tam mieszkają. Jaka jest jakość bloków, co przeszkadza,czy wielkość okien jest wadą ? Czy jest szansa na ogrodzenie osiedla i inne ciekawe rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert197706 Re: Olechów osiedle Ezbud Interster 10.10.14, 04:35 Firma EZBUD zajmuje się produkcją betonu, miałem możliwość sprawdzenia rzetelności firmy. Przywieźli mi dwa razy beton z pompą i dwa razy brakowało im 2m sześciennych. Pani która przyjmuje zamówienie mówi jak to się mogło stać ale się stało. Miałem kiedyś mieszkanie które oni wybudowali i nie mogłem się doprosić żeby doprowadzili mieszkanie do takiego stanu jak jest w umowie kupna i odpuściłem. Dla mnie EZBUD jest mało rzetelną firmą, zarabiają na tym że nie do końca ci wywiążą się z umowy przy wykańczaniu mieszkania to nie przywiozą 2 metrów betonu a pieniądze owszem trzeba zapłacić. Trochę mnie wku...li z tym betonem bo był brany z zapasem a brakło. Brałem beton już z INOWŁODZA dwa razy i im zawsze 1 metr zostało i zabrali nie trzeba było płacić. Murarz który robi mi usługę mówi że to nie pierwszy raz EZBUD oszukał kogoś na betonie i więcej od nich nie wezmę. Odpowiedz Link Zgłoś