Gość: MarcinK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 01:27 Witam Nawet boję się mysleć, żeby nie zapeszyć. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarcinK Re: Lockheed chce Technopolis Łódź IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 11:27 Czy naprawdę nikt poza mną tego atykułu nie zauważył???? M. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 13.12.02, 11:28 Zauważył, ale cosik za pięknie to wygląda... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Lockheed chce Technopolis Łódź IP: 212.191.74.* 13.12.02, 11:30 A Accenture chce zatrudnić nawet 900 osób poza nawet poza offsetem... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 13.12.02, 11:33 2 sprawy.. 1. nawet jeżeli nie wybierzemy F-16 jest szansa na ta inwestycję.. 2. z tego co mi się obiło o ofertach offsetu dla łodzi wybór tego właśnie samolotu byłby najbardziej korzystny (inwestycja w park technologiczny) PS czy ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ GDZIE TEN ARTYKUL ? no txtx IP: router.s* / 192.168.1.* 13.12.02, 11:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert. Re: Lockheed chce Technopolis Łódź IP: *.toya.net.pl 27.12.02, 14:49 Marcin zawsze można liczyć tylko na Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Technopolis Łódź już mamy... IP: 212.191.74.* 13.12.02, 11:47 ... co roku we wrześniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 13.12.02, 13:21 Lipa! Już myślałem, że z innych powodów amerykański koncern chce zainwestować w Łodzi, a tu sobie wymyslili, że jak rząd nie wybierze, to nie będzie inwestycji... No trudno, szkoa, jestem za Grippenemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: Lockheed chce Technopolis Łódź IP: router.s* / 192.168.1.* 13.12.02, 16:35 HUBAR , wyraznie napisali ze nie ma to zwiazku z offsetem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 16.12.02, 21:17 Gość portalu: marcin_ napisał(a): > HUBAR , wyraznie napisali ze nie ma to zwiazku z offsetem:-)) --Wyraźnie to chyba napisali to: "Amerykański koncern Lockheed poinformował, że inwestycja firmy Accenture w Łodzi stanowi cześć jego programu off-setowego. Oznacza to, że jeśli polski rząd kupi myśliwce wielozadaniowe F-16, Lockheed włączy się w finansowanie budowy wielkiego centrum informatycznego. Ma ono nosić nazwę Technolopolis Łódź" Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 16.12.02, 21:20 Ten artykuł jest w ogóle jakiś taki sprzeczny. Napisali to co Ty przytoczyłeś, a trochę niżej to: "A co będzie jeśli polski rząd nie zdecyduje się na samoloty F-16? - Kupno amerykańskich samolotów nie jest warunkiem koniecznym tej inwestycji - zdradza Maciej Markowski, dyrektor marketingu Accenture." No to jak to w końcu jest?? Musimy kupić F-16 czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 14.12.02, 12:04 eeeee... jesteś za Grippenem tylko dlatego, że F-16 mówi "coś za coś"?? nawet sprawy Łodzi nie ruszyły Cię?? matko jedyna...czego to żem się dowiedział... teraz to Ty mnie zaskoczyłeś.,... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Lockheed chce Technopolis Łódź 16.12.02, 21:15 geograf napisał: > jesteś za Grippenem tylko dlatego, że F-16 mówi "coś za coś"?? --Jest to kolejny raz błędnej interpretacji moich słów przez Ciebie. > nawet sprawy Łodzi nie ruszyły Cię?? --Ja jestem za Grippenem od dawna. Poza tym wiesz jak to się nazywa? Prywata. > matko jedyna...czego to żem się dowiedział... --No czego? > teraz to Ty mnie zaskoczyłeś.,... --//-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lockheed chce Technopolis Łódź IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.12.02, 19:51 Zaraz się dowiemy od elit Sir Kropiwnickiego,że ta inwestycja zagrozi drobnej przedsiębiorczości i kupcom.System Prezydenta K. jest chory.To ludzie zacofani,przeciwni wszelkim inwestycjom.Łódź okaże się zaściankiem innych miast polskich i Europy która za 1,5 roku zapuka do naszego miasta i powie: prawdziwy skansen zacofania. No coments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK nieoficjalnie wygrywa F-16 IP: *.zapora / 126.102.21.* 27.12.02, 08:33 I bardzo mnie to cieszy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Oficjalnie wygrał F-16 27.12.02, 14:44 No i stało się, mam nadzieję, że duża część z tych 9 miliardów trafi do łodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Oficjalnie wygrał F-16 IP: *.toya.net.pl 27.12.02, 14:48 Już zaznaczyli, ze może sie zdarzyć, ze wielkość off-setu będzie nieco mniejsza. Oby nie dotyczyło to Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś