Dodaj do ulubionych

Dziś u Dominikanów

02.04.06, 15:34
ze strony Dominikanów:
W pierwszą rocznicę powrotu Jana Pawła II do domu Ojca wraz z Nim modlić sie
będziemy na Mszy akademickiej o godz. 19.00. Po Eucharystii zapraszamy na
modlitewne czuwanie (adoracja, słowo Jana Pawła, gorzkie żale. O godz. 21.00
udamy się pod pomnik Papieża przy katedrze gdzie o 21.37 uczestniczyć będziemy
w apelu. Zabierzmy ze sobą świece.

Zielona 13
Obserwuj wątek
    • sealek Re: Dziś u Dominikanów 02.04.06, 16:03
      No to do zobaczenia u Dominikanów o 19 Ciekawe tylko jak się zmieścimy wszyscy w
      tej kaplicy. Proponuje już ustawiać nagłośnienie na korytarzu i na schodach :)
      Sealek
    • Gość: gość Re: Dziś u Dominikanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:23
      A my z kumpem i jego żoną o 18-ej rozpalimy grilla, będziemy pić piwo albo i
      nie tylko a około 20-ej jak się zrobi chłodno pójdziemy do domu...Zapraszamy
      wszystkich do spędzenie trochę czasu na świeżym powietrzu i z rodziną bo to
      zdrowe...na głowe również.....
      • Gość: Miki Re: Dziś u Dominikanów IP: *.toya.net.pl 02.04.06, 18:35
        Jak możesz tak spędzać pierwszą okragłą rocznice.
        • Gość: gosc Re: Dziś u Dominikanów IP: *.astral.lodz.pl 02.04.06, 18:38
          Ja dzis zainaugurowalem sezon rowerowy. Zrobilem okolo 10 km na rowerze, po
          gruntownym oczyszczeniu go po zimowych miesiacach.
          Wole swieze powietrze od dusznego zapachu swiec i kadzideł.
        • Gość: gość Re: Dziś u Dominikanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:28
          Nie rozumiem.... a jak mam spędzać? Po prostu dzisiaj nie włączam nawet Tv, nie
          ma sensu, nekroshow trwa......pierwsza okrągła.....rozumiem że za rok przy
          drugiej okrągłej juz można rozpalic grilla? Wiesz co? Może masz ptasi mózdżek
          ale ja już mam swój światopogląd, jestem ukształtowany, nie jestem podatny na
          presie mediów czego wzystkim życzę ! Dobrej nocy! P.S Ale jak może to być dobra
          noc skoro pierwsza po pierwszej rocznicy...itd, itp.... :)
      • yarro Re: Dziś u Dominikanów 02.04.06, 18:40
        Na zdrowie.

Tylko dlaczego prowokujesz?
        • Gość: gosc Re: Dziś u Dominikanów IP: *.astral.lodz.pl 02.04.06, 19:24
          Nie prowokuje. Pisze o tym jak spedzam niedziele i dlaczego.
          Czy juz nie mozna podzielic sie swoimi pasjami oraz poinformowac na co mam
          uczulenie ?
          • Gość: no name Re: Dziś u Dominikanów IP: *.4web.pl 02.04.06, 22:35
            Ok, tylko dlaczego robisz to w atku poświęconym własnie tej pierwszej rocznicy
            i skierowanym do ludzi, którzy chcą tę rocznicę obchodzić tak, a nie inaczej?
            Nie jestem katolikiem, ale to rozumiem, tak jak rozumiem, ze nie przynosi sie
            piwa i nei pije na mszy.
        • Gość: gość Re: Dziś u Dominikanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:32
          To do mnie z tą prowokacją? Żle to odebrałeś, ktoś podzieił się swoimi planami
          na wieczór i zaprosił to wspólnego uczesnictwa, ja nie zrobiłem nic innego....z
          tym że moje zaproszenie tyczy wszystkich bez względu na przekonania....i
          uprzejmię donosze że wieczór był bardzo przyjemny, ładna pogoda, przyjemny
          spacer....ale podobno nie było sensu włączać dziś Tv, prawda to ?
          • Gość: gosc Re: Dziś u Dominikanów IP: *.astral.lodz.pl 02.04.06, 22:44
            Prawda, i już tak bedzie....
            • Gość: gość Re: Dziś u Dominikanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:47
              No nie sądze....to tylko 2 kwietnia zastój w polityce, żadnej katastrofy,
              pożaru, napadu.....to się nazywa fałszowaniem rzeczywistości....ale na szcęscie
              posiadamy telewizje satelitarną, internet i inne grzeszne wynalazki....i dzięki
              bogu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka