boski.zawodowiec 06.04.06, 21:29 Przyjechała na studia do Krk. i na przemian mnie w sobie rozkochuje po to aby nastepnie olać. Sorry ze zasmiecam wam to forum ale może ktos zna? ładna blondynka z pieskiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farbenheit Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 21:33 To niefajnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec generalnie jestem załamany:( 1 ktora mnie olewa:( 06.04.06, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 21:33 boski.zawodowiec napisał: > Przyjechała na studia do Krk. i na przemian mnie w sobie rozkochuje po to aby > nastepnie olać. > > Sorry ze zasmiecam wam to forum ale może ktos zna? ładna blondynka z pieskiem > No cóż, mogę Ci współczuc ;) Sieradzanki górą ;) !!! ja nie znam ;( Szczególnie po tak szczegółowym opisie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 21:36 opis byłby dokładniejszy ale no wiesz :))) dziewczyna w kazdym bądz razie jest tak ładna ze jeszcze takiej nie widziałem, mamusie tez ma ładną:) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 21:37 boski.zawodowiec napisał: > opis byłby dokładniejszy ale no wiesz :))) > dziewczyna w kazdym bądz razie jest tak ładna ze jeszcze takiej nie widziałem, > mamusie tez ma ładną:) Tego Ci dobra u nas na kopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 21:40 może dodam niesmiało: tatuś jezdzi vanem. kojarzysz? od 5 miesiecy mam przez nią problemy z głową(wiesz miłośc to swego rodzaju choroba psychiczna) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 23:35 boski.zawodowiec napisał: > może dodam niesmiało: tatuś jezdzi vanem. kojarzysz? > od 5 miesiecy mam przez nią problemy z głową(wiesz miłośc to swego rodzaju > choroba psychiczna) Vanów ci u nas dostatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: nowy chrysler w kolorze srebro 07.04.06, 00:50 a to samochodzik w kolorze włosów ;) No tak to zdecydowanie zawęża grono osób ;) To ten Chrysler Ci wpadł w oko, mamusia, piesek, czy dziewczyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nowy chrysler w kolorze srebro 08.04.06, 16:04 dziewczyna i w tym cały problem Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nowy chrysler w kolorze srebro 01.05.06, 22:18 sieradzak napisał: > To ten Chrysler Ci wpadł w oko, mamusia, piesek, czy dziewczyna ;) mamusia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=40837007&wv.x=2&a=40837007 Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: nowy chrysler w kolorze srebro 01.05.06, 22:19 Buehehehehehehe...no nie moge...buehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy..... 01.05.06, 22:19 wreszcie zacznie mnie inaczej traktować! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:24 o to Ci chodzi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=39178134&wv.x=2&a=39178134 Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:25 a co z Twoja Magda? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=39214881&a=39224279 Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec za te oszczerstwa osoba o nicku xy2 dostała bana 01.05.06, 22:27 a to analityczno umoralniającego to zart. Tutaj jest na serio i bardzo mi przykro z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:25 nie Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:27 to bylo do tego kretyna czy chodzi mu o to by nas rozruszac i potem wymagac by mowic ze to jego zaluga i jeszcze ze trzeba sie klocic aby sie cos dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:30 Odpowiedzialem mu na pytanie ''czy ktos zacznie mnie inaczej traktowac'':D Glupote nalezy napietnowac :) Do boskiego - idz do wrozki albo do Ktokolwiek Widzial Ktokolwiek Wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:30 skąd w tobie tyle nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:31 boski.zawodowiec napisał: > skąd w tobie tyle nienawiści? z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:28 a może akurat. Ja juz nie wiem jak z nią rozmawiac:( Pomóz mi, prosze cie. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:30 nie rozmawiaj z nia skoro nie wiesz jak i idx sobie stad, tutaj nie jest miejsce do wyzalania sie, idx se na forum kobieta, albo namieszaj znowu w avonie Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ....... 01.05.06, 22:32 porachunki z chicaricą. Zniewazała mnie i domagała sie dlamnie bana wiec zrobiłem rozrube na jej forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:33 nie boli mnie a bana to ja sie zaraz zaczne domagac dla Ciebie tutaj wkurzasz mnie takim jeczeniem i pitoleniem nie dziwie sie ze ta magda czy jej mamusia nie chcs z toba gadac skoro z ciebie pizda nie facet Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:34 mamusia własnie chce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:36 Spoko - u nas rozroba nie przejdzie a o bana ja tez sie zaczne domagac :) No chyba ze 1000 zl + rolki ;) zastanow sie - nigdy wiecej wątkow, nigdy wiecej postow - to nawet gorsze niz nie miec zony w wieku 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:38 ale ja tutaj w celach pokojowych. Tam było co innego, chicarica nazwała mojego dziadka ubeckim ch... wiec jej napsiałem co mysle o niej na jej własnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:40 Twoj dziadek byl przeciez ubeckim chujem Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:41 nie był Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:41 no, to teraz prowokacja sie udala, idx stad Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:42 jak mi towj kolega powie coś o madzi, widac wie Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:43 ja tez wiem cos o madzi Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:43 ja sie chyba domyslam co wie :] A;e nie badzcoe dla kolegi tacy nie mili, no co wy ja was nie poznaje :> Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a avonie:))) tu cie boli, wiesz ja miałem ... 01.05.06, 22:45 no wiesz moze coś wie:))) fajny piesek, moja madzia ma takeigo samego:) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:31 Juz mowilem - 1000 Pln + rolki. nie lubie tysiac razy powtarzac tego samego :) To jak - chcesz numer konta? Musimy se pomagac nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:33 Powiedz co wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:41 Nie - wypier....( pierwsze moje przeklenstwo na forum ) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:42 takie przeklenstwo to nie przeklenstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:44 Ale zwyczajowo nie klne wogole na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:43 powiedz , bedzie ciekawie. ja ci powiem cos o jej najlepszej kolezance (tez z sieradza) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:44 no to powiedz cos o tej kolezance Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie prawda!! chodzi mi o to ze być moze wtedy 01.05.06, 22:45 najpierw ja musze coś usłuszeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Madzia 01.05.06, 22:46 Przyjechała na studia do Krk. i na przemian mnie w sobie rozkochuje po to aby nastepnie olać. dziewczyna w kazdym bądz razie jest tak ładna ze jeszcze takiej nie widziałem, mamusie tez ma ładną:) tatus ma nowy chrysler w kolorze srebro dziewczyna ma labradora pies do niedawna był w krakowie ale został odesłany do domu i tam pewnie sie nim albo mama albo siostra zajmuje. Pies nie wyglada na szczeniaka wiec pewnie z nim rok temu juz chodziła na spacery, pozatym jezdzi na wekeendy wiec byc moze spacueruje:) a teraz sobie pojdziesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Madzia 01.05.06, 22:48 boski, prosze ja Cie kurde no nikt CI nie pomoze bo nie znamy takiej laski, farben sciemnia, paenka zna ludzi co maja labradory, ale magdy takiej ani zadnej innej nie zna nie pomozemy Ci, napisz do gazety jakiejs sieradzkiej, o, moze sie znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:50 :(( smutno mi bo o tamtej pory jej nie widziałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:51 a nzawisko jej podaj, bedzie latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:52 a w ogole, boski, czego Ty od nas chcesz? przeciez to Ty ją znasz, co my mamy CI o niej powiediec?? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:54 kto to taki tak naprawde, czy ma tam u was jakiegoś faceta, a gdybym np. tafił na jaks jej dobra kolezanke to moze bym sie doweidział jaka ona jest i czy ma w zwyczaju zabawy facetami:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:56 to powiem CI w tajemnicy, bo jej kolezanka mi powiedziala, ze ona ma w zwyczaju bawic sie facetami cytuje: Przyjechała na studia do Krk. i na przemian mnie w sobie rozkochuje po to aby nastepnie olać. a to oznacza, ze wlasnie sie Toba bawi i nic Ci na to nie poradzimy wątek - do usuniecia boski - do bana Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:58 ebusia_fam_fatal napisała: > to powiem CI w tajemnicy, bo jej kolezanka mi powiedziala, ze ona ma w zwyczaju > bawic sie facetami > cytuje: > Przyjechała na studia do Krk. i na przemian mnie w sobie rozkochuje po to aby > nastepnie olać. > a to oznacza, ze wlasnie sie Toba bawi i nic Ci na to nie poradzimy > > wątek - do usuniecia > boski - do bana Jestem za. amen Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:53 no własnie nie mam:( gdybym znał to może bym sie dowiedział czy ma kogoś czy może jest jakiś inny powod tej całej zabawy moim kosztem:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:55 jasne, kilka miesiecy jestes w niej zakochany a nie znasz nazwiska Ty debilu czego Ty od nas chcesz? ze powiemy Ci "tak, magda bawi sie uczuciami" czy"nie, ona jest teraz zajeta, wcale sie nie bawi"? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:57 jesli bym sie dowiedział ze ma kogos od dawna to bym przynjamniej starał sie jej unikać aby zapomieć:( A ty podajesz nazwisko kazdemu facetowi ktory jest tobą zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: w tamtym tygodniu miała pogrzeb dziadka:( 01.05.06, 22:56 Czlowieku - czy nie widzisz tego ze nikt tu Ci nie pomoze? Ja nie, bo nic nie wiem ( a przez poprzednie posty sie smialem ) i sadze, ze nikt nic nie wie - wiec daj sobie spokoj i nam przy okazji co? Tak bedzie lepiej dla wszystkich. I tak sie niczego nie dowiesz i taka jest prawda. wiec teraz badz laskawy isc stad Odpowiedz Link Zgłoś
paenka prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 22:59 ludzie.gazeta.pl/paenka/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:00 nie z labradorem tylko z labladorem :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:00 Magdo:D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:00 :D oj przepraszam ale nie znam takiej rasy nooo ale moze chodzilo o blabladora :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:00 tamta inaczej wygląda:)) chyba bo nie sadze abyś studiowała w krakowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:01 czekaj ludzie.gazeta.pl/paenka/0,0.html juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:03 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:03 ciągle ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: prosze oto twoja blondynka z labradorem 01.05.06, 23:05 ale ta studiuje w krakowie opisy czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 06.04.06, 23:07 o, boski zawodowiec. kolega, ktory lubi robic podpuchy na forumach bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 07.04.06, 00:11 o czyli pochodzisz z sieradza:) znasz madzie? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 07.04.06, 00:25 ej chłopcze, Magd to ja osobiście znam z 10 z sieradza, blondynkami jest polowa, bo teraz blondynki modne, pieska to ja tez mam, chryslerami u nas sie nie jezdzi;p hrhr tylko traktorami. A tak swoja droga to ty myslisz ze po opisie "Magda, blondynka z pieskiem" znajdziesz dziewczynę? NO co ty? Jakby ktos mnie nie znal z imienia to ja tez jestem blondynka z pieskiem tylko imie sie nie zgadza. No naprawdę ąz takie małe to nasze miasto nie jest żeby sie wszyscy znali po kolorze włosów i samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 07.04.06, 08:59 W jakiej dziedzinie jesteś 'zawodowcem'?;-) Ja np. jestem 'zawodowcem' w kwestii najoptymalniejszych sposobow uprawy ryżu w klimacie zwrotnikowym, ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki takich krajow, jak Kambodża i Laos;-) Na ten temat wiem po prostu WSZYSTKO;-) Jestem w tej dziedzinie zawodowcem nawet więcej, niż BOSKIM - jestem MEGAZAWODOWCEM;-) Pytam dlatego, że, wiesz, my profesjonaliści - powinniśmy się trzymać razem;-) I popierać, hehehe;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 08.04.06, 16:06 w dziedzinie trzody chlewnej:))) a tak przy okazji znasz taką piekną blond madzie z labladorkiem imieniem morgan? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 08.04.06, 16:38 Trzody chlewnej?;-) To o ile punktow procentowych spadlo w Polsce pogłowie tuczników w ostatniej pięciolatce?;-) A Madzi blondynek to znam parę;-) I to nie tylko z labradorkami, ale nawet z wyżłami i amstafami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 08.04.06, 16:59 pogłowie od 2001 wzrosło i rosnie przez co zaczyna sie powoli swinska górka:) ale teraz wrócmy do istotniejszych spraw. Opsiałem mniej wiecej w postach madzie o ktorą mi biega, znasz taką? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 08.04.06, 17:49 Ja znam z widzenia prawie wszystkich z labradorami, nie zauwazylam jeszcze zadnej blondyny z labradorem o imieniu Morgan. Hrhrhrhrh jedyna blondyna z labradorem to ja hrhrhrhr ;) a tak swoja drogą to jaki kolor ma lab? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 08.04.06, 17:53 chodzi o kolor psa? jesli tak to beżowy Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: a ja mam pytanie z innej beczki do boskiego 08.04.06, 18:16 biszkoptowy jesli juz :p Nie znam pewnie sie chowa z pieskiem hrhrhr nei no zartuje ale moj rejon generalnie nie obejmuje osiedla wkolo armii krajowej i hetmanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec tzn. dokładnie to jest tak... 08.04.06, 18:57 pies do niedawna był w krakowie ale został odesłany do domu i tam pewnie sie nim albo mama albo siostra zajmuje. Pies nie wyglada na szczeniaka wiec pewnie z nim rok temu juz chodziła na spacery, pozatym jezdzi na wekeendy wiec byc moze spacueruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 08.04.06, 21:10 To ja czasem przebieram sie za Morgan zap........ do Krakowa a óźniej zakladam szpilki i kobaretki i na Sieradz z Labem, - tak jestem tranzystorem i postanowilem Cie w sobie rozkochac...buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 08.04.06, 21:37 hrhrhrhrhrhrhrhrhr ;) na bank nie spacruja hrhrhrhhrhrhrhrhhrh picowala cie :D a moze ty laba z godlenem pomyliles? hrhrhrh alboo z amstafem hrhrhhrrhr Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :(( 08.04.06, 21:57 Nieeee...to bylam ja z moim pudelkiem...no wiecie co...tak sie pomylic... Odpowiedz Link Zgłoś