Dodaj do ulubionych

Palmy sięgną nieba

IP: *.toya.net.pl 08.04.06, 01:03
Ludziom to już palma bije
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: Palmy sięgną nieba IP: *.wa.bigpond.net.au 08.04.06, 05:07
      A mnie sie zdaje, ze to doskonaly konkurs. Mlodziez sie bawi i spedza dobrze
      czas. Co w tym zlego?
      • Gość: jan Re: Palmy sięgną nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 01:21
        to w tym złego że to coś na styl kolejnego bożego narodzenia cocacoli
        ludzie głupieją i liczy się tylko to kto zrobi najwieksze wyda najwiecej kupi
        najlepsze

ludzie masowo beczą po papieżu a czy ktoś jest w stanie podać przykład tego o
        czym mówił??! i najważniejsze teraz jest by sprzedać jaknajwiecej psełdo
        pamiątek bo jest na to koniunktóra

takie polskie chrześcijaństwo
        • Gość: joozeef Re: Palmy sięgną nieba IP: *.toya.net.pl 09.04.06, 01:42
          Zgadzam się. A czy zauważyliście co się działo w rocznicę śmierci papieża przed
          katedrą? Myślałem, że jestem na odpuście. Chorągiewki z herbem Polski (?),
          obwarzanki, brakowało waty cukrowej i piszczałek. Ja rozumię, że trzeba
          zarobić, no ale są jakieś granice. Komu zależało, to znicz wcześniej kupił, a
          nie "przy okazji, od niechcenia". Powinni jeszcze sprzedawać różne gadżety z
          wizerunkiem Papieża, zrobić z niego markę produktów.

Ot, moherowy katolicyzm według Rydzyka.
    • huann Re: Palmy sięgną nieba 09.04.06, 01:42
      na rondzie w Wawie już sięgnęła :]

a swoją drogą gruntową nie rondem: niebo to zdaje się zaczyna się na wysokości
      0+x m nad poziomem gruntu.
    • Gość: Piotrek Re: Palmy sięgną nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:42
      Bojski to ja!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka