aric 18.12.02, 10:08 Piwnice klasztorne odeszły w niepamięć.:( Jestem znów, ale jak długo któż to wie.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Hurra! Hurra! Hurrraaaaaaaaaa!!! 18.12.02, 10:11 Witaj Aricu (nie)marnotrawny. :-))))))))))))))))0 A w słuchawkach Frank Zappa i Lynyrd Skynyrd... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hurra! Hurra! Hurrraaaaaaaaaa!!! 18.12.02, 10:13 No proszę, czyżby nawrócenie na właściwą ścieżkę.:))))?? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Hurra! Hurra! Hurrraaaaaaaaaa!!! 18.12.02, 10:42 aric napisał: > No proszę, czyżby nawrócenie na właściwą ścieżkę.:))))?? Właściwie nie. Zappy nie pokochałem, akurat był na playliście. Co do Lynyrd, to właśnie od dziś z nimi eksperymentuję, ale coś nie mam szczęścia, bo już drugi utwór mi się ściągnął w wersji Live i do tego urwany :-( Ale wiem już tyle, że chyba fanem nie zostanę. Kolejny rockandrollowy band, moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hurra! Hurra! Hurrraaaaaaaaaa!!! 18.12.02, 11:03 aard napisał: > Ale wiem już tyle, że chyba fanem nie zostanę. Kolejny rockandrollowy band, > moim skromnym zdaniem. Ojjj, proponuję sobie nie grabić.:))))) Kolejny rockendrolowy band to może być Firanka wuja Toma, a nie Lynyrd Skynyrd, a tak wogóle to z rock&rollem to oni mają raczej mało wspólnego, chociaż czasem zagrali bardziej rockowo niż zwykle, ale zaznaczam nie rockendrolowo.:)))) Legendy South-music się nie nazywa kolejnym, a powinno się nazywać jednym z pierwszych.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard LS 18.12.02, 11:21 aric napisał: > Ojjj, proponuję sobie nie grabić.:))))) > Kolejny rockendrolowy band to może być Firanka wuja Toma, a nie Lynyrd Skynyrd, ~~Moja opinia. Nagrabiłem? > chociaż czasem > zagrali bardziej rockowo niż zwykle, ale zaznaczam nie rockendrolowo.:)))) ~~A jednak, przynajmniej w utworze "Call Me the Breeze". Ale skoro mówisz, że to nie ich... > Legendy South-music się nie nazywa kolejnym, a powinno się nazywać jednym z > pierwszych.:))) ~~Co to jest South-music? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Wróciłem z wygnania.:)) 18.12.02, 10:21 halo halo aricu:-) wygnanie widze nie bylo zbyt dlugie:-) niepokojace jest tylko te: jak dlugo ktoz to wie. czyzby tylko chwilowy przeblysk netu? oby nie! z dziadoborowymi pozdrowieniami krzyczacy na cale gardlo:"net dla aricow!" dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki ...odmowa zaladowania, gdyz dziad borowy za glosno krzyczy:"net dla aricow!"... Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C64.3 18.12.02, 10:40 Teraz, kudyś od pępowiny sacrum (klasztorna podniosłość) i profanum (klasztorne winko w piwniczce) odcięty, musisz radzić sobie sam w okrutnie niesurrealnym świecie. Trzymaj się. Nadchodzi Cię czas prób, pokus i chuciów :) Pamiętaj, że trzeba Ci teraz jeszcze więcej ora, więcej labora... (I tylko więcej lynyrdora skynyrdora się już nie da dare dedi datum.) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: C64.3 18.12.02, 10:55 Heheh, spodziewaj się prezentu pod choinkę.:) Przesyłka wyruszy w poniedziałek, przepraszam za kłopoty techniczne. Jedna prosba, skasowała mi się cała poczta, więc nie mam tego no wiesz czego, żebyś mógł dostac prezent.:) Poproszę raz jeszcze o współrzędne.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C64.4 18.12.02, 11:29 aric napisał: > Heheh, spodziewaj się prezentu pod choinkę.:) Przesyłka wyruszy w poniedziałek, Aholala, mercis millemercis :)) [...] > Poproszę raz jeszcze o współrzędne.:))) Współ rzędne od ciętych powtrzono. Poczta poszła. Poszła czołgiem. Czołga pocztem. Roger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Wróciłeś - to wróć!!! IP: 212.191.74.* 18.12.02, 14:46 Aric-Recycling Wróć na Surrealną Łódź Czeka Kapitualna Młódź: Szprota z Narypkiem (:-P), Pijaw i Ja. NadrzędnieCzelny Aard i Eyemakk Z Yavoriusem i Cruach, któtych ostatnio ani Dudu, gdy Arica brak. Odpowiedz Link Zgłoś