dora73 14.04.06, 19:33 Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt oraz mokrego śmingusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieradzak Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 19:37 dora73 napisała: > Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt oraz mokrego śmingusa!!! Boże, czy to możliwe ;) Serdecznie dzięki i ... wzajemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 19:40 dora73 napisała: > Dziękuję bardzo :) Ale dlaczego cud? Bo ze Zduńskiej Woli ;) Przy tych płytkich animozjach, które dzielą nasze miasta, to naprawdę miła świąteczna niespodzianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dora73 Re: Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 19:45 Bo widzisz dla mnie nie ma różnicy czy ktoś mieszka w Sieradzu czy w Zduńskiej Woli. Ja oceniam ludzi za to jacy są a nie za to gdzie mieszkają :) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 19:48 dora73 napisała: > Bo widzisz dla mnie nie ma różnicy czy ktoś mieszka w Sieradzu czy w Zduńskiej > Woli. Ja oceniam ludzi za to jacy są a nie za to gdzie mieszkają :) > Pozdrawiam!!! Oby więcej takich ludzi w Sieradzu i Zduńskiej ;) Wtedy można by myśleć o jakiejś rozsądenj współpract, sojuszu .. a nie o wzajemnym torpedowani się. Myślę, że to byłyby najlepsze życzenia dla naszych miast ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 19:59 Bardzo sluszne podejscie - popieram i stosuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 20:13 mam tam rodzinę! zawsze jak byłem mały mi dokuczli że Sieradz zaorają hehehe :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Boże ;) Cud ;) 14.04.06, 20:20 to straszne, jak oni moga Ci tak dokuczac? :> Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Wesołych Świąt Sieradzowi życzy Zduńska Wola! 14.04.06, 19:38 A dziekujemy bardzo :) Milo nam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Cud Cud Cud 14.04.06, 19:52 dziękujemy za niespodziewane życzenia i nawzajem!Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------- Ps.Może przykład wezmą wasi kibice piłkarscy którzy w tamtym roku lżyli Fabiano od małp i czarnuchów i wreszcie zmądrzeją! Oby Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Cud Cud Cud 14.04.06, 19:54 jasiek53 napisał: > dziękujemy za niespodziewane życzenia > i nawzajem!Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ----------------------------------- > Ps.Może przykład wezmą wasi kibice piłkarscy którzy w tamtym roku lżyli Fabiano > > od małp i czarnuchów i wreszcie zmądrzeją! > Oby A co ma Dora do kibiców Zd-Woli ? ;) Forum Sieradza ma chyba ze dwa lata i prawi 16000 i jesteś chyba pierszym kibicem tutaj ;) A w Z-W jest raptem 120 postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Cud Cud Cud 14.04.06, 19:57 Dora nic niemadotego! a tak mi się skojarzyło -nie ochłonołem jeszcze chyba po meczu! pozdrowienia dla "webrów" od "kołtunów" Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Cud Cud Cud 14.04.06, 20:11 tak sobie na te mecze łazęguje a to przez dziadka który mnie jak byłem tyci na owe spotkania Warty zabierał były lata przerwy bo żadku w grodzie bywałem to łazikowałem na inne mecze(nigdy się nie przyznam jakich drużyn) Lubię sport a ostatnią olimpiadę prawie całą nagrałem i patrzę,patrzE mam też nagrane olimpy od 1992 Odpowiedz Link Zgłoś