Dodaj do ulubionych

Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ?

14.04.06, 23:22
Moje marzenie to WIDZEW w I lidze. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • stipp Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 14.04.06, 23:29
      Przepraszam, ale na pilce noznej nie znam sie zupelnie. Mimo to, powodzenia
      zycze!!!!
      • lavidacantare Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 15.04.06, 14:45
        Myśle że awansuje.
        Ale dla najważniejsze by Legia była Mistrzem Polski :D:D:D
    • dinozaur.57 Chyba awansuje ? 15.04.06, 19:37
      Widzew zdobył kolejne trzy punkty.A jego rywale tylko po jednym.
    • widzew38 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 18.04.06, 07:15
      PEWNIE,żE AWANSUJE!A JUZ W PRZYSZłYM ROKU BęDZIE MISTRZEM POLSKI! POZDROWIENIA
      DLA WSZYSTKICH WIDZEWIAKóW Z żYCHLINA!!!!!!!!
    • jazwin76 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 18.04.06, 07:42
      A KTOś MA WąTPLIWOśCI! awansuje na 100%! widzew to potęga!! pozdrowienia dla
      wszystkich kibiców widzewa z żychlina i okolic!
    • dinozaur.57 Widzew ucieka rywalom 20.04.06, 08:52
      Po zwycięstwie nad Ruchem Chorzów 2:0 Widzew zwiększa dystans nad rywalami. Oby
      tak dalej.
    • dinozaur.57 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 22.04.06, 19:55
      Nieszczęście ! WIDZEW remisuje u siebie z Radomiakiem 2:2.
    • dinozaur.57 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 13.05.06, 20:52
      Było źle a jest już dobrze. Widzew powiększa przewagę nad rywalami i coraz
      bliżej awansu do I ligi. Rywale tracą punkty.
      • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 14.05.06, 14:37
        o łódzki widzew o rts-bujcie się cha....y do pierwszej ligi wracamy!!!!!!!!!!!
        byłem na derbach,byłem na szczakowiance-coś pięknego,wspaniała atmosfera!!!
        • niegoscinny Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 14.05.06, 19:38
          Widzew Widzew łódzki Widzew! Znów te 1ligowe emocje na wyciągnięcie ręki. Już
          nie oddadzą awansu. Dzięki Zbyszkowi Bońkowi jest szansa na odrodzenie wielkiego
          RTS! i znów mecze z Legią, najlepiej takie w których odbierami im mistrza!
          Trzymam za nich kciuki
          • dinozaur.57 Będzie trudno 18.05.06, 00:05
            Jezeli Widzew będzie tracił tak głupio punkty jak dziś to obawiam się, że może
            powtórzyć się scenariusz z ubiegłego sezonu. Dziś zremisował z potencjalnym
            spadkowiczem z Nowego Dworu Maz. Pozostało do rozegrania 5 meczy. Widzew 3 mecze
            gra u siebie i 2 na wyjeździe. Czy WIDZEW zdobędzie jeszcze 9 pkt., które wg.
            Stefana Majewskiego mają zapewnić awans do I ligi ? Będzie trudno !
            • zainteresowany761 Re: Będzie trudno 18.05.06, 10:00
              dinozaur wątpisz w awans widzewa do ekstraklasy-co z ciebie za
              kibic!!!!!zapewniam cię,że widzew awansuje i to z pierwszego
              miejsca!!!!!!niewiem czy się orientujesz,ale ze słabszymi drużynami gra się
              gorzej!!! kluczowy mecz 31 maja z zawiszą w łodzi!!! na dzień dziecka będziemy
              tam gdzie nasze miejsce czyli w ekstraklasie,a na jesieni skopiemy legii dupe i
              pokażemy kto jest mistrzem polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • dinozaur.57 Re: Będzie trudno 18.05.06, 13:51
                Nie, nie wątpię. Moim marzeniem jest występ WIDZEWA w I lidze. Tylko to co w tej
                chwili wyprawia doprowadza mnie do takiego stanu grożącego zawałem.
                • niegoscinny RTS Pany 18.05.06, 17:41
                  nie ma co gderać, niech budują znów ekipe na puchary, niech biorą młodych
                  rządnych krwi!!!!! Widzew przyniósł mi najwięcej fantastycznych emocji
                  sportowych w moim kibicowskim życiu. Widzew to synonim walki i siły i
                  konsekwencji. wierze że znów będą takie emocje jak dawniej.
                  a wogóle to niech wyp...la listka i wyspzątają cały ten szemrany interes bo
                  inaczej polska piłka nigdy nie będzie tak naprawdę zawodowa. LISTEK WON!
                  • dinozaur.57 Znów kiepsko ! 21.05.06, 20:56
                    Widzew remisuje u siebie z Górnikiem Polkowice O:0. Czy można być zadowolonym z
                    takiego wyniku ?
    • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 24.05.06, 21:20
      1 liga,1 liga RTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUJCIE SIę CHAMY DO 1-EJ
      LIGI WRACAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK
      GRAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOO RTS GOOOOL!
      JESZCZE WąTPISZ DINOZAUR?
      • jwn83 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 24.05.06, 21:27
        Oczywiście, że tak!! Wracamy tam gdzie nasze miejsce!! Teraz tylko zwycięstwo z
        Zawiszą i świętujemy powrót!! Za rok ekstraklasa będzie nasza!! RTS PANY !!!!
        p.s oczywiście jade na ten mecz, jak można by było go opuścić :)
        • zychlin2006 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 24.05.06, 22:14
          juz wam zazdroszczę! tylko ja myślę o jednym, dziś mistrz II a za rok mistrz 1
          ligi! nie inaczej i na tym kończę ! Widzew to jest potęga! Widzew najlepszy jest!
          ;)zostało mi z dzieciństwa
      • dinozaur.57 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 25.05.06, 12:17
        zainteresowany761 napisał:

> 1 liga,1 liga RTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUJCIE SIę CHAMY DO 1-EJ
        > LIGI WRACAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK
        > GRAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOO RTS GOOOO
        > L!
        > JESZCZE WąTPISZ DINOZAUR?

Jest dobrze. Ja tylko marzę o awansie naszego WIDZEWA. Jest już blisko do
        awansu. A jak będzie w odpowiednim dla niego miejscu czyli w I lidze to
        chciałbym aby na jego meczach powiewały zawsze flagi fanów z Żychlina. Tak jak
        na skoczniach Zakopanego gdy skakał Małysz. Wtedy będzie się działo !
    • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 31.05.06, 14:25
      CZY DZISIAJ PO MECZU Z ZAWISZą WIDZEW BęDZIE JUż W GRONIE PIERWSZOLIGOWCóW?
      POJEDZIEMY ZOBACZYMY!!
      A PO MECZU WIELKIE śWIęTO!!
      JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA!!!
      • biniu58 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 31.05.06, 14:40
        Dziś o odz. 19.00 będzie się działo, oj działo. Nawet ŁKS-iacy będą trzymać
        kciuki za Widzew.
        • dinozaur.57 WIDZEW w I lidze ! 31.05.06, 20:59
          Stało się. Nasz ukochany WIDZEW w I lidze. Wygrał z Zawiszą 2:0.
          • zychlin2006 Re: WIDZEW w I lidze ! 31.05.06, 23:16
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Taaaaaaaaaaaakie długie 24 miesiące! A pamiętacie jak niedługo po powrocie do
            ekstraklasy poprzednim razem zdobyli mistrza? Oby historia się powtórzyła.
            No to chłopcy, GRATULACJE!!!
            • dinozaur.57 Re: WIDZEW w I lidze ! 01.06.06, 10:45
              Pamiętam jak Widzew awansował do I ligi. W tej zasłużonej awansem drużynie grał
              nasz rodak, żychliniak Andrzej Stępniak.
              • dinozaur.57 A my ? 01.06.06, 13:03
                .... widzew.adrian.hg.pl/widzew_gazety.htm
              • zychlin2006 sport w mieście 01.06.06, 18:53
                Jak się za młodymi nikt w mieście nie obejrzy, to poczekamy jeszcze ze 30 lat
                zanim nasz rodak chociażby w palanta zagra na mistrzostwach Polski. Łęczyca ma
                sport na niezłym poziomie, wychowali mistrza Polski w skoku w zwyż, osiągają
                przyzwite wyniki w mistrzostwach piłki halowej, Kutno mam druzyny w nożnej, w
                kosza, Małą Ligę. A w Żychlinie przez kolejne dzisięciolecia będą się odbywac
                zawody w dojeniu. Chyba nie muszę dodawać kto będzie dojony i przez kogo.
                Mamy halę i boisko i piłkarskie i x uzdolnionej młodzieży. No własnie. Są
                ludzie, którzy angażują się. Słyszałem o panu Filińskim, który próbuje wpjać
                dzieciakom zamiłowanie do kultury fizycznej. Kto tych ludzi wspiera? Czy
                doczekamy się następcy Pana Andrzeja Stępniaka?
    • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 01.06.06, 20:25
      no i spełniło się twoje marzenie dinozaur!!!!
      nasz widzewek w 1 lidze!!!mecz z zawiszą ok,nasi kibice 2xok!!
      trenerem widzewa będzie michał probierz.
      • dinozaur.57 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 02.06.06, 08:34
        Na awans czekałem z wielką niecierpliwością. Było różnie. Ale mam nadzieję, że
        ten awans obudzi umysły łodzian aby zbudować potężną drużynę Widzewa, taką jak
        dawniej. Abyśmy wszyscy mogli być z niej dumni jak to dawniej bywało.
    • biniu58 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 18.07.06, 11:16
      Co ciekawego dzieje się wokół naszego WIDZEWA ?
      • niegoscinny Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 20.07.06, 19:58
        mały problem widzewa z licencją na I ligę. otóż podobno jedyną przeszkodą jest
        licencja trenerska michała probierza. temat ma być załatwiony na dniach i widzew
        dostanie licencję. poza tym piłkarze przygotowują się do nowego sezonu podobno w
        zakopanem. no mają dobrze chłopaki. jakiś sparing przegrali z III ligowcem ale
        wszyscy w dobrych humorach czekają na 1 kolejkę. no i po powrocie do ekstraklasy
        doczekali się meczu inaugurującego rozgrywki. będę trzymał kciuki.
        • biniu58 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 22.07.06, 15:07
          A co będzie z Widzewem bez Bońka ? Zbyszek przekazał stery i zafundował sobie
          rolę kibica.
    • biniu58 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 29.07.06, 00:06
      Pierwsze zwycięstwo Widzewa 2:1. 3 pkt. do przodu.
      • niegoscinny Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 29.07.06, 09:24
        mamy lidera! :)
        • rado1970 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 29.07.06, 15:56
          Wczoraj było zajefajnie na naszym Widzewku.Chłopaki zagrali bardzo dobry
          meczyk.Doping mamy na poziomie ligi mistrzów.Oby tak dalej."Mamy lidera,chej w
          łodzi mamy lidera".Pozdro dla wszystkich Widzewiaków z Żychlina.
          • niegoscinny Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 31.07.06, 17:58
            wejscie smoka z łodzi w polskiej lidze piłki skopanej! jacie jak ta młodzież
            ładnie gra! pozostaje postawić chłopakom jeszcze wyżej poprzeczkę i niech się
            wspinają. ja się nie przestaję martwić bo w naszym ligowym cyrku objazdowym z
            Fryzjerami, Masazystami i innymi Listkami to wszystko jest możliwe. Ale jak
            skonczą sezon na 6 czy 5 pozycji to będe rad wielce bardzo. jak zakończą na 4
            albo 3 to będę zaskoczony :0. a jak na 2 to wogóle nie zrozumiem . a jak na ...
            się rozmażyłem. niech się chłopaki ogrywają. pewnie fryzowe będa musieli
            zapłacić. ale xzy wy pamiętacie jak po pworcie z 2 ligi poprzednim razem pograli
            na maksa! no to igrzyska czas zacząć! pozdrawiam widzewską brać żychlińską!
    • biniu58 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 04.08.06, 20:58
      67 min. meczu. Widzew przegrywa z GKS-em Bełchatów. Smutna wiadomość.
      • niegoscinny Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 04.08.06, 23:31
        mała lekcja pokory. niech wyciągną wnioski są bardzo młodzi. będzie lepiej.
    • rado1970 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 10.08.06, 15:03
      Jutro jeden z dwóch "najważniejszych" meczów Widzewka( drugi to oczywiście
      legła).Mam nadzieje,że jutro zobacze zwycięstwo naszej "Czerwonej Armii".Taki
      klub i tacy kibice zasługują na walke przynajmniej o puchary.Pozdrowienia dla
      całej żychlińskiej braci widzewiaków i do zobaczenia jutro na stadionie.
      JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA....
      • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 10.08.06, 16:07
        rado jutro wygramy 2:1!czuję toooooooooooooo!!!
        pośpiewaj jutro także za mnie!
        podrowienia dla prawdziwych kibiców widzewa z żychlina!trzymajcie się!
        aha.......i
        warszawa,warszawa....cwks legła to ku...............wa je.........na!!!!!!!!!!!!!!
        • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 11.08.06, 22:25
          O CHOLERA !WRóżKA!
          WIEDZIAłEM,żE TAK BęDZIE!CZUłEM TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
          CAłA POLSKA DZISIAJ śPIEWA DERBY łODZI DLA WIDZEWA!!!!
          • niegoscinny Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 11.08.06, 22:57
            brawo zainteresowany. masz wyczucie. jednak chłopcy mają charakter. taki Widzew
            mogą zbudować jak za dawnych lat. będzie pięknie? BęDZIE!!!!
            • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 12.08.06, 09:54
              jak było rado?
              głos straciłeś?
    • rado1970 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 12.08.06, 15:09
      Cześć wszystkim.Głosu nie straciłem,ale wczoraj późno wróciłem a dziś byłem na
      4-tą w pracy dlatego nie odzywałem się.Jak było?Jak zawsze na derbach
      zarąbiście.Szkoda trochę,że w drugiej połowie zagraliśmy defensywnie.Gdyby
      Widzew zagrał tak jak w pierwszych 45 minutach(nielicząc nieszczęsnej 45)to
      wynik byłby wysoki na Naszą korzyść.Kibice jak zawsze liga mistrzów,ale to już
      normalka.Pozdro dla wszystkich kibiców Widzewa,a przede wszystkim tych z
      naszego miasta a w szczególności dla zainteresowanego761. PS.Cała Polska
      dzisiaj śpiewa derby Łodzi dla Widzewa.
      • zainteresowany761 Re: Czy Widzew awansuje do ekstraklasy ? 12.08.06, 15:44
        DZIęKI BARDZO RADO!!!
        JESTEśCIE ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA-
        AJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOORTSGGOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!
        KTO RZąDZI W łODZI I W CAłEJ POLSCE-WIDZEW OCZYIśCIE!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka