jasiek53 16.04.06, 02:44 czy ktoś był,co się podobało najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 16.04.06, 18:33 czarny staw gasienicowy jest zajebisty rano i nierano tez! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 17.04.06, 00:01 jaaa to w góry jezdże ale po to by na nartach albo snowboardzie nic poza tym, nie przepadam za chodzeniem po gora za to uwielbiam morze i wszystko gdzie jest woda, bez glonow;p Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 17.04.06, 00:16 ja mam zwiedzone cale polskie wybrzeze i nie tak ze przejechalam, tylko w kazdej miejscowosci co najmniej wysiadlam i zjadlam cos albo sie napislam albo na plaze poszlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 17.04.06, 19:30 Mnie się najbardziej podoba picie piwa na Gubałówce;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 18.04.06, 00:00 łeeeee tam GUbałówka, tam nie ma co na nartach jezdzic. W ogole zakopane to przereklamowane jest. Na Kasprowy trzeba sie wysr/tać aby w ogole wjechac, doczekac sie w kolejce na gore a chyba tylko tam w tej miescince warto poszusowac, bo Nosa fakt stromawy bywa ale znowuz krotkli;/ gubałówka, mała i słabo przygotowana. Ja osobiscie poelcam Szklarska Porębę i Szrenice - to z Polskich Gór;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 18.04.06, 18:13 trzeba nauczyć się chodzić pieszo PO GÓRACH wtedy wam żadne kolekji nie będą potrzebne takie 12 godzin spaceru pod górę i w dól pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 18.04.06, 18:14 ja lubie pieszo! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 18.04.06, 18:29 tzn wiesz pod góre w zapsach snigu ze sprzetem narciarskim to troche ciężko, szczególnie w butach narciarskich (to by ta lzejsza wersja byla) bo jeszcze mozna by sie pokusic o wlozenie trekingow a na plecy w plecak buty narcioarskie i narty z kijkami. No ale wiesz na Kasprowy z tym wszystkim? Az tak ambitna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 18.04.06, 22:04 ale jaskowi nie chodzi o gory zima z nartami tylko o łazenie w czerwcu / wrzesniu. latem nie polecam bo mozna dostac od samego pana boga po glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 18.04.06, 22:57 ale odpisal na mojego posta w ktorym pisalam o jezdzeniu na nartach Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 20.04.06, 12:52 bo na nartach Jasiek także lubi jeździć(chociaż woli lato) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 TATRY-na poprawę humoru :) 20.04.06, 12:54 www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2519 można się nieźle uśmiać! Panie doktorze od pół roku nie trawię kaczek! co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: TATRY-na poprawę humoru :) 21.04.06, 18:46 widzim osobicie że nikt chyba nie czytał a to na początek :) a dalej jest co raz lepiej-- Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 23.04.06, 22:51 paenka taka narciarka z ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 23.04.06, 22:57 Ale snowboardzistka to taka tylko na Puchatka ;D na razie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 24.04.06, 01:21 a latem to już nie zabardzo na spacer po górach? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 24.04.06, 08:22 No nie bardzo, latem to wszędzie gdzie woda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 a propos! TATRY 23.05.06, 21:23 ku przestrodze! www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2553 nie zadzieraj z misiem! www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2657 kompromitacja na ceprostradzie www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2658 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: TATRY-całe przeszedłem HAWK 23.04.06, 22:49 jak tam przed następnymi świętami ajkata? Odpowiedz Link Zgłoś