Dodaj do ulubionych

Kolejny remis piłkarzy ŁKS

IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.04.06, 17:16
A Widzewek jedzie do przodu,ziarko do ziarka i będzie 1 LIGA .NA ZAWSZE
WIERNI,WIERNI ODDANI KIBICE WIDZEWA NAJWIERNIEJSI FANI .!!! TYLKO WIDZEW.
ps. Na al.Unii taką wielką dziure wykopali ,wpuscic spychy i wszystko
zepchhąc do tej dziury i zasadzic tulipany . DOBRY POMYSŁ :)))))
TYLKO WIDZEW !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: RTS to was Gazeta pojechała z frekwencją. IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 18:14
      poszło w Polske, hehe.
      • Gość: Piwer Re: to was Gazeta pojechała z frekwencją. IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 18:24
        Frekwencja hmm.. ciekawe zjawisko z oceną przez GW... Może ów pan redaktor
        oceniał jedynie ilość osób na Galerze...
        Szacunkowo było 8 tyś ludzi. Zresztą nawet inne źródła podawały większe liczby.
        Teraz mogę powiedzieć że sprzedane zostały wszystkie bilety czyli 6 tyś
        wejściówek. Więc mam pytanie do pana Jerzego... gdzie w takim razie pana
        zdaniem poszła reszta osób +kobiety i dzieci do lat 12 które to wchodzą za
        darmo?
        • Gość: 1908 Re: to was Gazeta pojechała z frekwencją. IP: *.chello.pl 17.04.06, 21:58
          nie ma znaczenia, co ta menda pisze pan redachtor pisze w temacie frekwencji
          (wlasnie gazetowe szuje wyciely posty w tym temacie). najwazniejsze, ze inni
          traca punkty grajac ze slabszymi druzynami od nas. widzew narazie idzie rowno
          ale zobaczymy co pokaze z ruchem czy kszo. narazie wszyscy graja podobnie
          slabo. cieszy, ze przynajmniej kazda druzyna, z ktora gramy nastawia sie na
          defensywe i cieszy sie z remisu, to znaczy, ze nie czuja sie mocniejsi od nas.
          z drugiej strony placimy za bycie faworytem, bo kazdy muruje brame i czeka do
          konca meczu, stad te remisy po 0:0. nie ma co rozpaczac, wystarczy przypomniec
          sobie jesien i nasza strate do widzewa czy jagi z poczatku rundy i tabele na
          koniec tej rundy:)
          • Gość: sss Re: to was Gazeta pojechała z frekwencją. IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 22:01
            Można się zgodzić, że wszyscy w II lidze grają równie słabo.
          • Gość: 1910 Re: to was Gazeta pojechała z frekwencją. IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 22:18
            optymista. heheh
          • Gość: pilar Re: to was Gazeta pojechała z frekwencją. IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.06, 22:37
            Wyborcza nauczcie się liczyc.4000 to było na trybunie.Na szczeście od jutra
            będzie nowa gazeta,teraz wiemy dlaczego obniżyliście cenę na 1.50.
    • Gość: Sprawiedliwy Czy pan Kapsa nie powinien siedzieć w więzieniu? IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 22:45
      za wypadek samochodowy, kiedy był jeszcze zawodnikiem widzewa?? Czy to nie
      działacze znow zamieszali i sprawa przycichła?? Może ktoś wie coś więcej niż ja,
      to proszę o info
      • Gość: al-bert(Widzew) Kapsa w wiezieniu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:56
        Chyba nie w tym kraju. I to wcale nie za sprawą działaczy tylko durnych sędziów
        sądzących takie sprawy w wydziałach karnych. Przepis KK swoje a ci panowie
        swoje. Jeżeli ktoś zginie to wtedy coś się dzieje. Jeżeli nie to można miec 4
        promile i być recydywistą w tym względzie i co ??? I nic. Miałem taką sytuację
        ze wyjechał mi pijany na 4 promile i miał włąsnei odebrane prawko. Jak myślicie
        co mu sie stało. Myślicie moze choćby o zwaiasach ??? Buahahahah!!!!!!! W
        życiu. Gość dostał karę finansowa równą jego 6-ciu miesięcznym wypłatom. Gdzie
        się to działo ??? W sądzie rejonowym w Łowiczu ...
      • Gość: młody kolejny szwindelik rodem z widzewa...jak zwykle! IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 10:14
        no ładnie...chyba to tak już jest że począwszy od swojej historii kręca we
        wszystkim...

co tu więcej pisać...każdy widzi jak jest..

zaraz pewnie jakiś ich mistrz propagandy będzie mówił że tak nie jest...ale
        przecież to widać!
        • Gość: radek Widzewek IP: 194.217.0.* 18.04.06, 11:25
          Rycerze wiosny-widok zalosny!!!
          • Gość: młody nie ma jak odpowiedź na temat....BRAWO! IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 12:06
            widze że umiejętność czytania ze zrozumieniem też szwankuje!
        • Gość: radek gdzie ten lks? IP: 194.217.0.* 18.04.06, 11:27
          Rycerze wiosny-widok zalosny!
        • Gość: bleeeee Re: młody i głupi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.04.06, 15:11
          J.w.
          nawet nie chce mi się komentować tych steków bzdur napisanych przez kibiców
          ŁKSu, jak już ktoś zauważył lepiej zajmijcie się tym że Sierant razem z
          ŻelBojem oraz asem napadu Sypniewskim chlają wódę zamiast strzelać gole dla
          ŁKSu.
          • Gość: młody Re: młody i głupi IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 15:38
            u was sami trzeźwi....niczym kapsa...

a ty zajmij się swoim klubikiem i swoimi piłkarzami...a ie tu przychodzisz??

co w widzewie nie ma nic ciekawego dla ciebie?czy może bardziej bawi dokopanie
            ŁKSowi niż doping widzewowi?chyba tak...
            • Gość: bleee Re: zdecydowanie młody i głupi i zakomplesiony IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 21:46
              wezwałes sam Widzew do tablicy wspominając o Widzewie w atku dotyczxacym ŁKSu.
              Jakies kompleksy Widzewa masz? Hę???
    • Gość: BULDOG ;-) Czy to kolejny szwindel pana rudego i działaczy? IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 23:39
      www.widzewiak.pl/?site=kadra/kapsa&sid=e1116799a22b11bd0fe4dbc3f19c672c
      ....piłkarz spowodował wypadek samochodowy i został zawieszony do czasu
      wyjaśnienia sprawy.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=23372827&v=2&s=0
      Trening z Kapsą
      "...Paweł Kapsa. Przypomnijmy, że bramkarz Widzewa spowodował w grudniu 2004
      wypadek samochodowy będąc pod wpływem alkoholu."
      P.S Ustawa prawo o ruchu drogowym, nie działa na DZIAłACZY i POSłÓW? vide Wójcik
      trener reprezentacji.
      A jeśli dobrze pamiętam to pan rudy już był zaangażowany w obronę niejakiego
      bramkarza widzewa p.Burzyńskiego co też prowadził auto po alkoholu, ot
      zaprawiony w bojach prezio. Pozostaje jednak pytanie kiedyś pomagała komuna, a
      teraz KTO????. Może pan siwy (kolega)z PZPNu?
      • Gość: 1976 Re: Klubem Łodzi jeeest- RTS!!! IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 08:18
        skomentuj raczej małą frekwencję, gwizdy na trybunach (nie pierwsze zreszta w
        tej rundzie) i super grę Harcerzy Wiosny
        • Gość: młody głupiś aż śmiech!! IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 10:07
          a byłeś na meczu?

skoro sprzedano 6tyś biletów...to co 2tyś kibiców może stało pod stadionem...

oj głupiś dziecko strasznie!
      • Gość: Bleeeeeeee Re: Czy to kolejny szwindel pana rudego i działac IP: *.48.115.131.ltv.pl 18.04.06, 10:30
        Jak widzę wpisy takich debili jak Ty to się załamuje. Po pierwsze, widziałeś
        akta sprawy, znasz okoliczności czynu ??? - Jak nie to zamilcz i nie p......
        głupst. Następny mądry który będzie zastępował sędziów po Zbigniewie Z.
        Jesteście tak puści ze za to że gracie dno (no my też) obwiniacie Bońka, który
        wyciągnął obecnego bramkarza KSZO Kapsę z pudła żebyście nie mogli wygrac meczu
        - przecież to chore!!! Jakby pierdoła Sierant strzelił to byście wygrali a wy
        doszukujecie się najabrdziej idiotycznych teorii. Śmiech. 4pkt to nic, nam
        przewaga jest potrzebna bo i skład mamy słabszy i terminarz trudniejszy, więc
        zamiast p...... głupoty o Kapsie weźcie się za rozliczanie waszych "gwiazd" bo
        możecie I ligę obejrzeć na szklanym ekranie.
        • Gość: młody no i sięgnął dna... IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 12:15
          facet....kapsa po pijaku potrącił człowieka!!to są fakty!!

za to powienien siedzieć jak każdy przestępca bo nim jest!!bez względu czy
          nazywa sie kapsa, boniek, glemp czy kaczyński powinien za to siedzieć!

a prawa jazdy nigy już nie winien oglądać!!

to pierwszy punkt dlaczego uważam ciebie za żałosnego....

drugi to taki ze sam przyznajesz że dzięki Bońkowi ten przestępca nie siedzi!!!

czyli przyklaskujesz przekrętom made by boniek!!brawo!!brawo!! brawo!!
          • Gość: Bleeeeee Re: no i sięgnął dna... IP: *.48.115.131.ltv.pl 18.04.06, 12:30
            Po pierwsze nie stwierdziłem że Kapsa nie popełnił "czynu zabronionego pod
            groźbą kary" - popierwsze ile miał w wydychanym powietrzu, po drugie czy
            okoliczności spowodowania wypadku obciążają jego czy nie - trochę to bardziej
            skomplikowane niż Ci się wydaje no ale (ignorantia iuris nocet).Niewątpliwie
            powinien odpowiadać za jazdę w stanie "wskazującym", ale w prawie karnym nie ma
            tylko skazania i uniewinnienia ;) Co do "przekrętów" Bońka to czytam o tym ze
            śmiechem. Jeśli myślisz że człowiek który w Łodzi jest może raz w miesiącu ma
            wpływ na działanie polskich sądów karnych (pownieneś dopisac że dał łapówę albo
            co - efektowniej by wyglądało) to gratuluję. A nawiązując do postu niżej
            napisałem ze na tym forum jest ciekawiej (chodzi o komenty pod artykułami) i
            tyle. A czy jestem żałosny ???? Pewnie czasem tak ... jak każdy ;)
            • Gość: młody Re: no i sięgnął dna... IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 15:34
              żałosne jest tłumaczenie pijanego kierowcy=potencjalnego mordercy...bez względu
              czy miał 0,5 czy 10promili był pijany i już!!!!za to powienien odpowiedzieć
              więzieniem a nie odpowiada a ty to pochwalasz i tłumaczysz jako najbardziej
              prawidłowe??może jego wzorem sam siadasz za kółko napruty...w końcu czemu nie?!

co do reszty to sie nie wykręcaj bo słowa twoje spisane wcześniej co innego mówią!

ale wykręcanie sie jest jakoś tak znajomo klubowe u was!!
              • Gość: Bleeeeeeeee Re: no i sięgnął dna... IP: *.48.115.131.ltv.pl 18.04.06, 16:19
                Jaki Ty qu.. jesteś upierdliwy. Typowy pejsik. Taa siadam za kółkiem napruty i
                rozjeżdzam takich jak Ty. Poczytaj trochę kodeks karny albo przejdź się do sądu
                i spytaj o okoliczności sprawy bo wiesz tyle ile ja czyli nic. Nie wiem ile masz
                lat ale czasem trzeba pomyśleć a nie kłapać ozorem byle co, byle pojechać
                przeciwnikowi. Skąd wiesz czy sprawy Kapsy się nie toczy, czy nie została
                warunkowo umorzona, są też takie instytucje jak środki karne - nie będę się
                wymądrzał a tym bardziej nikogo nie bronił. Powiem tylko tyle że jeśli gość
                wlazł mu pod samochód i w samym potrąceniu winy kierującego być nie musiało to
                zupełnie zmienia się charakter czynu. I co znowu coś napiszesz że
                usprawiedliwiam ???
                • Gość: młody upadł nawet niżej...udało mu się! IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 17:48
                  po pierwsze w drugim zdaniu swojej prymitywnej wypowiedzi udowodniłeś jakiego
                  pokroju człowiekiem jesteś (choć to słowo stosuje na wyrost co do ciebie)...

po drugie...facet tak żeś śmieszny że aż nie można...pewnie jak by uderzył w
                  drzewo twierdził byś że mu wyskoczyło złośliwie...miał promile we
                  krwi?MIAŁ!!koniec dyskusji!

PIJANY ZA KÓŁKIEM TO BANDYTA I PRZESTĘPCA....i nie próbuj tego tłumaczyć!

lecz swoje ograniczenia szowinizm rasizm i inne kompleksiki w szpitalu...

pisał to katolik..

finito tej konwersacji bo nie chce sie zniżać do poziomu adwerarza...tak nisko
                  chyba nawet nie umiem upaść!
                  • Gość: t33 Re: upadł nawet niżej...udało mu się! IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 23:52
                    Chyba masz niewięcej niż kilka lub kilkanaście lat.No cóż widocznie trzeba ci
                    przypomnieć że bodajże w roku 1988 (jeśli mylę ten rok z innym to sorry) pan
                    Jacek Ziober (to nazwisko chyba znasz b.dobrze) będąc pod wpływem alkoholu
                    potrącił na przejściu dla pieszych kobietę która na skutek odniesionych obrażeń
                    zmarła.Pan Jacek dostał coś w zawiasach i na tym sie skończyło bo wtedy ocierał
                    się o reprezentację.Jeżeli chcesz porównywać te dwa przypadki to gratuluję
                    "poczucia humoru".Więcej obiektywizmu j....ni kompleksiarze.Rycerze wiosny -
                    WIDOK ŻAŁOSNY!!!
                    • Gość: młody Re: upadł nawet niżej...udało mu się! IP: *.pai.net.pl 19.04.06, 08:06
                      człowiek co używa słów je..i kompleksiarze itd ma mnie uczyć
                      dorosłości...śmiechu wart jesteś maleńki człowieczku!!

co do porównywania spraw i poczucia humoru w tym kontekście...nie widze abym
                      takie porównania czynił widać coś ci się dziecko przyśniło!!

ps. nie uważam aby Jacek Ziober dostał karę na jaką zasłużył...CZŁOWIEK PIJANY
                      ZA KIEROWNICA WINIEN SIEDZIEĆ!!nie jestem taki jak wy i wasze zwyczaje aby
                      bronić bandytów!
    • Gość: KOREKTOR Harcerze Wiosny jak na razie.. IP: 62.233.224.* 18.04.06, 01:26
      Rycerze Wiosny miało sens kiedyś,ale to zaeleży od zawodników, ich charakteru. A Madej czy Sypniewski swoja postawa na boisku poakzują ze mogą czyścić konia Grzelaka :)jak to na giermkow przysttało.
      Spory balon został nadmuchany,ale cos powoli ucieka z niego powietrze.
      POZDRO DLA BOSKIEGO WIDZEWKA
      • Gość: młody boski widzew....buhahahah IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 10:10
        człowieku ty potrafisz rozśmieszyć ludzi...

powiedz mi jak to jest że tematy o ŁKSie ciągle komentują widzewiacy?co nie ma
        nic ciekawego w ich klubie?

czy tak odreagowujcie swoje jakieś kompleksiki??
        • Gość: Bleeeeeeeeee Re: boski widzew....buhahahah IP: *.48.115.131.ltv.pl 18.04.06, 10:33
          Albo jesteś głupi albo cyniczny. Spójrz na artykuł o nas i jeśli nie zobaczysz
          tam waszego komenta to się zdziwię. Osobiście wolę pisać u was bo dyskusja
          ciekawsza i więcej ludzi się wypowiada (co prawda większość to idioci albo
          małolaty no ale....).
          • Gość: młody Re: boski widzew....buhahahah IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 12:09
            w tym nawiasie nawiązujesz pewnie do swoich kolegów co prócz widzew jest taki
            śmiaki i owaki nie potrafią nic więcej napisać....

a widzisz...ja stosunkowo rzadko zaglądam do "waszych" artykułów...bo w
            odróżnieniu od tego co sam napisałeś w swoim klubie i w artykułach o nim widzę
            dużo ciekawego!

ale zapraszam tutaj skoro jest tutaj ciekawiej niż na widzewie...
        • Gość: widzewiaak Re: boski widzew....buhahahah IP: *.astral.lodz.pl 18.04.06, 11:49
          Ja również wole pisać u was bo juz jestem przyzwyczajony do zwycienstw naszej
          druzyny... dobrze czasami sobie poczytac artykuły po fatalnej grze waszego
          zespołu i kiepskim wyniku ;] to ile juz tam minut nie cieszyliscie sie z
          bramki ?? hyyyhyhyhyhyyyy
          • Gość: młody Re: boski widzew....buhahahah IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 12:12
            po pierwsze może wasza drużyna "zwycienża"...

bo ŁKS zwycięża...

skoro naszymi remisami podbudowywujesz swoje ego to może poszukasz jakiegoś
            terapeuty?czyżby wyniki widzewa interesowały kibiców tej drużyny mniej niż
            innych klubów?ciekawe...to są ci wielcy i oddani kibice....aha...

to jest ten boski widzew...miło wiedzieć...:)
            • Gość: dino Re: boski widzew....buhahahah IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.04.06, 12:26
              nie ma sie co tak bardzo podniecac nic jeszcze nie jest przesadzone ani Widzew
              nie awansowal ani LKS nie stracil szansy jest jeszcze duzo grania i wiele moze
              sie zmienic.mysle ze najprosciej bedzie jak nasze druzyny zaczna solidarnie
              wygrywac to sobie najbardziej pomoga, wystarcza dwie kolejki po 6 pkt i zaraz
              sie zrobi luzno!! jakby LKS pogonil KSZO bylo by jednego mniej
    • Gość: czosnek Re: Kolejny remis piłkarzy ŁKS IP: *.southampton.gov.uk 18.04.06, 19:41
      co ty tam wiesz o kibicowaniu najwierniejsi zawsze beda z kozin......
      tylko Lódzki Klub Sportotwy
      widzew pata..lachy i zeby nie bylo gorzej
      • Gość: mikasRTS Re: Kolejny remis piłkarzy ŁKS IP: *.os1.kappa.pl 18.04.06, 20:08
        młody...wspolczuje Ci bo jestes zwyaczajnie głupi...kolega Widzewiak wypowiadał
        sie bardzo madrze natomiast ty ripostowałes jakimis głupimi odpowiedziami :(:(
        Po pierwsze: Kapsa juz nie jest zawodnikiem widzewa i po wypadku nie zagrał
        zadnego meczu...taka była kara, nastepnie został rozwiazany z nim kontrakt i na
        widzewie juz go dawno nie widzielismy...przynajmniej w charakterze gospodarza
        Po drugie:
        za to zescie nie wygrali powinienes obwiniac sieranta i innych swoich
        kopaczy....
        Po trzecie:
        wracajac jeszcze do kapsy, nie zapominaj ze potracił on po pijaku człowieka
        ktory takze był pod wpływem alkoholu co oznacza, iz stan poszkodowanego mzoe
        byc okolicznoscia lagodzaca dla kapsy;);)
        Pozdro!!
        • Gość: młody Re: Kolejny remis piłkarzy ŁKS IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 20:51
          jak byś czytał ze zrozumieniem wiedział byś że nie interesuje mnie z jakigeo
          klubu wywodzi sie kapsa...winien siedzieć za to że wsiadł za kółko po pijaku...i
          nie ma tu ani jednej okoliczności łagodzącej...

a jeśli tłumaczenie takiego czynu stosowanie żałosnych haseł w stylu pejsiki z
          taką pasją stosowane przez twojego kolege z widzewa nazywasz bardzo mądrą
          wypowiedzią....

to ja tobie bardzo współczuje ograniczenia mentalnego i to dużego stopnia!

• Gość: Rodowity Łodzianin do młodego, widzewiaka i innych IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 21:35
            jestem ciekaw dzieci, czy przypadkiem nie chodzicie do tej samej szkoły. Jutro
            koniec ferii więc może pora zajrze do zeszytów bo niektórym kolegom przydałyby
            sie korepetycje z polskiego. Mam do Was taką propozycję: przestancie się kłóci,
            tylko pomyślcie jak można pomóc łódzkiej piłce. Od zawsze byłem Prawdziwym
            Kibicem ŁKS, ale pamiętam też że jestem łodzianinem i miło byłoby iś na
            pierwszoligowe derby choc "Widzew to nie Łódź" (sory widzewiacy, musiałem
            pozwolic sobie na humor z lat szkolnych). Zastanówcie się, czy nie byłoby
            fajnie jakbysmy byli potęgą Orange
            • Gość: młody Re: do młodego, widzewiaka i innych IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 21:56
              jeśli chodzi o mnie to dyplom UŁ dawno odebrany....a przepraszam że raże ciebie
              tym, iż nie pozwalam niektórym(podkreślam to słowo) widzewiakom fałszować
              rzeczywistości!!

a przychylam sie do tego że miło by było być potęgą...pamiętam lata kiedy Łódź
              rządziła ekstraklasą...3lata z rzędu mistrz był tutaj!
              • Gość: t33 Re: do młodego, widzewiaka i innych IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 00:04
                Sami się ośmieszacie raz pisząc że WIDZEW nie jest z Łodzi a za chwilę że 3 razy
                z rzędu mistrz kraju był w Łodzi ( z czego 2 razy właśnie WIDZEW ).Panowie nic z
                tego nie rozumiem czy moglibyście w sensowny sposób wytłumaczyć swoją
                hipokryzję?A przy okazji wytłumaczcie proszę znaczenie "Rodowici Łodzianie" bo
                to też ni w pi..ę ni w oko ma się do kibiców eŁksy z Włocławka ,Aleksandrowa Ł.,
                Konstantynowa Ł. , Pabianic,Głowna itp.itd. Z góry dzięki za info!!!!!!!
                Pozdro dla normalnych!!!
                • Gość: ŁKSiak Walczyk zdjęcie dla ciebie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 00:31
                  www.lksfans.pl/index.php?option=com_btg&resize=zdjecia/2006.04.15/IMG_0093.JPG

i dla wszystkich innych "obiektywnych" co wiedza najlepiej ile bylo ludzi na
                  meczu ŁKS KSZO. To tylko część galerki a trybuna rowniez byla wypchana, nawet
                  na łuku bylo sporo ludzi. I po co siać taki ferment panie Walczyk? Kto z ŁKSu
                  nadepnął Panu na odcisk?
                  • Gość: asd Re: Walczyk zdjęcie dla ciebie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:59
                    hehe powiedza ze to zdjecie z innego meczu albo ze wszyscy przeszli z trybuny i
                    łóku i sie ustawili do zdjecia. hehehe

Łódzki KS!!!
                    • Gość: 1908 Re: Walczyk zdjęcie dla ciebie!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.04.06, 13:54
                      wszystko sie zgadza, bo powiedzemy, ze akurat te 4 tys. to bylo na galerze a
                      skoro, p. szanowny grubas siedzial po stronie, to nie wzial pod uwage tego, ze
                      na trybunie jest co najmniej drugie tyle. przeciez tych kibicow nie widzial, to
                      jak mogl ich wziac pod uwage:) ale nie ma co gosc sie kompromituje, niech
                      zawody w bierki komentuje a nie o pilce pisze
                  • Gość: pradwa Re: Walczyk zdjęcie dla ciebie!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 21:47
                    na razie nic się nie otwiera... tak to i ja moge....

www.lksfans.pl/index.php?option=com_btg&resize=zdjecia/2006.04.15/IMG_0098765.JPG
                    na tym zdjęciu widać że walczyk mówi prawdę!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka