markiza_de_kotlet_mielony 22.12.02, 13:55 Zalogowany de_kotlet_mielony, to nie ja !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 13:57 jak nie Ty jak ja?? jak nie ja, jak Ty?? w domu wszystko w porządku?? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:00 Widziałam co zrobiłeś...i wiem kim jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:06 zrobiłam to samo co Ty, czyli COŚ..... a gdybyłbym sobą też wiedziałbym kim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:10 de_kotlet_mielony napisała: Skąd mozesz mieć pewnośc,ze gdybyś był sobą ,to wiedziałbyś kim jesteś, skoro nie jesteś sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:14 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > de_kotlet_mielony napisała: > > > > Skąd mozesz mieć pewnośc,ze gdybyś był sobą ,to wiedziałbyś kim jesteś, > skoro nie jesteś sobą ? ależ ja całkowicie jestem pewna jakie jest moje drugie ja! Markiza ma na imię... ona ma więcej przedrostków o jeden w imieniu bo pierwsza urodziła się....ja dostałam mniej...rzekłabym-wybrakowana jestem..ale się wstydzę:(.... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:19 de_kotlet_mielony napisała: Cytuję : "Gdybym był sobą " A teraz : "jestem pewna" Co jesteś...kółeczko czy trójkacik? Odpowiedz Link Zgłoś
de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:22 ależ droga ma siostra starsza o sekund pięć..... czyż nie zuważyłaś u siebie...jak i u mnie jakiś znaków choroby?? ale coby tam rzekli inni.... bawmy się!! Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:26 A co jesteś zazdrosna,ze głosy mówią tylko do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:30 zawsze Ci zazdrościłam tego seksownego barytonów, który przemawiał do Ciebie w chwilach kąpieli...ech...ja też tak chciałam...ale teraz mam swój głos... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: UWAGA OSZUŚCI!!!! 22.12.02, 14:36 Ale co czytasz Głos Pomorza, czy masz taki jeden głos wyborczy? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony tak na marginesie... 22.12.02, 14:36 A zabawa, to jest niezła na wrózbiarstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony KOTLETY WIEPRZOWE - ŚWINIE 22.12.02, 14:44 Na razie kotlecie... Z kim sie zadajesz takim sie stajesz... Odpowiedz Link Zgłoś