hubar 22.12.02, 19:41 Jak wynika z prognóz, 30 i 31 grudnia temperatury spadną (w ciągu dnia) poniżej -20 stopni Celcjusza! Trzmajcie się zdrowo i zadbajcie aby nie zmarznąć! Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 19:42 No to niezle. Trzeba bedzie uwazac:-)))))SIALALALALALALALA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 19:46 Jak Cię znam Przyjacielu, to zadbasz o odpowiednie środki rozgrzewające - i ducha i ciało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER-SAPER 22.12.02, 19:49 saper_ napisał: > Jak Cię znam Przyjacielu, to zadbasz o odpowiednie środki rozgrzewające - i > ducha i ciało ;))) Hm...Chodzi Ci o jakies masci, Przyjacielu:-)))))????Bo ja przeciez NIE PIJE I KOBIETY MNIE NIE INTERESUJA..... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER-SAPER 22.12.02, 19:53 Plasterki rozgrzewające i gorące okłady ;-)P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER-SAPER 22.12.02, 19:58 bartuch napisał: > NIE PIJE --Tak wiemy, byle czego nie pijasz. > I KOBIETY MNIE NIE INTERESUJA..... --No wreszcie się publicznie przyznałeś! Hehe spokojnie, nie będziemy Cię przez to inaczej traktować, Twoja sprawa :P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 19:46 Oj.. coś mi się wydaje, że w biegu sylwestrowym nie wezmę udziału... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 19:59 Są też inne sposobu poruszania się, nie koniecznie na dworzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 20:10 Mam nadzieję że choć będzie mroźny to nie będzie wyjątkowo śnieżny, bo jak mnie przysypie to mogę mieć naprawdę poważne problemy z powrotem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 20:15 Przyznaj się: gdzie jedziesz i ile osó możesz zabrać ze sobą?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 23.12.02, 00:06 ixtlilto napisała: > Przyznaj się: gdzie jedziesz i ile osó możesz zabrać ze sobą?! :) przyznaję się: jadę do Stróżyny na warsztat z tai-chi z miecza a ile mogę zabrać osób? hmm nie wiem czy są jakieś chętne... ale jakby się szybko okresliły to można by coś pomysleć..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 22:59 brrrrrrrr to ja sie z domu nie ruszam, dzis było mi zimno a co dopero przy -21 brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 23:32 Chyba nie chcesz powiedzieć, że tegorocznego Sylwestra chcesz spędzić we własnym domu? No chyba że witasz Nowy Rok na prywatce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 23:34 hubar napisał: > Chyba nie chcesz powiedzieć, że tegorocznego Sylwestra chcesz spędzić we > własnym domu? A czy to jest przestepstwo? A z jakiego paragrafu? pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 22.12.02, 23:44 petter napisał: > A czy to jest przestepstwo? > A z jakiego paragrafu? --Wiesz, bez urazy, ale jest czas na pieluchy, na pierwsze piwo, na otkrywanie świata i na wychowywanie swoich dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER IP: *.bv.pl 23.12.02, 08:52 w taki mróz najlepiej będzie się zebrać do kupy w jakimś przytulnym pomieszczeniu i ogrzewać przez pocieranie... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 23.12.02, 16:07 Hubcio, daj ludziom spędzić Sylwestra, jak chcą:-))))Jestes niemożliwy. pozdrawiam. - Wiedźmy.....Strach im sie oprzeć..... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To będzie BARDZO mroźny SYLWESTER 23.12.02, 20:13 Bartoszko, przeczytaj co napisałe, tylko się pytałem, zdziwiłem się Blendzie... ale odpowiedzi nie uzyskałem. Odpowiedz Link Zgłoś