29.07.04, 23:57
dr Józef Fąk - bardzo delikatny, małomówny. W szpitalu nie robi różnicy
między pacjentami - czy jego "prywatny" czy nie. Gdy są jakieś większe
problemy - bardzo się troszczy. Jest małomówny ale wyczerpująco odpowiada na
wszystkie pytania - trzeba pytać. I nie "zdziera" smile
    • zarebamon Re: Siedlce 24.01.05, 13:10
      Dr B. Łazuka - najlepszy lekarz w zasadzie to idealnysmile) taki powinien być
      kazdy ginekolog
      Jednym słowem wzór do nasladowania dla innych
      Wszystkim go polecam
      • eszforcik Re: Siedlce 29.10.06, 20:19
        Zgadzam się, że dr Łazuka jest miły i delikatny, ale jest chyba lepszym polożnikiem niż ginekologie do którego się idzie z problemami z zajściem w ciąże sad
    • olutek_m Re: Siedlce 27.01.05, 23:43
      Ja jestem zachwycona Panią Doktor Dąbrowską- Niedziałek. Byłam u niej prywatnie
      i przez NFZ. Zaszcze była miła, usmiechnięta. Jestem zachwycona jej podejściem
      do pacjenta.
      • moniasaw Re: Siedlce 22.02.05, 15:57
        Proszę podajcie więcej szczegółow na temat Doktor Łazuki i Dąbrowskiej-
        Niedziałek, albo innych dobrych ginekologów w Siedlcach. Gdzie przyjmują? moje
        gg 8165589. Będę wdzięczna za informacje.
    • olutek_m Re: Siedlce 01.03.05, 13:17
      Nigdy nie była u dr. Fąka, ale chodziła do niego moja mama smile Była w 9 misiącu
      ciazy. Zrobił jej USG. Powiedział, że do rozwiazania jeszcze jakies 2 tygodnie i
      to napewno bedzie chłopiec. Urodziła dziewczynkę, jeszcze tej samej nocy smile
      Śmieszna historia.
      Doktor Dąbrowska- Niedziałek przyjmuje na ul. Chłodnej.
      • ewapn Re: Siedlce 04.03.05, 14:04
        ja byłam raz u dr. Fąka na usg, jak potem sie okazło była to początkowa ciaża,
        a on zwyrokował-torbiel.....
        • mama_alusi1 Re: Siedlce 08.03.05, 19:59
          jak dla mnie najlepszym fachowcem byl dr Milczarek ale niestety sie wyniosl z
          Siedlec i podobno przyjmuje tylko prywatnie w Minsku mazowieckim.
          Sama nie wiem kogo wybrac. U Lazuki bylam raz i trudno mi sie wypowiadac czy
          jest fachowcem, na pewno bardzo mily ale wtedy nie byl za konkretny wink
          Rozwazam przepisanie sie do dr KOrniluka , jakies opinie??
          • monika297 Re: Siedlce 15.04.05, 09:46
            ja chodze do dr. Korniluka juz 2 lata i jestem z niego bardzo zadowolona zaluje
            ze nie trafilam do niego z pierwsza ciaza . z pierewsza ciaza chodzilam do dr .
            Jeziernickiej ale ona jak zawali ten paluch to mozna sie z bolu zwijac . ja bym
            ci na 100% polecila przepisanie sie do dr.Korniluka jkest bardzo mily ,
            sympatyczny i delikatny. Dr. Korniluk przyjmuje w poniedzialki na kase chorych
            w przychodni centrum i w pietki prywatnie tez w tej samej przychodni wizyta
            prywatna kosztuje 50zl
            • ewun-ia Re: Siedlce 03.10.07, 20:21
              Ostatnio miałam sporo doczynienia z lekarzami ginekologami. Gorąco
              pocecam dr Sprawkęi dr Kornikuka, jestem zachwycona ich podejściem
              do pacjentek. Są mili, troskliwi, konkretni, dokładnie wszystko
              wytłumacza, cierpliwie odpowiedzą na pytania..... jestem zachwycona
              ich podejściem pomimo że od jakiegoś czasu zaczynałam już wątpić w
              istnienie takich lekarzy, pozdrawiam
    • basia_j Re: Siedlce 08.06.05, 22:20
      Własnie chodze do Korniluka ale szczerze mówiąc troche zawiedziona jestem
      bo 'załatwia' pacjantki w 5 min być może dlatego że na kasę sad
      MOże prywatnie byłoby lepiej ale ja nie lubie jak lekarze inaczej traktują
      prywatne pacjentki i państwowe ale niestety w dzisiejszych czasach tak bywa -
      lekarz nastawiony jest na oszczedzanie i jezscze raz oszczedzanie sad
      • eteka Re: Siedlce 14.06.05, 23:48
        Korniluk, fakt spoko, ale w Centrum kolejki gigant, baby wręcz się biją i nie ważne który miesiąc ciąży, z 9 często też trzeba czekać, ale to chyba problem samego Centrum wprowadziliby numerki byłoby inaczej, a tak ...jest jak jest, nawet jak się idzie za kasę to potrafią się wcinać... Doktorek śmieszny bo zamotany, ale co trzeba powie, wytłumaczy
    • olutek_m Re: Siedlce 17.06.05, 21:36
      Przed wyjazdem na wakacje chciałam przyspieszyć okres. Od 16 dc do 20 brałam
      luteinę. Tak mi doradziła pani ginekolog (Staramy się z mężem o dziecko, więc
      jakbym zaszła w ciażę to okresu by nie było, a luteina tylko by pomogła) Od 17
      dc miałam bóle brzucha, opuchnięte bolące piersi. Troche się przestraszyłam,
      więc dzień przed urlopem (28dc) wybrałam się do pani dr. Dąbrowskiej-
      Niedziałek. Okazało się, że pani dr nie ma, ale za godzine miała przyjmować dr.
      Sochacka. Poczekałam i weszłam do niej. Sposób w jakie mnie potraktowała jest
      oburzający. Było mi tak bardzo przykro. Myslałam, że się rozrycze. Powiedziałam,
      że mam bółe brzucha i spytałam sie czy to może byc od brania luteiny.
      (Wspomniałam, że współżyłam w czasie owulacji i może to być ciąża. Lecz nie
      zdążyłam, że staram sie o dzieco.) "w taki sposób pani okresu nie wywoła"
      -posądziła mnie, że chciałam umyslnie usunać ciążę (jesli bym w niej była) Nie
      dopuściła mnie do głosu, nie dała mi nic powiedzieć. Nie przeczytała mojej karty
      tylko wymyslała coś sobie. Zignorowała moje bóle brzucha. Nigdy więcej do niej
      nie pójdę. Nie obchodzi mnie, że pani dr miała zły dzień. Potraktowała mnie jak
      głupią nastolatkę. Poczułam się obrażona i upokorzona jej zarzutem sad((
      • julitaa20 Re: Siedlce 21.06.05, 19:35
        A ja chodzę do dr Klimowicz. Bardzo symatyczna lekarka Miła i "na luzie" jak
        trzeba wytłumaczy jak trzeba uspokoi. Dla mnie narazie ok. Zobaczymy dalej smile
        Pozdrawiam piękne siedlczanki big_grin
      • niunianiu Re: Siedlce 14.07.06, 11:06
        też nie polecam dr Dąbrowskiej jako nastolatka poszłam n pierwszą wizytę
        właśnie do niej druga wizyta u niej była jednocześnie ostatnią przepisałam się
        do dr Niedziałek o niebo lepsza i przyjemniejsza. dr Dąbrowska nie słucha
        pacjentki nie słyszy zadawanych pytań i nie umie uspokoić a raczej w drugą
        stronę - nastraszyć nie wyjaśniając niczego wrrrr nigdy więcej wizyt u dr
        Dąbrowskiej
    • kasia1077 Re: Siedlce 28.07.05, 10:38
      Leżałam 2 tyg w szpitalu i obserwowałam trochę lekarzy no i "wymiana" info
      pomiędzy pacjentkami. wink. Chodzę teraz do dr Zydlewskiego i jest to już w
      miarę świadomy wybór. Podczas pobytu na mojej sali leżały po jednym dniu 3
      pacjentki które miały badaną drożność jajowodów (wszystkie były od dr
      Zydlewskiego), czy pacjentki innych ginów nie mają problemów z niepłodnością,
      czy też boją się oni wyczerpać limit szpitala? Poza tym ważne było dla mnie
      jego podejście do pacjentów.
      Jeżeli coś się dzieje można się z nim umówić o jakiejkolwiek porze (przyjmuje w
      domu), będzie starał się pomóc, słyszałam że przyjeżdża też do domu.
      Na wizycie jest bardzo miły, delikatny, bezpośredni (mówi po imieniu wink i
      wszystko wytłumaczy, a co najważniejsze jestem w 2 miesiącu ciąży i narazie
      odpukać wszystko jest ok. smile
      Poza tym jest tani. Polecam.
      • anulkau Re: Siedlce 29.07.05, 14:21
        A co sądzicie na temat dr Próchniewicza i dr opaciuk z przychodni "Femina"?
      • ada00001 Re: Siedlce 04.08.05, 00:05
        dr Zydlewski prowadził mi 2 ciaże .Obserwując jego pracę nie wyobrażam sobie
        chodzić do kogoś innego.Jest bardzo miły, delikatny zawsze wszystko wytłumaczy
        a nade wszystko dyspozycyjny .Ma bardzo ładny gabinet dobrze wyposażony nie
        umawia się na wizyty w szpitalu tak jak niektórzy lekarze do których chodziły
        moje koleżanki /dr Sprawko czy dr Łazuka/.Starał sie być przy obu moich
        porodach i udało się .Dzięki niemu mam dwie piękne i zdrowe córeczki.Gorąco Go
        wszystkim polecam. Niestety nie przyjmuje on na tzw kasę chorych ale zdrowie
        nasze i naszego dziecka nie da sie wycenić .A jak sie wszystko policzy to i tak
        okaze się że nie sa to duże pieniążki .Co do tego co napisała Kasia dr
        Zydlewski na obchodach mało mówi ale za to duzo robi a jak ktos mądrze
        powiedział po czynach jego Go poznacie .Kasiu dobry wybór polecam.Powodzenia.
        • zgalazka Re: Siedlce 05.08.05, 23:04
          a ja chodze do dr Brągoszewskiego bardzo polecam duze doświadczenie spokojny
          sympatyczny rzeczowy rozsadny
          • ettee Re: Siedlce 20.09.07, 12:43
            zgalazka napisała:

> a ja chodze do dr Brągoszewskiego bardzo polecam duze doświadczenie spokojny
            > sympatyczny rzeczowy rozsadny

jesteś pierwszą osobą z wszystkich znanych mi siedlczanek, która się pozytywnie
            wypowiada o tym lekarzu - czyżbyś chodziła prywatnie?
            O wiele częstsze są komentarze, że u tego lekarza na badaniu leje się krew i że
            jest chamski (to akurat potwierdzam, znam też dziewczyny, które specjalnie rodzą
            w Miejskim, byleby nie mieć do czynienia z panem B.)

swoją drogą to, że ktoś jest ordynatorem oddziału nie zawsze znaczy, że jest
            dobrym lekarzem, ani tym bardziej, że jest symapatyczny
    • kidimim Re: Siedlce 08.08.05, 23:59
      Ja polecam dr Sprawkę. Prowadził mi dwie bardzo zagrożone ciąże i wszystko
      dobrze się kończyło. Kontaktowy, z poczuciem chumoru, i przede wszystkim
      fachowiec. Dr Łazuka i dr Korniluk też są godni polecenia. A dr Zydlewski może
      jest i miły dla swoich pacjentek, pozostałe to różnie traktuje zależnie od
      chumoru. Należałam się w szpitalu sporo i nie jedną historię mogę opowiedzieć.
      Jak się zapłaci, to każdy jest miły. A dr Sprawka często przyjmuje na fundusz
      po godzinach i na tzw. karteczkę (nie ma już miejsca, a i tak przyjmie). Wizyta
      raczej krótka, sprawnie przeprowadzona, ale żadnego problemu nie zbywa. I
      pomaga zejść z fotela! Ja polecam kogoś z tej trójki - dr Sprawka, dr Łazuka
      lub dr Korniluk.
      • izalll Re: Siedlce 08.09.05, 13:22
        a czy któraś z was byla lub slyszala coś o dr Mikszyńskiej?? bardzo proszę o
        jakieś informacje na temat tego lekarza.
    • aga_diana Re: Siedlce 14.11.05, 21:32
      KRZYSZTOF ZYDLEWSKI- powiem tylko, że mój synek nazywa się Krzysztof, gdy
      podejrzewałam, że jestem w ciąży poszłam do niego prywatnie ( w końcu to
      najważniejsza sprawa w moim życiu...), polaciło mi go 4 koleżanki, więc
      zaryzykowałam.Chodziłam wczesniej do dr. Kozaczyńskiej- jako młodziutkiej
      dziewczynce(14 lat) pomogła mi bardzo, ale później o wszystko musiałam prosić,
      nie zbadała jeśli nie poprosiłam. Natomiast Zydlewski smile miły, sympatyczny,
      delikatny, pomocny, można dzwonić o każdej porze dnia i nocy, gdy wyjeżdżał na
      urlop, dostałam nr. telefonu komórkowego do innego lekarza, tak na wszelki
      wypadek,cenowo, myślę, że tanio, bo od pacjętek w ciąży brał 35zł, bo jak mówił
      i tak praktycznie co mieiąc wizyta, a tak normalnie to 50. Ja również jak
      miałam problem już po ciąży, bo coś tam mi się wydawało, to przyjął mnie bez
      kolejki, a ponieważ okazało się to tylko strachem nie wziął pieniędzy. Szczery
      i naprawdę super. Apropo mówienia po imieniu smile zwracał się tak do mojego męża
      więc i on po prostu mówił mu na ty. Rodziliśmy we trójkę, było fajnie i miło.
      POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM AGA
      • milutka111 Re: Siedlce 27.10.06, 20:56
        Dziewczyny tylko nie Dąbrowska -Niedziałek!!!!!
        To nie lekarz, jak ktoś wcześniej napisał predzej nastraszy niż pomoże.miła to
        owszem jest jak wykupuje sie prywatne wizyty, nie daje skierowań na badania
        hormonalne bo jak twierdzi nie widzi potrzeby(!)przepisuje leki hormonalne na
        oko bo nie zaszkodzi i jeszcze jest niedouczona(!!!!!!)nie zna nawet przebiegu
        wydzielania progesteronu w II fazie cyklu .tym mnie zabila!
        Pani Wieslawo chyba mocno obrosła Pani w piórka proponuje poczytac fachowa
        literature!!!!
        • asiulka1976 Re: Siedlce -cytat 12.02.07, 09:17

SIEDLCE
          Autor: ingapol
          Data: 10.02.07, 10:04 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          Witam,

może jest tu ktoś z Siedlec i podzieli się swoją opinią o naszych ginekologach.
          Znalazłam tylko wątek z 2005 r, a to już troszkę dawno było.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=14542113&a=20890942
          Ja chodzę do dr M. Ginter, chodze na NFZ i jestem zadowolona. Bez problemu
          daje skierowania na badania, jest miła, choć szybko załatwia pacjentki na kasę
          ( nie wiem jak prywatnie) to ja zawsze wszystkiego się dowiem. Jestem w ciąży,
          odpowiada na wszystkie moje pytania, a mam ich zawsze dużo. Szybko zalatwiła
          mi kolposkopię i badanie histo w szpitalu mimo, że szpital próbuje robić chyba
          tych badań jak najmniej.

Czekam na Wasze opinie o innych lekarzach
          3
          • agnieszkak_24 Siedlce 16.05.07, 14:28
            Macie namiary na dr Fąka???
            gdzie przyjmuje i ile się czueka na wiyte??
            • wmira Re: Siedlce 30.05.07, 11:33
              W środę lub we czwartek po godz. 14stej musisz zadzwinić do położnej która
              zapisuje na wizyty prywatne do Fąka-889 183 602. Na pierwszą wizytę czeka się
              bardzo długo, chyba że "sprawa" jest pilna .... ale naprawdę warto i polecam.
              Fąk przyjmuje we wtorki rano, środy i czwartki po południu. Przyjmuje na
              Kazimierzowskiej 7.
    • ingapol Re: Siedlce 11.06.07, 15:16
      choć wiem, że to "biała lista" to nie polecam dr mikszyńskiej !!! nie rozumiem
      dlaczego ta kobieta jest ginekologiem !!! dla niej pacjentka w przychodni to
      tylko kolejny punkt, wszystkie załatwia expresowa, w ciągu godziny przyjęła 12
      w tym jedną ciężarną, nie zajrzała nawet w moją kartę ciąży, podbiła skeirowanie
      i myślała że to koniec mojej wizyty u niej. Na to że chcię zrobić posiew (35tc)
      usłyszałam- PO CO ????
    • wwwsiedlce Re: Siedlce 28.06.07, 14:41
      przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi moge powiedziec tylko tyle ze:
      1- dr zydlewski nie pracuje juz w zadnym siedleckim szpitalu, mam znajoma
      ktora do niego chodzila rodzila dokladnie rok temu i nie ma najlepszej opinii,
      musiala sie upominac o to by uzupelnial jej karte ciazy bo on czegos takiego
      ogolnie nie prowadzi, na wizytach mowi duzo roznych niepotrzebnych rzeczy co
      tylko sprawia ze pacjentki sie martwia czyms co ich wcale nie dotyczy
      2- dr ginter pracuje w miejskim i podobno jest ok, ale nie wiem dokladnie

ja osobiscie chodzilam do dr komsty ale odradzam wizyty ekspresowe, i nie ma
      szans nawet o cos zapytac a jesli juz sie uda to nie da dokonczyc zdania
      chodze do dr fąka i jestem bardzo zadowolona mowi tyle ile potrzeba i w razie
      watpliwosci wszystko wyjasni, gdyby sie cos dzielo zawsze mozna do niego
      zadzwonic
      • mbober2 Re: Siedlce 20.07.07, 14:03
        witam, ja także nie polecam Zydlewskiego,jestem po leczeniu niepłodności,
        pierwsza wizyta u niego była ostatnią, poszłam z polecenia koleżanki do niego
        utwierdzić się że jestem w ciąży, no i do prowadzenia jej. co z tego że mówił
        po imieniu? jednym to pasuje innym nie.za to:
        -spóźnił się ponad pół godziny bo był na zakupach
        -potwierdzając ciążę powiedział(a wiedział że leczyłam się na niepłodność),
        cytuję "no to będziemy się dalej razem męczyć"!!!!!!! to była jego odpowiedź na
        pytanie czy jestem w ciąży.szczyt chamstwa.
        - nie skierował mnie na żadne, ale to żadne badanie, ani morfologii, ani moczu,
        ani toxo, kompletnie nic.
        trzy konkretne zarzuty, nie oparte na własnym widzimisię tylko na faktycznym
        zachowaniu lekarza wykluczyły go całkowicie.
        co zabawne, moje koleżanki chodzące do niego głównie za jego najważniejszą
        zaletę podają bezpośrednie mówienie do nich po imieniu, gdzie nawet nie spytał
        czy im to nie przeszkadza.
        to by było na tyle, innych lekarzy nie znam z siedlec, przeniosłam swój brzuch
        i zdrowie do specjalisty z lublina.
        • monikakow25 Re: Siedlce 16.10.07, 16:35
          Witam
          Jestem w 5 miesiącu ciąży, chodzę do dr Zydlewskiego.
          Gorąco polecam, jest bardzo miły, delikatny, odpowiada na wszystkie pytania i
          jest uczciwy. Ma super gabinecik i USG.
          Nie wyobrażam sobie chodzić do innego ginekologa.
          O tym, że jest dobrym lekarzem świadczy olbrzymia ilość pacjentek.
          Pozdrawiam
    • madzia655 Re: Siedlce 20.11.07, 18:17
      zapisałam siE do doktor Wojnickiej, która przyjmowała w centrum, a
      teraz podobno na kleberga. Czy ktoś może u niej był? bardzo proszę o
      opinie
      • kasiapiatkiewicz Re: Siedlce 22.11.07, 12:06
        nie polecam doktor Wojnickiej.straciłam druga ciążę bo ta babsko
        mimo moich skarg że mam plamienia i nie najlepiej się czuję nie dała
        mi skierowania na zadne badania.poroniłam w 19tc a powodem było
        zakażenie wewnątrzmaciczne,które łatwo można było zdiagnozować
        robiąc posiew z szyjki macicy.
        • pyzia222 Re: Siedlce 06.12.07, 17:34
          Dr. korniluk jest bardzo dobrym lekarzem ale pod warunkiem że idzie
          się do niego prywatnie, ja do niego poszłam na pierwszą wizytę to
          mnie poprostu olał a moja mama chodzi do niego prywatnie i mówi że
          na lepszego lekarza nie mogła trafić.Ja osobiście polecam doktora
          Hahna poświęca dość dużo czasu pacjentkom, potrafi jasno wytłumaczyć
          wszystkie niejasności i ogólnie jest bardzo sympatyczny.
      • madzia655 Re: Siedlce 10.12.07, 20:01
        dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u doktor Wojnickiej i muszę
        przyznać,że mimio iż nie byłam prywatnie to okazała się miłą osobą i
        zrobiła mi podstawowe badania w sposób delikatny i bezbolesny!
    • kebe1988 Najwieksza wyszukiwarka i ranking lekarzy w POLSCE 17.12.07, 12:43
      Witam.

Zapraszam wszystkich na nowo otwartą wyszukiwarkę i ranking lekarzy!

Arrow --->>> www.znanylekarz.pl <<<-----

Zapraszamy do wypowiadania się i oceniania swoich lekarzy.
      Jeśli go nie ma w łatwy sposób można go dodać i pozwolić ocenić innym.
      Dzięki temu inne osoby w bardzo łatwy i szybki sposób będą mogły znaleść
      informacje na temat swojego ulubionego lekarza!

Pozdrawiam KeBe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka