Gość: matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:10 od poczatku kwietnia rozgladam sie za dobrym przedszkolem byłam w 49 , 77 ,9 moze cos o nich wiecie napiszcie proszę - które wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bell Re: przedszkole na bałutach IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 18:22 polecam przedszkole nna gnieznienskiej moze z zewnatrz niezbyt ciekawe ale za to w srodku bardzo wyrozumiale dla przedszkolakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: przedszkole na bałutach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:30 troche bedzie daleko ale dziekuję za pomoc odwiedzę w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: przedszkole na bałutach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:58 prosze napiszcie coś o tych przedszkolach mamm dylemat czy nikt na forum nie ma dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ja nie mam 23.04.06, 18:01 są dzieciaci tutaj, ale mało którzy ;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=756 zajrzyj raczej tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_size Re: przedszkole na bałutach 23.04.06, 21:44 Bardzo dobre przedszkole jest przy ulicy Bema. Mały budynek w dużym ogrodzie, niewielkie grupy, ciekawe zajęcia, względnie smaczne jedzenie (zdaniem mojej córki). Język angielski, plastyka, gimnastyka, karate. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś