Gość: danuta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 21:51 Brak mi doświadczenia i zupełnie nie wiem co mam dalej robić z akcjami . Tracę z dnia na dzień. Proszę doświadczonych o radę. Sprzedać? Trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oligo Re: Akcje PKOBP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:58 Ja trzymam, czekam na dywidendę i dodatkowo 1 akcję na 20 własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta-@tlen.pl.dz Re: Akcje PKOBP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 10:27 dzięki za życzliwe rady. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rafixcch Re: Akcje PKOBP 01.02.05, 23:29 a ja czekam na komisje sejmowa ds. pko bp, zobaczycie jak wtedy kurs wystrzeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Akcje PKOBP IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 09:50 Witaj, Jezeli nie kupilas za pozyczone pieniazki i nie sa pilnie ci potrzebne to trzymaj nawet jak kurs jeszcze mocniej spadnie to jest silny papier pekao sa po swoim debiucie spadlo jak pamietam o ok 50 % nic sie nie martw zarobisz tylko badz cierpliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milioner Re: Akcje PKOBP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:00 Ustal sobie minimalny poziom, po złamaniu którego na 1000 % sprzedasz akcje. np 24,5 i czekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin9098 Re: Akcje PKOBP 02.02.05, 21:47 Pisałem już tu kiedyś że to papier na lata. Jak ktoś potrzebuje kasy, to trzeba sprzedać. Jak nie - trzymać, nawet jak cena spadnie poniżej 20 zł. Moim skromnym zdaniem z analizy branży bankowej wynika, że przed nią dobre czasy. Zwłaszcza taki moloch jak PKOBP. Faktem jest że trochę mnie przeraża ich informatyzacja. No ale z czasem uporządkują bałagan......jak to po wdrożeniach systemów informatycznych bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Akcje PKOBP IP: *.net.autocom.pl 04.02.05, 16:18 moosw.republika.pl/komentarze/pko03022005.html Odpowiedz Link Zgłoś