Gość: Kazik IP: *.retsat1.com.pl 24.04.06, 20:20 Jak mają co rozdawać to teraz rozdają. 4 lata temu nic nie było , to nie dziwne ze nawet na lotnisko nie było. Fajnie się rozdaje pieniądze panie Krzywicki, co?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:27 Rozwalili budżet tymi becikowymi, tą kiełbasą powyborczą. Już mówią,że trzeba zaciskać pasa. Pozabierali wszystkie ulgi podatkowe. Miały być zmienione stawki podatków, i co, i nic. Za rozdawnictwo pieniędzy z budżetu i tak zapłaci podatnik. Wazeliną mi tu jedzie pośle Krzywicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huanita Mark szkoda,ze rodzice nie dostali becikowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Nikt nie da ci tyle co platforma obieca IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francky chronisz ukladu, nie głosuj na PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Chodzi o uklad krazenia ?! Nalezy chronic. IP: *.cybernet.ch 27.04.06, 21:36 Chodzi o uklad krazenia ?! Nalezy chronic. Zdrowo sie odzywiac, unikac niepotrzebnego stresu, dbac o higiene psychiczna. P. S. Wiadomosci z Polski: Akcyza na paliwa do gory. Polska rzadzi mniejszosciowa koalicja typu tercet egzotyczny. Inwestycje zagraniczne w dol: spadek o 40 procent w 2005 roku. Mlodzi uciekaja za granice ! Zycze milej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napi Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:07 Panie Pośle jest oki. są jełopy z sojuszu i platformersi myśleli że podzielą ten kraj miedzy siebie. Często nasuwa mi sie myśl SLD=PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Prawo i Sprawiedliwość dla Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:13 Panie Posle czekamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Odwrocic tabele SLD na czele hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati co jak co ja głosuje na PiS a Wy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janmariawladyslaw Tylko PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:27 nawet premier z krakowa wie, ze na pis sie glosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoorwiona strzel sobie w leb, PiSuarze IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 08:19 Idz, strzel sobie w leb. Pusty jest, wiec zadna strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Kaja PiS my wierzymy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.netburg.pl 24.04.06, 20:53 A moze nam pan posel powie cos o inwestycji w "Łódzkiej strefie" w Warszawie, a moze nam pan posel powie cos o "merytorycznej" zmianie prezesa ŁSSE, a moze nam pan posel powie o Prokuratorii, o kotrej sam pan premier mowil, ze bedzie w Lodzi, a moze pan posel powie jak belka mial dawac piewniadze na S8 skoro za belki to chyba dopiero powstawaly projekty. Wspolofinasowanie Gilette i Philipsa...LoL, to jest zasluga obecnego rzadu?? No tak, moga nic nie dac, ale co wtedy... Pewnie jest tego wiecej, pamiec niestety mnie w tej kwestii zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatamen A może pani kataryna powie jak było w PZPR IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola SLD=KLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:14 Głosowalam na PiS i sie nie zawiodłam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Unia Nieudolnośći + KLD = PO = SLD = Złodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirsxcz Prawo i Sprawiedliwosc dla Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rofik Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:06 Smieszny jesteś Panie Krzywicki. Śmieszny i żałosny. Cały klub pisuaru był przeciwny przyznaniu pieniędzy na rozbudowę lublinka i na budowę drogi S8. Gdyby nie parlamentarzyści PO i Kropa, to Łódź guzik by dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Rofik Tofik czyli mały oszust z platformy IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eneduerabe Rofik=Fafik buhahabuhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoncio PiS czekamy na Waszego prezydenta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Rząd Łódź traktuje dobrze 24.04.06, 21:19 Dobry żart. Ale pierwszy kwietnia już minął, Panie Pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKE Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:30 Mam nadzieje, ze pisuary dostana sroga wyborcza nauczke w Lodzi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katraryna Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 19:14 ogłaszam że składam mandat - kataryna. myliłam się pis miał rację. to dobrzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILO Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:02 z Plaformą to może tylko sojusz lewych dowodów już powoli jesteście zaprzyjaznieni może kolicję w sejmiku zmontujecie z makówą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike ty burku nie no mike..zalosny jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:03 Mike po twoim slownictwie mozna stwierdzic,ze jestes z jakiegos wykopaliska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike z ciecierowa jestem Mike i prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:42 Zaraz, zaraz!! Jak to, Państwo finansuje siedzibę Philipsa i fabrykę Gilette? To już do cholery oni nie mają za co budować, żeby za psiepieniądze ludzie u nich pracowali!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 22:50 25 mln na lotnisko, tyle ze nic z tego nie wykorzystamy, bo PIENIĄDZE NIE WPŁYNEŁY Z KASY PAŃSTWA!!! ZA POŹNO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:09 tak?!a wramach argumentów może powrónanie budżetów łódzkiego do takich woj jak wielkopolskie, małopolskie, dolnośląskie... nie ośmieszaj sie koleś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szelest Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 19:05 Bardzo Fajnie Panie Piotrze wielkie dzięki - łodzianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Grabarczyk i reszta ma kompleks Krzywickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byku Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 19:04 Bravo tak trzymać choć jedni myślą i pamiętaj o łodzi, tym czeronym dołku zdeminowanym przez czeronych i kwiatkowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTKA Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 21:54 tutaj posłanka platformy - Kataryna oświadczam, że składam swój mandat PIS jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golas Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:04 ale ty głupi jestes chłopaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja**** jakie za późno??zastanow sie co piszesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa SLD = PO. Klęska Makowskiego i Kwiatkowskiego IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Rząd Łódź traktuje dobrze 25.04.06, 01:19 Panie Krzzywicki, jeśli to jest dobre traktowanie, to ja nie chcę wiedzieć co PiS wyprawia w rejonach gorzej traktowanych. I jeśli to jest dobre traktowanie, to mam zdecydowanie inne rozumienie tego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 85.219.236.* 25.04.06, 19:07 Wielkie dzieki, Pajace z platformy pewenie teraz szukają dziury w całym ale panowie z platformy już wystarczy mam was już dość jako łodzianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecylia Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.04.06, 09:12 p.Krzywicki wpada w samozachwyt, jak zwykle ... Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Ha ha ha ha!!!!! 25.04.06, 09:13 Zaraz uslyszymy ze rzad PiS wybudowal A2 pod lodzia. Pol roku temu zapewniales panie krzywicki ze prokuratoria bedzie w lodzi i co!? Jest w warszawie. O te 25 mln na lublinek musiala sie toczyc niezla batalia, bo PiS chcial zabrac nawet te glupie 2 mln. Z BOTem zobaczymy, tez o to toczy sie batalia. Za czasow SLD LSSE inwestowala w Lodzi a nie w warszawie i Philips oraz Gilette to zasluga SLD a nie PiSu wiec nie wciskaj kitu ciemnemu ludowi. W mazowieckim GDDKiA wyda w tym roku ponad 1,5 mld na drogi, w lodzkim gdzie drogi sa najgorsze w calym kraju raptem 140 mln. Wiekszosc tych "sukcesow" rzadu PiS dla lodzi jak np. kolej to zasluga SLD blaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milleras Re: Ha ha ha ha!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:36 jedyna zasługą sld jest bezrobocie, korupcja i brak bezpieczenśtwa na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 213.17.170.* 25.04.06, 09:37 Na miejscu Kropiwnickiego robił bym wszystko aby nie dostac poparcia PiS. Podejrzewam, ze to mógłby byc dla niego pocałunek śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.crowley.pl 25.04.06, 13:03 Pocalunek smierci to ma za kazdym razem jak spoglada w oczy jednej poslance z PO ktora z niczym innym sie nie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin bezczelność PiSu IP: *.uni.lodz.pl 25.04.06, 13:03 Poseł Krzywicki ma nas za kretynów czy liczy na naszą krótką pamięć? Jak można po tych wszystkich kopach, jakie Łódź i region łódzki dostały od rządu Marcinkiewicza i PiSu jeszcze bezczelnie organizować konferencję prasową i opowiadać ludziom takie rzeczy?! Rozumiem, że pan poseł lansuje "krzywicką teorię prawdy" - prawda zakrzywia się w stronę PiSu i jego ciemnych sprawek... Mnie interesuje tylko jedna konferencja prasowa pana posła - ta, na której przyzna, że jego frakcja działa na szkodę regionu łódzkiego, oraz złoży mandat poselski w obawie, żeby ludzie nie napluli mu w twarz. Tę konferencję obejrzałbym z uwagą, a następnie przyznał, że poseł Krzywicki i jego partyjni koledzy mają odrobinę honoru. Zapewne się jednak tego nie doczekam, bo honor PiSowcy znają tylko na sztandarach. Prawda, panie pośle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loeon Re: bezczelność PiSu IP: 85.219.236.* 25.04.06, 19:13 Ty mule z platformy może kataryna złoży mandat i opowie jak było pzpr jak drygowała głosem robotniczym jak nosiła czerwony krawat do szkoły, jak niszczyła u kolegów rok 1984. ty śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia studentka jak mozna zapisac sie do PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOENSIO nie wybierajcie przyszłości w Moskwie z SLD i PO IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkooorwiona faszystowski smiec IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 08:18 Smieciem to jestes ty, prawicowy debilu. Masz mozg wydziobany przez kaczki. Trzeba byc smierdzacym robolem o mozdzku jak bobek krolika, zeby glosowac na faszystowski PiSuar. Gardze toba. A platforma "obyzłodziejska" to taka sama niedouczona holota jak wy, faszystowskie smieci. Idz, dopiesc Jaroslawa, lubi takich chlopcow, jak ty - tez ma 40 lat i mieszka z matka. To twoj poziom dyskusji, nie? No to sie dostosowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siła Wielkie dzięki teraz bedziemy czyścić IP: 85.219.236.* 25.04.06, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Panie Krzywicki, nie masz pan za grosz przyzwoitos 25.04.06, 15:45 I myslisz ze w Lodzi ciemny lud jest. Ale do rzeczy: "Miasto i region z budżetu państwa dostaną w tym roku o wiele więcej pieniędzy, niż za czasów premiera Belki - zapewniał na konferencji prasowej." Kpina z ludzi. Jak mozna tak bezczelnie klamac a w nazwie partii miec "Prawo i sprawiedliwosc" "W 2005 roku premier Marek Belka przekazał na Lublinek 2 mln zł, a rząd Kazimierza Marcinkiewicza 25 mln." Tak, tylko najpierw premier moherkiewicz chcial zabrac nawet te 2 mln a dopiero po interwencji poslow opozycji i prezydenta udalo sie je odzyskac, a nawet pomnozyc. To nie zasluga PiS ale PO i Kropiwnickiego. "Na Centrum Kliniczno-Dydaktyczne poprzedni rząd dał 146 mln zł, my - 192 miliony " To chyba jedyny plus, ale pewnie tak wyszlo z harmonogramu prac. "113 mln zł więcej na ochronę zdrowia z NFZ, " Wynegocjowane jeszcze za poprzedniego rzadu, no ale ten czlowiek tego zapomnial dodac... Bylo o tym w TV z rok temu. "współfinansowanie przez państwo fabryki Gillette i centrum Philipsa, " Szczyt bezczelnosci. Rozumiem ze mamy byc wdzieczni PiSowi ze nie zablokowal wynegocjowanych przez SLD warunkow wspolfinansowania przez budzet dal dwu najwazniejszych inwestorow? PiS mial szanse rzeczywqiscie cos dac w tej mierze, PG mogl zainwestowac w Lodzi a nie w Warszawie, wciaz chetny jest Dell ale pewnie wyladuje pod Gorzowem. Nie badz pan bezczelny. "pieniądze na drogę Wrocław - Warszawa" O ktore tez musiala intensywnie walczyc opozycja bo mialy byc obciete przez rzad, dzieki glosom lodzkich parlamentarzystow PiS. widac maksyma Kurskiego, "Ciemny lud lyknie wszystko" jest chyba motto PiSu. "Krzywicki uczciwie przyznał, że tak dobry budżet Łódzkie ma dzięki władzom miasta i wszystkim parlamentarzystom z regionu." Polemizowalbym, dzieki wszystkim oprocz parlamentarzystow PiS ktorzy glosowali przeciw lodzi chociazby w sprawie pieniedzy na S8. "Zapewniam też, że siedziba holdingu BOT na pewno zostanie w Łodzi - dodał poseł" Poł roku temu zapewniales ze w Lodzi powstanie prokuratoria, BOT bedzie w Lodzi do jesieni a po wyborach pojdzie po cichu do warszawy w ramach budowy solidarnego panstwa Noz sie otwiera. Mam nadzieje ze Krzywicki bedezie mial odwage zrobic jakis festyn na wolnym powietrzu wyborczy, by mogl poczuc na swoim ciele pomidory i jaja, bo na to jedynie zasluzyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamstuw nalezy .. Re: Panie Krzywicki, nie masz pan za grosz przyzw IP: *.netburg.pl 25.04.06, 17:44 Rece opadaja i noz sie w kieszeni otwiera. Pan posel powiedzial co wiedzial, "ciemny lud" bajke kupil, ale juz niekt tych bajek prostowac nie bedzie. Solidarne psia mac panstwo czyli rownac w dol...kurw.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Panie Krzywicki, nie masz pan za grosz przyzw IP: 85.219.236.* 25.04.06, 19:10 Ty ku... pajacu z plaformy ciemny lud to nie kupił by twojej roboty w urzedzie wojewódzkim. Jestes zabawny, jak sobie wycierasz tyłek to kołnierzyk sobie brudzisz. jesteś głupszy od tuska choć on jest średnio inteligentnego szympansa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTKA Re: omgrotfllolmao !!! /nt IP: 85.219.236.* 25.04.06, 21:57 Oświadczam, że składam swój mandat Posłanka I. śledzińska - Katarasińska. PIS jest NAJLEPSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka grabarza Re: omgrotfllolmao !!! /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:14 Ja również składam swój mandat, nie będzie mi teraz potrzebny. eraz tatuś mnie wyśle do Brukseli. My, z PO wszystkich tam wysyłamy na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda widzicie inna alternatywe niz PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:00 Moim zdaniem nie ma innej i lepszej alternatywy jak PiS , czy Wam sie to poodba czy tez nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: widzicie inna alternatywe niz PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:25 nawet jan maria wladyslaw nie powiedzial jasno u lisa, ze po jest alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Brawo Panie Pośle!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:01 Fakty sa faktami! Zgadzam sie z toba Aga!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Ja głosuje i tak na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:05 MACIE RACJE, ALE MIMO STARAN POSLOW PIS I TAK SA ZA WSZYSTKO SA ATAKOWANI, NAWET JESLI LODZKIE DOSTALOBY KILKA RAZY WIECEJ I TAK BEDZIE KRYTYKA..PANOWIE Z PLATFORMY I SLD WSTYD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus XXVI LO zaprasza panie Pośle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:08 Ja i wielu moich kolegów chętnie byśmy widzieli posła Krzywickiego jako prezydenta Łodzi, jeden z najsensowniejszych parlamentarzystów w Łódzkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziankin Re: XXVI LO zaprasza panie Pośle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:29 Rzeczywiście, Krzywicki jest bardzo sensowny. Chyba do tej pory jeszcze się w Sejmie nie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misek Na to czekałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:34 Od 20 lat, czekam, aż ktoś zrobi porządek w Polsce!!! Nareszcue widać, jakieś zmiany w naszym województwie. Teraz pozostaje nam tylko czekac na rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Co robi PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:38 Szkoda, ze nie widzieliscie miny tuska (podczas niedawnej wizyty w Łodzi), jak ktos mu zazucil, ze Po nic nie robi dla lodzkiego. Zreszta Kataryna lepszej nie zrobila. Pewno tylko wspomina z lezka w oku czasy partii-nieboszczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkooorwiona wstyd mi za XXVI IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 08:21 Konczylam XXVI. Wstyd mi za Was. Ta szkola musiala bardzo podupasc przez ostatnich 10 lat, skoro sa tam kretyni, ktorzy nie rozumieja, ze nie wolno popierac faszystow, bo to hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
baska123 Re: wstyd mi za XXVI 27.04.06, 13:31 O ile byś próbowała skończyć XXIV to byś nie skończyła. Wstydź się wstydź.Może zamiast zaśmiecać forum pozbieraj papierki w parku albo pozamiataj Piotrkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelash tylko nie Kropa!!! PiS dla młodych!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:46 ja i tak zagołosuje na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: tylko nie Kropa!!! PiS dla młodych!!! IP: 85.219.236.* 25.04.06, 21:50 Tylko pis ponad wszysko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miksa czapki z głów przed PiS. podpis.łódzka PO;(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: czapki z głów przed PiS. podpis.łódzka PO;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:15 do pozdrowien dolacza sie tez lodzkie sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makowiecki szacunek dla Pana panie Posle!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:22 widzieliscie jak czeto politycy zmieniaja barwy i swiaopolglad? katarasinska..jak mozna byc w po a kiedys w Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewera Re: szacunek dla Pana panie Posle!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:40 jeszcze po drodze lewe skrzydlo unii nieudolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Jedyna nadzieja w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:44 Tylko Ci ludzie mogą zrobić coś porzytecznego dla miasta. To są kompetentni, uczciwi ludzie. Nie to co PO i ich towarzysze broni z SLD, banda złodzieji, rządnych władzy i stołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas w samorzadowych glosuje na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Prawo i Sprawiedliwość - Sposób na lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:47 Prawo i Sprawiedliwość - Sposób na lepsze jutro Odpowiedz Link Zgłoś