28.04.06, 14:49
Sie od jutra zacznie. Gryl na działce, gryl na łące, gryl na trawniku, gryl na
balkonie, gryl na tarasie, gryl na daczy, wszędzie gryl. Gryl z Tesco za 12,99
zł, gryl z Leader Price za 9,99 zł, gryl z Biedronki, gryl z Castoramy, gryl
zewsząd. Pięć dni grylowania. Chyba, że spadnie śnieg i wrócą przymrozki.
Wtedy gryle zakopcą tylko z balkonów. Smacznego amatorom kaszanki, żeberek,
udek, rybek, kiełbas i warzyw grylowanych życzę. Ale tylko tym, którzy nie
skorzystają w tym celu z dobrodziejstwa posiadania balkonu właśnie. Ci niech
się trochę opamiętają.
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Gryl 28.04.06, 14:55
      i pyffko!
      • diogenespies Re: Gryl 28.04.06, 14:57
        Wlasnie pifko, ale mi sie zrobila ochota
        • keridwen Re: Gryl 28.04.06, 14:58
          no to przyjdz do zapica dzis.
          • diogenespies Re: Gryl 28.04.06, 14:59
            Nie dojde, dopiero ucze sie chodzic po zdjeciu gipsu
            • keridwen Re: Gryl 28.04.06, 14:59
              spoko, moge po ciebie podjechac (:
              • diogenespies Re: Gryl 28.04.06, 15:02
                a kto potem nie odwiezie, zreszta byc uzaleznionym od kobiety, nawet takiej jak
                Ty... Jak sie naucze chodzic to popifkujemy w Annie:-)
                • keridwen Re: Gryl 28.04.06, 15:04
                  no odwioze cie, spoko, ja bede truskawkowa wode pic i serek homo zajadac (:
                  • diogenespies Re: Gryl 28.04.06, 15:06
                    Nie zrobie Ci tego. A tak na serio za bardzo boli by sie na razie gdziekolwiek
                    wybierac.
                    • keridwen Re: Gryl 28.04.06, 15:08
                      jak tam chcesz, ale napomkne tylko, ze dzis znow mini zakladam (;
                      • diogenespies moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle:-) 28.04.06, 15:10
                        moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle:-)
                        • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:11
                          chcialbys (;

wczoraj bylam ze 4 h na zdjeciach, jak dostane odbitki moze sie pochwale (;
                          • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:12
                            Oj, bardzo prosze:-)
                            • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:13
                              a co dostane w zamian? (;
                              • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:15
                                a co chcesz?
                                • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:19
                                  a co mozesz mi dac? (;
                                  • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:21
                                    swoje zdjecie jak pije tanie wino.
                                    • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:21
                                      a to za takie to ja moge najwyzej przeslac zdjecia, ktore ostatnio robil mi ex (;
                                      • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:22
                                        to co chcesz?
                                        • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:23
                                          tak publicznie mam mowic (;

btw. zmieniles nr telefonu?
                                          • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:23
                                            caly czas mam ten sam
                                            • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:23
                                              ostatnio jak dzwonilam, a zaraz, zaraz zadzwonie..
                                              • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:25
                                                czemu nie odbierasz? (;
                                              • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:25
                                                co ostatnio?
                                                • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:26
                                                  ostatnio jak bylam dzwonilam, znaczy sie w zeszlym tyg mowilo, ze abonent
                                                  poszedl w pizdu (;
                                                • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:26
                                                  zamien 4 na 3
                                                  • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:29
                                                    ojej, mam nadkwasote...
                                                  • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:30
                                                    ide gotowac golone:-)
                                                  • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:31
                                                    ble, fuj...

to ja sie wykapie (;
                                                  • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:32
                                                    i beda z tego pluskania zdjecia???
                                                  • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:32
                                                    a z gotowania golonki? (;
                                                  • diogenespies Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:34
                                                    Moge zrobic ale na wywolanie bedzioe trzeba poczekac
                                                  • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:35
                                                    no widzisz (;

najlepiej jeszcze na srednim formacie poprosze :D
                                                  • bubot Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:51
                                                    znacie określenie "priv"?
                                                  • keridwen Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 16:10
                                                    nie
                                                  • bubot Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 18:11
                                                    widać
                                                  • diogenespies Bubot cmok 28.04.06, 18:34
                                                    Mnie niani, kiedy przewijaly to z zachwytu az cmokaly. Cmok w krok. A bubota
                                                    nie:-)
                                                  • bubot Re: Bubot cmok 28.04.06, 18:45
                                                    w krok to zdaje sie mozesz keri cmok
                                                  • diogenespies Re: Bubot cmok 28.04.06, 18:48
                                                    mysle ze masz jakies problemy
                                                  • bubot Re: Bubot cmok 29.04.06, 10:21
                                                    jak każdy, Ty nie masz?
                                                    na szcżescie ja o nich na forum nie piszę
                        • brite Re: moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle 28.04.06, 15:27
                          > moze ktos dobry zrobi Ci zdjecie i mi przysle:-)

Nie wiem czy jestem taki dobry, ale aparat będę miał, as usual. :P
                          • diogenespies :-) 28.04.06, 15:28
                            Jestes dobry:-)
                  • x.y.x Do diogenespies i keridwan 28.04.06, 15:07
                    Oj, bo uerbe będzie zazdrosny.
                    • keridwen Re: Do diogenespies i keridwan 28.04.06, 15:08
                      zazdrosc to domena ludzi nie majacych do siebie zaufania (;
                      • x.y.x Re: Do diogenespies i keridwan 28.04.06, 15:09
                        Uerbe właśnie taki jest?
                        • x.y.x Do uerbe 28.04.06, 15:27
                          diogenespies i keridwan wysmiewają się z Zapiecka, a Ty nie grzmisz?
            • brite Re: Gryl 28.04.06, 15:06
              > po zdjeciu gipsu

Ty to wszystkiemu zdjęcia robisz!
              • diogenespies Re: Gryl 28.04.06, 15:06
                Zazdroscisz:-)???
              • yavorius rotfl /nt 28.04.06, 15:06
      • Gość: a Re: Gryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:31
        Pisz po polsku.
    • x.y.x Taa... 28.04.06, 14:57
      Taa...
      tomregan-animalrights.com/archive/slaughter.html
      • diogenespies Re: Taa... 28.04.06, 14:59
        O wlasnie i golonka!
      • dziad_borowy Oooo...świnki trzy!!! / nołnoł 28.04.06, 15:01
      • Gość: big_news Re: Taa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:02
        A coś mi szeptało w duszy: nie zaczynaj tego wątku, nie zaczynaj! Bo zaraz się
        tu zlecą jacyś nawiedzeni wegetarianie:)
        • diogenespies Re: Taa... 28.04.06, 15:04
          ja moge zjesc ich porcje golony
        • x.y.x Do big_news Re: 28.04.06, 15:04
          Witaj w domu :)
    • Gość: leslaw_m Re: Gryl IP: *.lodz.msk.pl 29.04.06, 07:30
      podobno niejaki burak makłowicz ostatnio grilował na balkonie.
      takze za bardzo się nie dziw.
      u mnie nikt nie griluje na balkonach na razie,ale napawam się coraz większymi
      obawami.
      natomiast w razie czego po prostu dzwoń po straż pożarną:)
      • bubot Re: Gryl 29.04.06, 10:22
        a można zrobić grilla np na podwórku, między blokami? czy generalnie jest to
        zakazane?
        • Gość: ... Do bubot Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:25
          Uważaj bubot, bo nadchodzi dziadzisko barowe, a podwórko między blokami to jego
          rewir.
          Rozumiesz, bubot?
          • bubot Do bubot Re: 29.04.06, 11:13
            nie
            • Gość: ... Do bubot Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:29
              Co nie, bubot?
              Brak Ci wiary w bora dziadowego, bubot?
              • bubot Do bubot Re: 29.04.06, 12:42
                nie rozumiem.
                • Gość: ... Do bubot - dziad_borowy Ci nieznany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:43
                  Coś Ty, nadal nie rozumiesz? Czyżbyś już łyknął?
                  • Gość: bubot Re: Do bubot - dziad_borowy Ci nieznany? IP: *.smrw.lodz.pl 29.04.06, 15:44
                    dziad mi znany, ale nie wiem jak on sie ma do gryla
                    • Gość: ... Re: Do bubot - dziad_borowy Ci nieznany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:53
                      Dziad albo gryluje albo nie gryluje - nic innego nie robi.
                      Za oknem leje, nie, bubot? Dobrze, że nie stro, jak mówią górale, nie bubot?
                      • Gość: ... Do bubot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:16
                        I co, śpisz, bubot?
                        • bubot Re: Do bubot 29.04.06, 23:56
                          ja dziś nie panimajet jak widać.
                          cheers
        • leslaw_m Re: Gryl 29.04.06, 13:05
          sam gril pewnie nie,ale jesli wyciągniecie prowiant w butelkach ,zapewne komoś
          nie będzie się to podobać.
          a cóż to za gril bez półlitry?
    • Gość: magda No i zabrales IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:45
      pogode, big_news. Mialo byc ognisko na dzialce albo grillek, a tu lipa. Tylko
      okno, a za nim deszcz. :( Prosze nie zakladac wiecej takich watkow przed dlugimi
      weekendami.
      • Gość: big_news Re: No i zabrales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:51
        Są przecież parasole, peleryny, kalosze... Jaki problem? Są też osłony do
        grylów, nic tylko ruszać na działkę;)
        • Gość: magda Re: No i zabrales IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:57
          A sa parasole dla ognisk? Bo ja wole ognisko. ;D
          • Gość: big_news Re: No i zabrales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:01
            Zawsze można z sobą wziąć sztuczne. Wiesz, imitacja drewna, latareczka itp.
            Zamiast gitary jakiś odtwarzacz, zamiast piwa piwopodobny napój z Biedronki,
            zamiast surowych żeberek gotowy kurczak pieczony z Tesco itd. Plastikowe sztućce
            i talerzyki. Słowem, sama rozkosz;)
            • Gość: magda Re: No i zabrales IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:20
              > Słowem, sama rozkosz;)

No faktycznie. ;) A piwka i tak by nie bylo, niestety. :(
          • leslaw_m Re: No i zabrales 29.04.06, 13:03
            pewnie ze są!
            zwie się to tipi,lub po polsku wigwam:)
            • leslaw_m Re: No i zabrales 29.04.06, 13:08
              że już o klasycznym kominku nie wspomnę:)
            • Gość: big_news Re: No i zabrales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:09
              Albo się buduje wielgachny szałas. Komu kiedyś się śniły różne takie rzekomo
              nieodzowne duperele, bez jakich obecnie ludzie nie wypuszczają się na łono natury;)
              • leslaw_m Re: No i zabrales 29.04.06, 13:25
                nawet spotkanie natury na łonie graniczy dziś z cudem;)
                • Gość: magda Re: No i zabrales IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:28
                  Ehm... :D Zawsze mozna obgadac te kwestie z partnerka na lonie natury.
    • y.x.y Jestem nawiedzona? 29.04.06, 15:34
      Mięso to morderstwo!
      www.wegetarianie.pl/Downloads-index-req-getit-lid-61.html
      www.wegetarianie.pl/Downloads-index-req-getit-lid-58.html
    • gosika.a Na łby upadliście, czy co? 29.04.06, 15:55
      Co wam z tym grylem? Na łby upadliście, czy co?
    • cassani Re: Gryl 01.05.06, 15:05
      big_news napisał:
      > Sie od jutra zacznie.

to nie problem. Problem jest w tym że ja nie pamiętam jak się gryl wczoraj
      skończył...
      • big_news Re: Gryl 01.05.06, 15:22
        Nie było straży pożarnej ani pogotowia? No to było ok:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka