manny-jestem 26.07.10, 20:33 Dla zainteresowanych. www.fronda.pl/news/czytaj/pielgrzymujac_w_sloncu_reportaz_z_camino_de_santiago Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Camino, to ta planeta, gdzie klonowali.. 26.07.10, 20:48 ..zolnierzy dla Republiki? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Camino, to ta planeta, gdzie klonowali.. 26.07.10, 20:51 Maruder, przed pisaniem na forum polecam odlozenie wodeczki na polke i wlozenie glowy w kubel Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Jestem fanem Gwiezdnych Wojen, baranie! 26.07.10, 21:00 No ok. Nalezalo mi sie Tym bardziej ze ja tez jestem Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Jestem fanem Gwiezdnych Wojen, baranie! 26.07.10, 21:52 manny-jestem napisał: > No ok. Nalezalo mi sie Tym bardziej ze ja tez jestem Dziwne, bo szłam z León do Santiago de Compostela, a Camino mi się skojarzyło ze Star Wars Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Jestem fanem Gwiezdnych Wojen, baranie! 27.07.10, 09:46 Ja też jestem fanem SW, ale pierwsze skojarzenie miałem nieco inne: Odpowiedz Link Zgłoś