ajkata1 02.05.06, 23:48 instytucja zwana"HOLOKALSTEM"i"SKZ" chca odszkodowan od rzadu polskiego w przeciwnym razie beda psuc na swiecie opinie o Polsce chcial bym wiedziec co o tym MYSLICIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: chca kasy? 02.05.06, 23:55 A skad masz takie informacje? Masz jakies linki zeby sobie poczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: chca kasy? 03.05.06, 00:09 mam ale jesli je przytocze to znow mnie oskarza na tyn forum oto i o tamto Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: chca kasy? 03.05.06, 16:43 > mam ale jesli je przytocze to > znow mnie oskarza na tyn forum oto i o tamto jednak je przytocz bo zakladam ze jednak oskarzenia "oto i o tamto" mogły nie byc przypadkowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: ty też chcesz kasy;-) 03.05.06, 09:47 I ja też;-) Poza tym - nie slyszałem o 'instytucji holokalst',-)) -Jesli już , to Holokaust, choć slowo instytucja pasuje w tym przypadku jak opryszczka do wargi, hehe;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ty też chcesz kasy;-) 03.05.06, 10:15 ja nie slyszalam i prosze o linki, ajkata przeciez te linki to nie twoje wypowiedzi tylko czyjes wiec co sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: antysemickie klimaty 03.05.06, 17:08 Za dużo się naczytał Konecznego, Bendera, Nowaka i innych tego typu 'proroków';-))) Mesjaszów, jedynie zdolnych do uratowania Najjasniejszej przed liberalną zgnilizną i komuchami;-) Jak nie wiesz paenka, o co chodz, to tu masz próbkę tych 'klimatów': www.polonica.net Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: antysemickie klimaty 03.05.06, 20:22 Nei no ja sie poczulam adresatem www.polonica.net/Do_zdrajcow.htm przykro mi ze pod wypowiedziami niektorych naprawde wybitnych ludzi chowaja sie poglady TAKICH ludzi. Nie rozumiem jakim prawem sobie wlasciwie przywlaszczaja te cytaty, co innego gdyby te osoby jawnie sie opowiedzialy za tym ruchem ale nie ma takiej mozliwosci bo oni nie zyja wiec moim zdaniem to jest juz manipulacja ;D "Wszyscy są winni... Wszędzie ruina, zgniłość, prywata, wszędzie zatracenie i ostateczna zaguba." No to co w pi*** wysadzic cala ziemie najlatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: antysemickie klimaty 08.05.06, 22:39 Tu jest kolejna porcja jego pogladow ( znaczy sie ajkaty ) www.nop.org.pl/ Hitlerjugend? Czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: antysemickie klimaty 08.05.06, 23:04 BTW - kojarzycie te napisy z murow typu ''Skop NOP'' itp? No to wlasnie to. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: antysemickie klimaty 08.05.06, 23:07 nie kojarze :P apropo napisow na przystankju przy moim wydziale ktos napisal LEGIA WARSZAWA a ktos inny do I dopisal dwie kreseczki i wyglada to tak: LEGŁA WARSZAWA lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: antysemickie klimaty NOP 09.05.06, 10:02 Z Sieradza - nie kojarzę takiego napisu. Widzialeś to gdzies w Sieradzu? Jeśli tak - to już dobry objaw rozwoju świadomości politycznej Sieradzan;-) Bo jak ktoś już w Sieradzu wie, co to NOP - to już nieźle z nim;-) Abstrahując od tresci, ktore NOP głosi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: antysemickie klimaty NOP 09.05.06, 10:37 Oczywiscie, ze widzialem :) I to w wielu miejscach - Łokietka, Targowa, Polna ( kiedys tego tam kilka sztuk bylo - chodzi mi o sympatykow Narodowego Odrodzenia Polski ), przejscie pod UW. Hehe - nawet sam to kiedys wypisywalem :P ale to dawno bylo :P Odpowiedz Link Zgłoś