tow.stalin 05.05.06, 10:14 hmmm, gdyby tak pięknisie z łodzi wzięli się za generalny remont swego miasta? chyba że uważają, że ich uroda najbardziej kwitnie na tle szarych, brudnych kamienic z napisami "(...) Jude" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianka Re: Pięknisie z Łodzi IP: *.bph.pl 05.05.06, 10:21 Pozdrawiam Ciebie z Łodzi i zapraszam, bo sporo się tutaj zmienia z każdym dniem, no może miesiącem. Wpadnij na ulicę Nawrot i popatrz mniej krytycznie. Spróbuj!!! Zmienia się, ale trzeba uregulowac "odgrzane" sprawy własności, a ztym ma problem równiez Kraków i inne miasta. Nie wiem kiedy ostatnio byłes w Łodzi, ale juz jestes zaproszony i baw sie dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pięknisie z Łodzi IP: 194.205.246.* 05.05.06, 12:21 Gdyby nie to, ze forsa z przemyslu Lodzkiego zasilala 'mundrych' ze stolicy przez 50 lat - 'Caly narod odbudowuje stolice'(swoim kosztem), gdyby nie to, ze Lodz byla obrabowywana z dobr kulturalnych (systematycznie skubie sie zasoby ludzkie by zasilac Warszawke), nawet wytwornia filmow zostala przeniesiona do Warszawki i o maly wlos WSFilmowa nie podzielilaby jej losu, to biedna, robotnicza Lodz bylaby pieknym, zasobnym miastem. Nie wspominam juz o tysiacach pracownikow przemyslu bawelnianego wywalonych z dnia na dzien z fabryk bez zadnych pomostowych emerytur, zasilkow przejsciowych, odpraw, etc, ktore tak chojnie byly rozdawane gornikom, hutnikom, etc. Troche szacunku dla ludzi tego miasta, bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Pięknisie z Łodzi 05.05.06, 14:29 ależ ja lubie łódź, szczególnie okolice rudy i chojen :) łódź ma naprawdę wiele pięknych kamienic, które po odnowieniu mogłyby się stac wizytówką miasta. no i co może nawet ważniejsze - remonty dróg i torowisk tramwajów (te ostatnie są już chyba remontowane). oczywiście te uwagi odnoszą się nie tylko do łodzi, ale także np do aglomeracji zagłebiowsko-górnośląskiej, krakowa, ale w łodzi ta potrzeba remontów jest naprawdę paląca. Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 co ty gadasz? 05.05.06, 10:22 a co ma piernik do wiatraka, czlowieku? Czuje, ze kapisze sie raz na trzy dni i troche od ciebie smierdzi... Osobiscie nie widze nic zlego w tym ze faceci o siebie dbaja. 200-300 lat temu malo kto o sobie dbal i ludzie zyli 30-40 lat, byl szkorbut itd... Swiadomosc higieny i 'lepszego' fizycznego zycia rosnie i wszystkie obecne brudasy odejda w za jakis czas w niepamiec. Tak wiec wszystkim, ktorzy sie smieja z tzw. 'pieknisiow' powiem jedno: 'Pamietaj brudasie, twoja rewolucja sie skonczy wkrotce, a teraz idz sie umyj i zaloz na siebie czyste ciuchy. Wbrew temu co myslisz - facetowi tez wyapda byc czystym i zadbanym!. Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai piękny ten chłopak na zdjęciu 05.05.06, 10:24 nie jestem niestety pedałem, ale chłopak jest przepiękny. eh... czemu natura taka niesprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brlup ? IP: 81.19.200.* 05.05.06, 12:18 dobry fotograf artysta i z maszkarona potrafi piekno wydobyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DowCipasek Ty może nie jesteś, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:22 ale on na pewno! Pocieszenie? P.S. "niestety"? uuu wszystko da się zmienić- trzeba tylko chcieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: co ty gadasz? IP: 143.225.233.* 05.05.06, 10:43 czy piszac brudas masz na mysli kogos kto slucha mocniejszej muzyki i ma dlugie wlosy??? otoz ja tak mam ale dbam o to zeby byc czytym i schludnym, nawet w czarnych ciuchach i glanach mozna byc swiezym wiec jesli masz uprzedzenia to uwazaj zebys nie dostal kiedys za nie z czysciutkiego pachnacego wypastowanego swiecacego glana od czystego zadbanego "brudasa" Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 Re: co ty gadasz? 05.05.06, 10:49 Nie umiesz czytac? Ile masz lat? 15? 20? Ciagle myszlisz ze piescia da sie rozwiazac wszystkie twoje problemy, GLUPKU? Za kilka lat zrozumiesz swoja glupote... DLA MNIE MOZESZ MIEC DLUGOIE WLOSY I NOSIC GRIPPY. ZEBYS TYLKO BYL CZYSTY I WYGLADAL SCHLUDNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: co ty gadasz? IP: 143.225.233.* 05.05.06, 10:58 nie umiesz wyczuc klimatu wypowiedzi choc czasem czytajac suche slowa jest to trudne, sarkazm badz ironia to nie byla grozba tylko taki zarcik, a mam troszke wiecej niz 20 lat i za glupka sie nie uwazam, chialem tylko sie zapytac co myslisz piszac "brudas" ja naleze do tych pokojowo nastawionych dlugowlosych dopoki nie jest obskakiwany przez ludzi, moim zdaniem slowo brudas powinno byc uzywane w kierunku ludzi nieprzykladajacych wagi do higieny a nie do luzniejszego stylu bycia,dlatego sie nie denerwuj bo na watrobe Ci siadzie a Polakowi organ ten bezcenny do konca zycia sprawnie i bez usterek winien sluzyc, pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai Re: co ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:56 nie tylko o to chodzi. Problem z wami, "brudasami" w glanach jest taki, że bardzo źle się ubieracie, i generalnie macie nudne fryzury. Długie włosy - można z nimi trochę zrobić, a nie tylko kurde końskie ogony nosić. Ta przygnębiająca czerń jest też nudna. wyglądacie na zlotach waszej muzyki jakbyście byli w jakichś brzydkich mundurach. ps. sam nie mam ogolonej głowy, włosy może na kilkanaście cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: co ty gadasz? IP: 143.225.233.* 05.05.06, 12:05 nie wiem dlaczego ktos mialby sie interesowac jesli nie smierdze tym ze wygladam nudno, nudne sa szeroke spodnie, nudne sa adidasy nudne sa dresy,nudne sa wypicowane laski w dyskotekach, moze dlatego czarne nudne ciuchy pozwalaja zwracac wieksza uwage na to kim sie jest na jego osobowosc a nie na to jak sie ubiera bo ubrac sie mozna we wszystko a noszenie konskiego ogona przez cale zycie pewnie jest nudne i dlatego pewnie kiedys to zmienie ale nie teraz wole swoja nude niz ciekawe i interesujace osobowosci z ktorymi mozna pogadac czasem jedynie przez 5 min o tym kto ile wypil i dlaczego nie cpam a powazne dluzsze rozmowy sa juz z nimi zbyt trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezglanow Re: co ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:54 nudny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: co ty gadasz? IP: 143.225.233.* 05.05.06, 12:59 no to mnie poruszyles do glebi swoja wyppowiedzia i rozszyfrowales, dobrze ze sa tez tacy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Milczek.... IP: 170.65.192.* 05.05.06, 13:40 czlowieku nie podchodz tak emocjonalnie do tych postow... Odpwoiedziales wyzej ze masz wiecej niz 20 lat a zachowujesz sie jak nastolatek. Wyluzuj sie i posluchaj sobie Chaos AD albo Love Supreme Coltrane'a. Dobrze ci to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Re: co ty gadasz? 05.05.06, 11:46 mat56 napisała: > a co ma piernik do wiatraka, czlowieku? Czuje, ze kapisze sie raz na trzy dni i > > troche od ciebie smierdzi... > Osobiscie nie widze nic zlego w tym ze faceci o siebie dbaja. 200-300 lat temu > malo kto o sobie dbal i ludzie zyli 30-40 lat, byl szkorbut itd... Swiadomosc > higieny i 'lepszego' fizycznego zycia rosnie i wszystkie obecne brudasy odejda > w za jakis czas w niepamiec. Tak wiec wszystkim, ktorzy sie smieja z > tzw. 'pieknisiow' powiem jedno: 'Pamietaj brudasie, twoja rewolucja sie skonczy > > wkrotce, a teraz idz sie umyj i zaloz na siebie czyste ciuchy. Wbrew temu co > myslisz - facetowi tez wyapda byc czystym i zadbanym!. Ciekaw jestem jaki masz komputer, bo czytam te komentarze i nic nie czuję. Ty wyczuwasz kto kiedy się kąpał. Prorok jakiś czy co ? Druga sprawa: Artykuł nie jest o myciu, tylko o upiększaniu, solariach i gabinetach kosmetycznych. Ja się myję (pewnie to czujesz), ale do kosmetyczki na maseczki i inne takie nie chadzam. Opalam się, ale leżąc z książką na słoneczku. Nie wiem, k.. jaki mam szampon, wiem, że go mam, bo żona kupuje. Mydło też mam nie wiem jakie (czyn tłustą cerę czy na podrażnioną), ale wiem w której szafce leży zapas. Potrafię też samodzielnie zmienić rolkę z papierem toaletowym. A do kosmetycznki nie chodzę. Łapiesz już ? To nie jest binarne: piękniś, albo brudas. Można być czystym i bez kosmetyczki. Aha, znam też jedno takie dziewczę, solarium, kosmetyczka, tipsy, kremiki, fiu bździu, modne ciuszki, ...ale niekiedy co najmniej DRUGIEJ ŚWIEŻOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: co ty gadasz? 05.05.06, 15:20 mnie raczej nie czujesz (ładnych pare kilometrów jest między nami), jesli kogoś czujesz to raczej tylko siebie. ile razy widziałem takiego wyżelowanego pięknisia, co to kiepem zamiast do kosza, rzucał na ulice. i to dopiero świadczy o tym faceciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nic dziwnego, ze pogotwie tak walczy o ich SKORY! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.05.06, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumer do milczka IP: *.chello.pl 05.05.06, 11:12 Milczek ty uwazaj z tym glanem bo latwo sie przewrocic a wymachiwac szabelka to sobie mozesz heh co najwyzej na forum. Pewnie Cie bili jak byles maly bo smierdzialo od Ciebie i teraz leczysz kompleksy. Do lazienki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: do milczka IP: 143.225.233.* 05.05.06, 11:24 hehehe chcialbys no ale przeczytaj druga moja wypowiedz i dowiesz sie ze to byla luzna wypowiedz a nie jakas grozba, ciekawe pewnie wszystko czytasz jak to forum dlatego twoj poziom jest taki a nie inny, no ale wybaczam Ci i zrezygnuje z zaproszenia do lazienki bo nie jestem z tych, wole chodzi do lazienki z ta jedna jedyna,pozdrawiam,3m sie i nie denerwuj tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: do wszystkich 05.05.06, 12:07 Wydaje mi się, że coś śmierdzi. Chyba ktoś puścił bąka? Przyznajcie się który. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: do wszystkich IP: 143.225.233.* 05.05.06, 12:14 sorry zjadlem za duze sniadanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Pięknisie z Łodzi IP: 81.19.200.* 05.05.06, 12:17 no dobra...kazdy powinien o siebie dbac, fryzjer tak..kosmetyczka...kurde moze i tak..sam jeszcze nie bylem. ale co znaczy regularnie? przeciez zeby mezczyzna utrzmal wlosy w porzadku musi w miare regularnie chodzic do fryzjera... co do kometyczki..ciezko powiedziec po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dno i 5m mułu W każdym zakurzonym mieście w Polsce IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 05.05.06, 12:41 gdzie walają się tony plastikowych śmieci a ulice pokrywa dywan petów i psich gówien są ludzie którzy nie zapomnieli co to jest mydło i jak je należy stosować. Najdziwniejsze jest jednak to iż wzbudzają takie emocje u reszty społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: W każdym zakurzonym mieście w Polsce IP: 143.225.233.* 05.05.06, 12:56 jestem z Lodzi a aktualnie jeszcze przez 3 miesiace a Neapolu ("tym cudownym pieknym zachwalanym przez wiele znanych osobistosci miescie") w Lodzi i w polsce smieci kiepow i psich gowien w porownaniu z tym co jest tutaj to jest jak na lekarstwo,w neapolu mozna doliczyc jeszcze szczury i masy bezdomnych, polecam sie przejechac i zobaczyc ze u nas w Lodzi i w polsce nie jest tak zle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: W każdym zakurzonym mieście w Polsce IP: 143.225.233.* 05.05.06, 12:56 jestem z Lodzi a aktualnie jeszcze przez 3 miesiace a Neapolu ("tym cudownym pieknym zachwalanym przez wiele znanych osobistosci miescie") w Lodzi i w polsce smieci kiepow i psich gowien w porownaniu z tym co jest tutaj to jest jak na lekarstwo,w neapolu mozna doliczyc jeszcze szczury i masy bezdomnych, polecam sie przejechac i zobaczyc ze u nas w Lodzi i w Polsce nie jest tak zle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milhouse Re: W każdym zakurzonym mieście w Polsce IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 14:07 Niedawno odwiedzila mnie Włoszka, ktora studiuje w Bolonii. Jakie bylo moje zdziwienie jak mi powiedziala ze w Łodzi jest czysciej niz u niej !! Tez mowila o walajacych sie smieciach i pladze bezdomnych.. To tyle w tym temacie.. nie zabierma glosu dyskusji od kogo smierdzi i dlaczego ...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Pięknisie z Łodzi 05.05.06, 14:03 tow.stalin napisała: > > hmmm, gdyby tak pięknisie z łodzi wzięli się za generalny remont swego > miasta? chyba że uważają, że ich uroda najbardziej kwitnie na tle szarych, > brudnych kamienic z napisami "(...) Jude" ;) > Ciekawe, w jakim Ty mieście mieszkasz, że masz takie czyste kamienice? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Pięknisie z Łodzi 05.05.06, 14:16 takich "czystych" kamienic jak w łodzi na całe szczęście nie mamy :) mamy natomiast aleje psiego gówna (podobnie jak łódź) i inne atrakcje w postaci pustych flaszek po piwie w parkach, ale przynajmniej urząd miasta bierze się za to i straż miejska poluje teraz na właścicieli piesków bez łopatki i wyzwoloną młodzież w piwkiem w ręce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milhouse Re: Pięknisie z Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 14:27 Ja uwielbiam takie "czyste" kamienice. dlatego kocham tez krakowski kazimierz i zaniedbana czesc barrio gotico w barcelonie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Pięknisie z Łodzi 05.05.06, 14:37 Gość portalu: Milhouse napisał(a): > Ja uwielbiam takie "czyste" kamienice. dlatego kocham tez krakowski kazimierz i > zaniedbana czesc barrio gotico w barcelonie. pzdr a róznica między zapuszczoną kamienicą, a kamienicą, jakby to powiedzieć - krzepką jest niewielka: wystarczy pozrywać ogłoszenia ze ścian, łapać meneli lejących w bramy, no po prostu coś z tym zrobić. łódź ma wielki potencjał, który LEŻY odłogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milhouse Re: Pięknisie z Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 15:20 Tez prawda :) Stara, niewyremontowana kamienica nie musi byc zawalona smieciami i smierdzaca moczem.. i rzeczywiscie niewiele potrzeba by temu zapobiec. Jakis czas temu czytalem ze Urzad miasta wyznaczyl jakies kary za syf na podworkach i panujacy nieporzadek ale nie wiem jak z egzekucja tego zarzadzenia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzek Re: Pięknisie z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:50 Być może dzieje się tak dzięki większej niż w innych mistach liczbie dresiarzy (siłownia+solarium) a co za tym idzie ich plastikowych, różowych panienek (salon piękności+solarium). Wszystko ma swoją przyczynę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Widocznie dawno nie byles w Lodzi IP: 212.191.130.* 05.05.06, 20:43 bo Lodz znowu ladnieje z reszta przez 10lat po transformacji Lodz byla brzydkim kaczatkiem dzieki warszawce nawet teraz nasza cholerna stolica probuje ciagle Lodzi cos podebrac ech zal slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drań a w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:47 przy ulicy Jankego dom pogrzebowy zmienili na solarium i odnowe biologiczna (autentyk) --- Draniu miniurl.pl/9568 Odpowiedz Link Zgłoś