lilly78 06.05.06, 13:00 dziewczyny, polećcie jakąś dobrą kosmetyczkę. przeszukiwałam fora, ale większość opinii to negatywy, więc ponawiam pytanko. Chodzi mi o depilację bikini jak również o manicure i pedicure. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stilka Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:08 salon COEN na Piotrkowskiej. Bardzo porządny i polecam większość zabiegów. Niestety bardzo drogi też. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 06.05.06, 19:26 jesli bikini brazylijskie ma byc, to yves rocher w tulipanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.lodz.mm.pl 07.05.06, 12:35 a czy polecasz jakąś konkretną panią kosmetyczkę w yves rocher? i czy trzeba się tam umawiać na wizytę wcześniej czy można pójść bez umówienia? orientujesz się może jaka cena depilacji brazylijskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 19:06 pomyslcie ze negatywne opinie moga pisac konkurencje naiwna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaa Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.lodz.mm.pl 09.05.06, 10:52 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.toya.net.pl 23.06.14, 08:46 Pink Beauty, na Hubala. Asia nie dość, że super kosmetyczka,, to jeszcze wprowadza przyjazna atmosferę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michasia604 Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 21.07.14, 18:30 Chyba najlepiej się wybrać do salonu kosmetycznego Aneta kreuje, chodzę tam i wszystkie problemy skórne znikły (mam skórę skłonną do wytrysków). Polecam: Matejki 9, Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdffs Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.dynamic.mm.pl 02.12.15, 07:01 A gdie zapisać się na depilację laserowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemina Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.dynamic.mm.pl 03.12.15, 08:31 Wybrałeś sobie dobrą porę na depilację laserową .Powinno się ją wykonywać właśnie teraz w zimie bo latem nie powinno się pokazywać takiej skóry ( można sobie narobić problemów...). Jestem obecnie w trakcie zabiegów depilacji laserowej. Chodzę do tego gabinetu kosmetycznego: www.aspasja.pl/?159/depilacja_laserowa Znajduje się na Inflanckiej. Obecnie mają tam najnowocześniejszy laser w całym mieście. A mianowicie Palomar Vectus. Zabieg nie jest bolesny jak się spodziewałam. Praktycznie niczego się nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: 78.9.185.* 01.01.16, 21:18 Bylam w Aspasji na Inflanckiej 2 lata temu. O ile kosmetyka byla ok to fryzjerstwo tragiczne. Poszlam tam 2 razy na obciecie wlosow. Poszarpane, obciete krzywo tepymi nozyczkami, brak w ogole doboru fryzury do twarzy. Jednym slowem koszmar. Nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
marxon Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 15.12.15, 16:18 studio oasis na widzewie pani magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
marxon Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 15.12.15, 16:21 firma OASIS pani Magda Bartoka 67 nr tel 42 673-94-51 , 42 673-81-29 , 42 649-14-09 Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna87 Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 29.12.15, 23:42 na Piotrkowskiej przy Brzeźnej jest salon floatingu , niesamowite doświadczenie! do tego świetne na cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
mimagda Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 23.01.16, 15:06 jak na depilacje bikini to tylko do Blins na narutowicza. Szybko i bezboleśnie robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaAnn Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań IP: *.play-internet.pl 05.02.16, 15:14 ESPA CLINIC na Kościuszki to zdecydowanie obecnie topowe miejsce wśród salonów w Łodzi. www.facebook.com/espaclinic www.espaclinic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika_n_s Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 09.03.16, 00:55 Nie jestem do końca pewna co do depilacji laserowych. Bardzo wiele opinii czytam na ich temat. Są bardzo drogie, myślę że podobny efekt można uzyskać kupując dobre plastry do depilacji twarzy czy bikini znacznie niższym kosztem. Osobiście będę nadal śledzić wątki, aczkolwiek pozostanę jak na razie przy moich starych metodach depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
asto74 Re: kosmetyczka w Łodzi - pytanie do pań 12.03.16, 20:01 probowalam depilacje laserowa i...nie dosc ze drogo jak diabli to zabiegi musisz powtarzac co kilka miesiecy zeby efekt sie utrzymal. Sorry ale laserowki nie polecam, moim zdaniem nie warto za tyle pieniedzy i tak maly efekt. Swoja laserowke robilam w salonie na Kopernika ze dwa lata temu. Ani sladu ze mialam depilacje laserowa. Wyczyscilam portfel a klaki rosna jak rosly. Odpowiedz Link Zgłoś