06.05.06, 23:48
powiedziała bym, że szkoda, że tylko ponad 100 było tych demonstrantów.......
wiadomosci.onet.pl/1317813,11,item.html
Obserwuj wątek
    • dinozaurka Re: hmmm..... 07.05.06, 22:59
      wiadomosci.onet.pl/1318036,11,item.html
      • dinozaurka Re: hmmm..... 07.05.06, 23:06
        no i........ ciąg dalszy.....
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3326307.html
        • zychliniak Re: hmmm..... 08.05.06, 11:29
          zaczyna te forum byc bez sensu jakie to tematy piszą ludzie chyba poto
          dinozaurka to piszesz bo niemasz co a chcesz byc na forum.
          Piszcie cos konkretnie!!!!!!!!!!!!!!
          • realista133 Re: hmmm..... 08.05.06, 13:19
            Nie zgadzam się z przedmówcą
            Nasze forum jest różnotematczne i wypowiedź w danym temacie jest sprawą indywidualną.
            Narzucanie komuś tematu lub zamykanie ust jest wielce niegrzeczne.
            Żychliniaku jeden woli córkę a drugi teściową, ale sam o tym decyduje.
            • zychliniak Re: hmmm..... 08.05.06, 14:39
              zgadzam się że forum jest różnotematyczne i wypowiedzi są sprawą indywidualną.
              Więc realisto naucz się czytac bo nikomu tematu nie narzuciłem i ust nie
              zamykałem. Więc kolego do podstawówki naucz się czytac. A każdy może miec
              własne zdanie na dany temat i mmoże mu się ten temat nie podobac.
              Czytaj uważnie!!!!!!!!!!!!!!!
              • realista133 Re: hmmm..... 08.05.06, 19:49
                Zgadza się, że niektórzy piszą bez sensu,żeby zaistnieć i do tych ty należysz.
                Dinozaurka wypowiada się dla mnie zrozumiale i sensownie, chociaż nie zgadzam się niekiedy z jej opinią w merytorycznym uzasadnieniu jej racji.
                Ty drążysz bez sensu wszystkie tematy.
                Skup się na tym na czym się znasz i zanim naciśniesz przycisk "wyślij" zastanów się kilka razy
                • jolka905 Re: hmmm..... 08.05.06, 20:11
                  o ho ho...
                • zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 07:08
                  A ty skąd jesteś jak tak proferujesz kutno to się przeprowac do Kutna.
                  Ajak ci niepasują ludzie z naszego miasta to wyjc na aleje lub pod zegar i im
                  powiec a nie na forum gdzie nik cie niezna srasz ze strachu w pory.
                  Najlepiej krytykowac w domu a samemu nic nierobic
                  Spadaj Do KUTNA SKORO ŻYCHLIN to wiocha i dziura co cię tu trzyma człowieku, jak
                  się miasto nie podoba to drzwi otwarte przed tobą
                  • zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 10:11
                    kiwaczek do do ciebie piszę powyżej
                    • zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 10:17
                      realisto ja się zastanawiam zaczym wcisnę przycisk wyślij.
                      A ty tak piszesz jakby forum polegało tylko na poruszaniu tematu i nikt nie
                      powinien pisac na dany temat.
                      Jednak forum polega na przelaniu myśli z każdego tematu i z każdym.
                      Czy niefajnie polemizujemy.
                      Ciekawe ty naczym się znasz bo poruszasz każdy temat.
                      • realista133 Re: hmmm..... 09.05.06, 10:37
                        Czy my polemizujemy zychliniaku?
                        Raczej narzucamy sobie swoje racje
                        Nie poruszam jednak tematów na których nie znam się dobrze i ty zrób to samo.
                        Co nie oznacza, że nie możemy prowadzić polemiki na wspólnie uzgodniony temat.
                        Kwestia doboru wspólnej częstotliwości.
                        • zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 10:56
                          a na jakich się znasz i jaką masz częstotliwośc skoro jesteś na każdym temacje
                          • realista133 Re: hmmm..... 09.05.06, 11:42
                            Znam się, np. na ochronie środowiska a więc temacie poruszonym aktualnie przez Dinozaura.
                            Możemy wymienić poglądy na temat selekcji odpadów, recyklingu i unieszkodliwiania odpadow niebezpiecznych na terenie naszej gminy.
                            Kwestia doboru wspólnej częstotliwości w/w temacie.
                            • zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 12:15
                              już tam pisałem dzięki że odpisałej już prawie wiem kim jesteś i gdzie pracujesz.
                              Więc wiele możesz opisac na temet odpadów w Żychlinie i poruszyc mój wontek w
                              tej sprawie.
                              Dzięki i pozdrowienia
                            • dinozaur.57 Re: hmmm..... 11.05.06, 11:13
                              realista133 napisał:

> Znam się, np. na ochronie środowiska a więc temacie poruszonym aktualnie przez
                              > Dinozaura.
                              > Możemy wymienić poglądy na temat selekcji odpadów, recyklingu i unieszkodliwian
                              > ia odpadow niebezpiecznych na terenie naszej gminy.
                              > Kwestia doboru wspólnej częstotliwości w/w temacie.

W czym problem aby kontynuować ten temat na tym forum " Odpady ......... " ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka