dinozaurka 06.05.06, 23:48 powiedziała bym, że szkoda, że tylko ponad 100 było tych demonstrantów....... wiadomosci.onet.pl/1317813,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinozaurka Re: hmmm..... 07.05.06, 22:59 wiadomosci.onet.pl/1318036,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: hmmm..... 07.05.06, 23:06 no i........ ciąg dalszy..... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3326307.html Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: hmmm..... 08.05.06, 11:29 zaczyna te forum byc bez sensu jakie to tematy piszą ludzie chyba poto dinozaurka to piszesz bo niemasz co a chcesz byc na forum. Piszcie cos konkretnie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista133 Re: hmmm..... 08.05.06, 13:19 Nie zgadzam się z przedmówcą Nasze forum jest różnotematczne i wypowiedź w danym temacie jest sprawą indywidualną. Narzucanie komuś tematu lub zamykanie ust jest wielce niegrzeczne. Żychliniaku jeden woli córkę a drugi teściową, ale sam o tym decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: hmmm..... 08.05.06, 14:39 zgadzam się że forum jest różnotematyczne i wypowiedzi są sprawą indywidualną. Więc realisto naucz się czytac bo nikomu tematu nie narzuciłem i ust nie zamykałem. Więc kolego do podstawówki naucz się czytac. A każdy może miec własne zdanie na dany temat i mmoże mu się ten temat nie podobac. Czytaj uważnie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista133 Re: hmmm..... 08.05.06, 19:49 Zgadza się, że niektórzy piszą bez sensu,żeby zaistnieć i do tych ty należysz. Dinozaurka wypowiada się dla mnie zrozumiale i sensownie, chociaż nie zgadzam się niekiedy z jej opinią w merytorycznym uzasadnieniu jej racji. Ty drążysz bez sensu wszystkie tematy. Skup się na tym na czym się znasz i zanim naciśniesz przycisk "wyślij" zastanów się kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 07:08 A ty skąd jesteś jak tak proferujesz kutno to się przeprowac do Kutna. Ajak ci niepasują ludzie z naszego miasta to wyjc na aleje lub pod zegar i im powiec a nie na forum gdzie nik cie niezna srasz ze strachu w pory. Najlepiej krytykowac w domu a samemu nic nierobic Spadaj Do KUTNA SKORO ŻYCHLIN to wiocha i dziura co cię tu trzyma człowieku, jak się miasto nie podoba to drzwi otwarte przed tobą Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 10:17 realisto ja się zastanawiam zaczym wcisnę przycisk wyślij. A ty tak piszesz jakby forum polegało tylko na poruszaniu tematu i nikt nie powinien pisac na dany temat. Jednak forum polega na przelaniu myśli z każdego tematu i z każdym. Czy niefajnie polemizujemy. Ciekawe ty naczym się znasz bo poruszasz każdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
realista133 Re: hmmm..... 09.05.06, 10:37 Czy my polemizujemy zychliniaku? Raczej narzucamy sobie swoje racje Nie poruszam jednak tematów na których nie znam się dobrze i ty zrób to samo. Co nie oznacza, że nie możemy prowadzić polemiki na wspólnie uzgodniony temat. Kwestia doboru wspólnej częstotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 10:56 a na jakich się znasz i jaką masz częstotliwośc skoro jesteś na każdym temacje Odpowiedz Link Zgłoś
realista133 Re: hmmm..... 09.05.06, 11:42 Znam się, np. na ochronie środowiska a więc temacie poruszonym aktualnie przez Dinozaura. Możemy wymienić poglądy na temat selekcji odpadów, recyklingu i unieszkodliwiania odpadow niebezpiecznych na terenie naszej gminy. Kwestia doboru wspólnej częstotliwości w/w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: hmmm..... 09.05.06, 12:15 już tam pisałem dzięki że odpisałej już prawie wiem kim jesteś i gdzie pracujesz. Więc wiele możesz opisac na temet odpadów w Żychlinie i poruszyc mój wontek w tej sprawie. Dzięki i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: hmmm..... 11.05.06, 11:13 realista133 napisał: > Znam się, np. na ochronie środowiska a więc temacie poruszonym aktualnie przez > Dinozaura. > Możemy wymienić poglądy na temat selekcji odpadów, recyklingu i unieszkodliwian > ia odpadow niebezpiecznych na terenie naszej gminy. > Kwestia doboru wspólnej częstotliwości w/w temacie. W czym problem aby kontynuować ten temat na tym forum " Odpady ......... " ? Odpowiedz Link Zgłoś