cumella 20.10.01, 15:06 HackFinn napisła do kropki: "z twoich postow na roznych watkach wynika ze jestes rozwazna i romantyczna a do tego jeszcze dowcipna. Tylko pozazdroscic temu Twojemu Brunetowi" A co reszta na to? he? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: Kropka JEDNAK NIEdoceniona! 20.10.01, 17:02 Gość portalu: HackFinn napisał(a): następnego dnia, gdy sprawę przemyslał: > Chyba ze jesteś jak Dr Jackyl i Mr Hide Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Kropka JEDNAK doceniona! 20.10.01, 17:51 Zgłaszam protest na takie dictum. Jako grafolog-amator mogę potwierdzić, że z charakteru pisma Kropki. wynika przewaga pozytywnego oddziaływania na wszechświat, w tym szczególnie na łodzkie forum. A jakie odmiany chrakerologiczne prezentuje w innych światach wirualnych - to nas nie dotyczy. Czasem coś wspomina o zlotach czarownic, ale to już świat mistyczny. Stąd życzenia, aby romantyzm nie przekształcił się w reumatyzm, po spacerach po podmomokłych nabrzeżach Neru, wsród malowanych jesiennymi barwami pól i łąk - z mężczyzną życia. Aby dowcip nadal pozwalał na łagodne traktowanie "morderców" ortografii, a rozwaga łagodziła nasze zajadłe ataki na autorów piszących na temat Łodzi złośliwie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Kropka JEDNAK doceniona! 22.10.01, 01:46 :)) i jeszcze dorzuć, zeby mi wreszcie ta cholerna bezsenność przeszła! ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Kropka JEDNAK doceniona! 22.10.01, 11:53 Kiedyś czytałem, że w okolicach Wrocławia był facet (może jest nadal ?) który nie spał. Niby fenomen, ale sie bardzo męczył, gdy cała rodzina spała. Ale dla Ciebie wymyślono forum w Gazecie, więc nie męczysz się z nocnym życiem gdy inni śpią. :-)))) Ale i tak podziwiam Cię za posty pisane o 2:40 i 9:00 Chyba przeszłaś jakiś kurs przechodzenia w stan ALFA ? pozdr. PS. Mam nadzieję, że nie zmuszasz Bruneta do codziennego towarzystwa gdy piszesz nocami na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Kropka JEDNAK doceniona! 22.10.01, 12:37 jasam napisał(a): > PS. Mam nadzieję, że nie zmuszasz Bruneta do codziennego towarzystwa gdy > piszesz nocami na forum. Dlatego wlaśnie wyjeżdża w poniedziałki i wraca w piatki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Kropka JEDNAK doceniona! 22.10.01, 12:50 kropka. napisał(a): > Dlatego wlaśnie wyjeżdża w poniedziałki i wraca w piatki :)) Czy dlatego, że zamiast "Bruneta wieczorową porą" - ty ciągle siedzisz przy komputerze ? Oj Kropko ;-((( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Kropka JEDNAK doceniona! IP: *.lodz.silverscreen.pl 22.10.01, 13:24 Moja wypowiedz "chyba ze jestes jak Dr Jackyl i Mr Hide" byla odpowiedzia na post Kropki "oj jak dobrze ze nie znasz mnie w realu" (cytat z pamieci). Pozdrawiam HackFinn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Jestem facetem:) IP: *.lodz.silverscreen.pl 22.10.01, 13:55 cumella napisał(a): > HackFinn napisła do kropki: "napisla" ? Ja jestem facetem! :) HackFinn:) Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: Jestem facetem:) 22.10.01, 18:10 Każda może tak powiedzieć! Przedstaw dowód.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Jestem facetem ???? 22.10.01, 18:45 Sugerowałem kiedyś kamery internetowe dla forumowiczek. Nie byłoby problemu z udwodnieniem. Krótki "teledysk" i wszystko wiadomo :-)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: Jestem facetem ???? 22.10.01, 18:50 Kamery miały być dla forumowiczek, a co z facetami??? Czyżby samo nieposiadanie kamery detrminowałoby płeć męską? Nie zgadzam się!!!! KAMERY DLA WSZYSTKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Jestem facetem ???? 22.10.01, 19:09 kx napisał(a): > KAMERY DLA WSZYSTKICH! Ze względu na zachowanie animowości należy je instalowac pod biurkiem ??? ;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś