Dodaj do ulubionych

ghnet prośba!!!

25.06.09, 16:56
Witam, jeśli ktoś ma zamiar zakładać internet w firmie GHnet w Krakowie jeszcze pod koniec czerwca lub początkiem lipca, proszę niech odezwie się do mnie:
mail: miniek@poczta.pl
GG: 2028308
tel. 512 843 573.

Wyprowadzam się z mieszkania i zapomniałem o miesięcznym okresie wypowiedzenia umowy, a nie chce płacić za cały miesiąc, jeśli ktoś podpiszę umowę z nimi z mojego polecenia to zapłacę za ostatni miesiąc tylko 1 zł.
Obserwuj wątek
    • buraque Re: ghnet prośba!!! 25.06.09, 17:33
      the_miniek napisał:

> Wyprowadzam się z mieszkania i zapomniałem o miesięcznym okresie wypowiedzenia
      > umowy, a nie chce płacić za cały miesiąc, jeśli ktoś podpiszę umowę z nimi z mo
      > jego polecenia to zapłacę za ostatni miesiąc tylko 1 zł.

co za sęp, za zapominalstwo trzeba płacić, ale jak widzę żal ci tych 60 pln bardzo
      • the_miniek Re: ghnet prośba!!! 25.06.09, 17:34
        Przypomnij sobie swoje słowa, kiedy TY o czymś zapomnisz, panie idealny..
        • buraque Re: ghnet prośba!!! 25.06.09, 18:41
          the_miniek napisał:

> Przypomnij sobie swoje słowa, kiedy TY o czymś zapomnisz, panie idealny..

mnie nie chodzi o to że zapomniałeś, tylko że chcesz wyżulić za to kasę :)
          • the_miniek Re: ghnet prośba!!! 25.06.09, 18:53
            Dlaczego wyżulić? Jest taka promocja to czemu nie skorzystać? Wszystko dla ludzi, a jak mi się nie uda taka kombinacja to trudno zapłacę. Ale dla mnie te 56 zł to trasa samochodem z Krakowa do domu.
          • setip1 Re: ghnet prośba!!! 25.06.09, 23:39
            Nie widzę tu żadnego "żulenia/wyżulenia" (cokolwiek to znaczy ;)
            Odzwyczajmy się (jako naród) od fałszywego wstydu przy chęci zaoszczędzenia nawet 1 PLN.

A swoją drogą nigdy nie zrozumiem usługodawców z tymi miesięcznymi/rocznymi terminami wypowiedzenia umowy (poza argumentacją typu: przeoczyłeś termin to płać "frycowe").
            Tym bardziej podoba mi się ta prośba/ogłoszenie, z której niestety nie mogę skorzystać/pomóc.

pozdrawiam, życząc powodzenia

• igloo_mx Re: ghnet prośba!!! 28.06.09, 22:13
      a szanowny Pan to przypadkiem nie jest na prowizji handlowca z w/w
      firmy lub jakiejś współpracującej? ciekawy pomysł na zarobienie
      kilkudziesięciu złotych*n od każdego kto się skusi i zechce "pomóc".
      • the_miniek Re: ghnet prośba!!! 05.07.09, 13:24
        Jesteś w błędzie niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka