med_max 03.01.03, 21:33 "Z tymi feromonami, to jak z grą w totolotka; już myślę, że to to, a jemu nawet "dwójki" brak..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralala Re: Lila o feromonach IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.01.03, 21:41 Ostatnio jesteś moim ulubionym pisarzem forumowym, z Tych Mizoginów co to kobiety kijem traktują jako że one przecie bezmózgowce są... Ale lubię twoje prowokacje. A i czuję że dół w którym siedzisz jest wielki. Wyczołgaj się z niego to stawię Ci czoła Ja tralala Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Lila o feromonach 03.01.03, 21:56 Mój dołek jest całkiem płytki i ulotny jak majowa jętka. Cała tajemnica tkwi w duszy. "Ja spadać chcę.Niech lwy miłośći rozrywają mnie Trwaj, choćby noc, śnie Trwaj, przez chwilę, mgnienie mgnień Pochłaniaj ogniem swoim mnie śnie I niech płonąc nie wiem, że śnię I niech inni widząc mnie śnie, ze strachem mówią:ja też, ja chce ja chcę..." Ziemia to raj. Nie musimy czynić z Ziemi raju. Ona już nim jest. Ale człowiek z nienawiścią w sercu nie rozpozna raju nawet wtedy, gdy ktoś pokaże mu go palcem.Zatem "Wieki mistrz Ulryk von Ungingen wzywa twoj majestat pani na bitwę śmiertelną / tzn na stawianie czoła:)/ a coby Ci odwagi starczylo, przesyła Ci te dwa nagie posty";)Ale proszę zaloguj się, bo ktoś może siię pod Ciebie podszyć. To się zdarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Lila o feromonach IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.01.03, 22:11 Taki jeden fajny napisał: "Człowiek bierze początek w zoologii Jest najsmutniejszym ze zwierząt Jeździ wielkim czerwonym autem Które zwie się lęk .... Człowiek jest najsmutniejszym ze zwierząt Pożeracz porannych płatków I amator mleka Przesyca skórę kawą Denerwują go wielce współbracia w gatunku itd itd " I gdzie tu raj. Czasem czuję go w środku, czasem wokoło, aale naprawdę z rzadka. Ważne jest to trwanie między... Ulrichu von Ungingen Postów u mnie dostatek.Ale i twoimi nie wzgardzę Ale gdzież Ty widzisz raj?Pokaż Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Lila o feromonach 06.01.03, 08:59 Gość portalu: tralala napisał(a): > aale naprawdę z rzadka. Bardzo mi się podobaa Twoje podwójne aa. aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lila o feromonach IP: 4.2.* / *.lodz.mm.pl 03.01.03, 21:56 Myślę,że idea Lili była nieco inna. Myślę, że to To a tu nawet dwójki trafionej brak. Ale może się mylę. Każdy widzi to co chce... Odpowiedz Link Zgłoś